A
Arwen
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Hi heartbroken you from live in Ankara very lovely, girl you years old ?yerimseniben
Açılımı::) Sende ankaradasın demek istedim, ama oldumu sanki birşeyler eksik gibiCADIARZU
thank you for information.Certainly you must go to course. I HAVE GONE type writer ,computer, tailor, stringed instrument, Koran course and driving COURSE since i was married. I like to learn. But i HAVENT GONE since i GAVE BIRTH TO a child. only i went driving COURSE. FROM NOW ON i will learn english.(bilgi için teşekkürler. Kesinlikle kursa gitmelisin.Ben evlendiğimden beri daktilo, bilgisayar, terzilik, saz kursu , kuran kursu ve ehliyet kursuna gittim. öğrenmeyi severim. Ama çocuk olduğundan beri gidemedim sadece sürücü kursuna gittim. bundan sonra ingilizce öğreneceğim.)
how are you feeling tonight? i feel quite well......
evet şimdi anladım ben i went ---course yazmışım yani past tense gittim. sen i have gone olarak düzeltmişsin. yani present perfect.gittim gitmiş durumdayım olarak düşünürdüm ben. Peki bu tense aynı zamanda yaptım halada yapabilirim anlamı mı taşıyordu? birde since den önceki cümle present perfect sonraki cümle past olacak doğru mu anlamışım? Akşam sen bu mesajı yazınca gördüm ve baktım anlamadım present perfect deyince hangi zaman aklımda canlanmıyor zaten ama böyle baka baka yerleşecek galiba. Şimdi sakin uyudu ev halkı. ne çalışayım şimdi tense ler bitmedi daha ama.
Ben tenseleri tekrar etmeye karar verdim 4 tanesini tekrar ettim diğerleri yarın inşallah. Bakalım tekrardan sonra doğru zamanı seçebilecek miyim?
excuseme, ı didnt understand, what does it mean come on spill the beans,
'spill the beans' bir sirrini soylemek yada birseyi itiraf etmek gibi.
yada turkcede ki CIKART AGZINDAKI LOKMAYI gibi anlaminda.