E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
are you work right? and while you are working who is baby sit your son?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekimde düşünücem ufaklığı kreşe verirsem. neden halkeğitimle olmayacağını düşünüyorsun diğer kurslardan farkı ne sence? ben de evde bazen vaktim oluyor çalışmak için ama sıkılıyorum tek olunca kursa gitsem biliyorum ki daha fazla çalışırım seversem ortamı. o seri kitaplar nasıl acaba onu merak ettim. hikaye kitaplarımı?
are you work right? and while you are working who is baby sit your son?
canikom paragraflara böl istersen billmiyorumki bana zor geldi yani bi haftada anca yaptım ben....kelimeleri bulduğum halde herşeyi tam anlamadım hatta. .........senin seviyen beimkinden epeyce iyidir tahminim.........ama yapabilirsen bi günde çöz bence......sila nasil yaplalim hikayeyi parcalara bolerek yani paragraflara bolerekmi cevirmeye calisalim yoksa tamaminimi???//
sen çalışıyorsun doğru mu? demek istemiştim aslında ilk cümlede are you working right mı olacak acaba bu cümlenin doğrusu?it is ok.işler iyimi demek istediysen
is your work good?
while ı am working ,he is also coming with me because it is our company and ı am the director.ı am taking care of him.but ı also think to send him to the kindergarden for a few days.
Mind: ????? ( cümlede ne demek istiyor anlamadım normalde akıl anlamı ama)
Apologize: özür dilemek
Urgent: acil
own way: ????
loudly: gürültüyle
switch: elektrik şalteri
whatever:
sen çalışıyorsun doğru mu? demek istemiştim aslında ilk cümlede are you working right mı olacak acaba bu cümlenin doğrusu?
inşallah bulurum arkadaşım o kitapları....netten baktım bulamadım... sorarım kitapçılara şimdilik elimde de bikaç kitap var... onları çalışırım...halkeğitimin farkı şu emekli olmuş anadolu lisesi öğretmenleri derse giriyor.
onlarda konuşma dilinden bi haber i ,.ingilizce konuşamayan fakat ingilizce anlatan insanlar.eski dönem ingilizce öğretmenlerinden .forumdakiler öğretmenler alınmasın..
başlarken gramer için bu şekilde sürdüreceğim .ama kitaplar çok iyi içinde hikaye konu anlatımı testler var piyasada kolaylıkla bulabilirsin adı ''pacesetter stajer'' workbook da var konuların testleri bulunuyor çok keyifli.aslında çok vakitte almıyor belki çocuğunu kreşe vermeden bile gidebilirsin.ben cumartesi pazar saat 13:00- 16:00 arası gidiyorumhaftaiçi hergün olupta daha kısa sürenler de var..:1rolleyes::sm_confused:
inşallah bulurum arkadaşım o kitapları....netten baktım bulamadım... sorarım kitapçılara şimdilik elimde de bikaç kitap var... onları çalışırım...
hoşgeldin arkadaşım özlettin kendiniŞenizslm arkadaşlar nasıl gidiyor??