İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

if you dont know a lot of words, speaking will be difficult for you! like me:)

hi,
I like English very much,too.Also I want to be a teacher of English.But unfortunately I didn't pass the ÖSS last year.I hope that I will pass the exam this year.
Having a good command of English requires us to know lots of words.So, we have to memorize a lot of words.
have a good evening
kiss youa.s.

Son düzenleme:
I appreciate your effort for learning English.I agree with you about knowing lots of word because if you know words you can express yourself more efficiently.while I was learning English I memorised a lot of words.I had a vocabulary notebook.you can create a notebook like my notebook.

kızlar vallahi üzülüyorum ..yaa ben yazdıklarınız çogunu anlamıyorum ki ..anlamlarınıda yazsanız kanımca süper olacak....please :senağlama:

I appreciate your effort for learning English.I agree with you about knowing lots of word because if you know words you can express yourself more efficiently.while I was learning English I memorised a lot of words.I had a vocabulary notebook.you can create a notebook like my notebook.

dedim ki arakdaşlar."çabanızdan dolayı sizi kutluyorum ve kelime öğrenme konusunda arkadaşlara katılıyorum.ne kadar çok kelime öğrenirsek kendimizi daha iyi ifade ederiz.ben ingilizce öğrenirken kelime defterim vardı (her gün 5-10 yeni kelime yazar ezberlerdim.)sizinde böyle defterleriniz olabilir.her gün yeni kelimeler öğrenebilirsiniz."

hatta arkadaşlar isterseniz ben günlük bi kaç kelime yazar bırakırım buraya.sizinde kelime bilginiz olur biraz.gramere gelince tabiki gramerde önemli ama o işi burdan nasıl halledebiliriz işte onun hakkında bir fikrim yok.

hata isterseniz bugün bikaç mesleklerle ilgili kelimelerle başlayalım.böyle bir şeyi beğenmiyoruz derseniz arkadaşlar açıkça söyleyebilirsiniz.

lawyer avukat
florist çiçekçi
farmer çiftçi
tradesman esnaf
housewife ev hanımı
fireman itfaiyeci
butcher kasap
dentist diş hekimi

civ civim ellerin dert görmesin tatlım...sen burdan birkeç kelime yaz ben ve ingilizce öğrenmek isteyen hanımlar bunları ezberleyeyim..allah razı olsun sizlerden....

civ civim ellerin dert görmesin tatlım...sen burdan birkeç kelime yaz ben ve ingilizce öğrenmek isteyen hanımlar bunları ezberleyeyim..allah razı olsun sizlerden....

tamam kızlaaaarrr...istediğiniz kelime olsun.bugün kelimelerinizi verdim.mesleklerle ilgili.kolay gelsin.burayı takip edin her gün yeni kelimeler eklicem.

lawyer avukat
florist çiçekçi
farmer çiftçi
tradesman esnaf
housewife ev hanımı
fireman itfaiyeci
butcher kasap
dentist diş hekimi

süpersin hocam.:teytey: sonsuz teşekkürler..a.s.

busy - meşgul
heavy - ağır
crowded- kalabalık
lazy - tembel
dangerous - tehlikeli
noisy - gürültülü
difficult- zor
sleepy - uykulu
hardworking -çalışkan
talkative - konuşkan

these are your new words.see you later.
(bunlar yeni kelimeleriniz).(sonra görüşürüz).

hi,
I like English very much,too.Also I want to be a teacher of English.But unfortunately I didn't pass the ÖSS last year.I hope that I will pass the exam this year.
Having a good command of English requires us to know lots of words.So, we have to memorize a lot of words.
have a good evening
kiss youa.s.

ben de Türkçesini yazayım arkadaşlar:

Ben de ingilizceyi çok seviyorum.ayrıca ingilizce öğretmeni olmak istiyorum.fakat malesef geçen yıl ÖSS'yi kazanamadım.inşallah bu yıl sınavı kazanıcam.
ingilizceyi iyi bilme, çok fazla kelime bilmemizi gerektirir.bu yüzden çok fazla kelime ezberlemek zorundayız.
iyi akşamlar
öptüma.s.

i m lazy :roflol:
you are hardworking a.s a.s. thankyou vey much..see you later..take care:))

thank you for your help:)) mrs civciv a.s.but very very to work yet..oldumu yaaa?

canım en başı olduda but'dan sonrasını anlayamadım pek ne demek istedin?

senağlama olmadı yani but sonraki...:çok üzgünüm:
'ama daha çok çalışmam gerek 'diyecektim olmadı..:çok üzgünüm:
bunu hakettim :tomato::tomato: değilmi hocammmm

senağlama olmadı yani but sonraki...:çok üzgünüm:
'ama daha çok çalışmam gerek 'diyecektim olmadı..:çok üzgünüm:
bunu hakettim :tomato::tomato: değilmi hocammmm

yok hayatım kesinlikle hak etmedin.daha yolun başındasın.hatalarla öğreneceksin önemli olan bunları düzeltebilmek.

"...but I need to work" demen yeterli.

X