İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

maşallah herkes çatır çetır ingilizce konuşuyo ahhh bide ben bilebilseydim

hi ladies looks like we're getting new members to the topic everyday. i just wanted to welcome all of you who joined us recently.
talk to you soon
byeeeeee

I'm the new member, and I wish to be long time here. Sorry for my mistakes. I try to learn with headway elementary at home( self study). Actually I studied this book and half of the headway pre-intermediate 4-5 years ago. I can understand more,if the people speak, I'm better with the vocabulary than with the grammer. I know german, it helps with vocabulary, but it makes it hard with grammer and writing. I'm used to make sentences with german sentences-order.

Wish you all luck on learning and everything!

hi and good morning everybody.

wish to have a good day. this wish includes me too. do not forget that life is for live. live it as perfectly. smile and love

big hugs from my heart

lav you daaaaaaaaaaaaaaaaa....

also l want to improve my english too.. But this way so mixed... There must be some rules.. for example.. we can make everyday 1 lesseon... l mean

bir hafta geniş zaman, 2.hafta şimdiki zaman 3. gün sıfatlar.. geniş zaman veya şimdiki zamanda kullanılan ve kullanılamayan fiiller... ing takısı alamayan filler.

This must be usufel for us... What do you think girl ??

Best Regards

kızlar hadi eğitime devam ...

hello my friends.as far as I read the topic I think that you are great.I am an English teacher and I can help you as well.you can ask me anything you want.

hello ...a.s.
how is it going?
ı dont understand your english :senağlama: help me :uhm:

kızlar yardım kızımın ingilizce ödevi var birkaç kelimeyle eğitimin önemi anlatılacak yardım ederseniz çok sevineceğim

canım ben yardım edeyim ama sen bana türkçesini yaz gönder ben onu çevireyim.ne yazacağım hakkında hiç bi şey gelmiyor çünkü aklıma.

canım ben yardım edeyim ama sen bana türkçesini yaz gönder ben onu çevireyim.ne yazacağım hakkında hiç bi şey gelmiyor çünkü aklıma.

teşekkür ederim canım buraya yazalı baya olmuştum sorunumu sağolsun arkadaşlar çözdüler
binlerce teşekkür yinede (öpücük smili)

teşekkür ederim canım buraya yazalı baya olmuştum sorunumu sağolsun arkadaşlar çözdüler
binlerce teşekkür yinede (öpücük smili)

aaa canım kusura bakma.online olunca hemen gördüm ama demekki geç kalmışım.problem halledildiyse güzel.yardım edebileceğim bir şey olursa sorabilirisin.

Hi buddies,
I've just come. And I want to say something about using "looking forward to"
This pattern takes an -ing ending verb.
i.e: I'm looking forward to watching next episode of Lost

"looking forward to" kalıbı kendisinden sonra -ing takılı fiil alır
Lost'un gelecek bölümünü izlemeyi dört gözle bekliyorum

Meanwhile,I came across a word "coll" which was used instead of "cool"

not coll, but cool

süper, bomba gibi anlamında kullanılan moda kelime sanırım bundan bahsedildi

Son düzenleyen: Moderatör:

kursamı gidiyorsun canım...:uhm:

arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza
bunu ingilizcemi yazmalıydım ne

arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza
bunu ingilizcemi yazmalıydım ne

canım bende ingilizce fazla bilgim yokkk aramıza hoşgeldin tatlım...beraber öğreniriz artık:dance::dance:a.s.

hello
how s life?
how s your family?
i like very english but speak be afraid :roflol: :roflol: şu cümleyide kuramadım yaa pes

I like english very much but I am afraid of speaking you mean:)My advice is do not afraid or ashamed of making any mistake.Just try to make simple sentences just like you did ''how's your family? or how's your life :)You'll see how your english improves in the following weeks by practising

şunu anladımki kelime öğrenmek şartttt bol bol kelime ezberlemek lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…