E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
- #1.001
A piece of chocolate cake was kept on a table by the doorway. Next to the cake was a note that read "EAT ME". "I'm so hungry," Alice said as she ate the cake. "I feel strange. Oh no ! I've grown larger than this house !" she cried.
"Get out of my way ! You're blocking thedoor !" shouted the White Rabbit. Alice managed to pick up his fan. Immediately, she began to shrink.
"Oh, I'll never get back to the right size," Alice cried. She went looking for help. Soon, she saw a green caterpillar dressed in a pink jacket. He was sitting on the top of a large mushroom, smoking a bubble pipe. "One side makes you big, the other side makes you small," he said to Alice before slithering away.
"One side of what?" Alice called after him."The mushroom, silly," he answered.
Alice ate a piece of the mushroom."Thank goodness, I'm growing !" she cried, "But
which way do I go?"
"That path leads to the Mad Hatter. The other way leads to -Lae March Hare," said a voice. Alice turned to find a smiling Cheshire Cat in a tree. "I'll see you later at the Queen's croquet game," he said before disappearing.
kapı aralığında masanın üzerinde bir parça çikolatalı kek saklıydı. yanında beni ye yazan bir not vardı. öyle açım ki dedi. kek yediği gibi yedi. tuhaf hissetti. hayır bu evden daha büyük oldum diye ağladı
çekil benim yolumdan yolumu kapatıyorsun diye beyaz tavşana bağırdı. alice yelpazesini çevirip kaldırdı. aice hemen küçülmeye başladı.
of asla doğru büyüklüğe dönemeyeceğim dedi. yardım aramak için gitti. çok geçmeden pembe bir ceket giymiş yeşil bir tırtıl gördü. geniş bir mantarın üstünde oturmuş kabarcık borusu içiyordu. (a buble pipe nedemek anlamadım tam). alice kaymadan önce bir taraf seni büyük bir taraf seni küçük yapar dedi. neyin tarafı diye alice ona seslendi. mantar, ahmak diye seslendi( tırtıl demiş). alice mantardan bir parça yedi. ve büyümeye başladı iyilik için teşekkürler dedi. ama hangi yola gideyim?
bu patika yol çılgın şapkacıya götürür. diğer yol ise lae mart tavşanına dedi bir ses. alice döndü ağaçta gülümseyen chestire kedisi gördü. gözden kaybolmadan önce sana kraliçenin kroket oyununu göstereceğim dedi.
Alice patikanın aşağısına yürüdü. Ne hoş bir çay partisi diye düşündü. Senin için orada oda yok. Diye bağırdı çılgın şapkacı. Eğer benim bilmeceme cevap verirsen kalabilirsin. Alice gülümsedi. O bilmeceleri severdi. Sonra değişik bilmecler alicenin kafasını karıştırdı. çılgın şapkacı : Her zaman ben senin soruna cevap veririm dedi.Alice walked down a path, "How lovely ! A tea party," she thought.
"There's no room for you !" shouted the Mad Hatter, "You may stay if you answer my riddle." Alice smiled. She loved riddles.
After several riddles, Alice became confused. "Every time I answer, you ask a question," she told the Mad Hatter.
"We don't know any answers," he giggled. "This is a waste of time," scolded Alice. The others ignored her. They were trying to wake the Dormouse.
Biz hiç cevap bilmeyiz diye kıkır kıkır güldü. Boşa zaman kaybı diye azarladı alice. Diğerleri onu görmezden geldi. Onlar fındık faresini uyandırmaya çalışıyordu
Son düzenleyen: Moderatör: