- 14 Haziran 2014
- 2.080
- 2.023
- 158
- Konu Sahibi Kararsizgirl41
Pdr mezunuyum, ilkokulda gorev yapiyorum, abd de jngilizce egitimi aldim, ama ogrencilere ingilizce anlatmak mi yoksa psikolojik danismanlik mi dersen , bana sorarsan tabiki pdr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saolasin, bnimde okumam dilegiyleBen okudum bitti. Ankara üni iktisat.
İnşallah, başarılar dilerim. Daha çok zamanın var iyi değerlendirmeni dilerim.Cok saolasin, bnimde okumam dilegiyle
Tabiiki her bolumde sart bu ozellik ama dil bolumundede fazla bir tercih imkani yok ogretmenliktenden baska mutercimlik var ondada gonlum yok ing ogretmenliktede puan fazla ya olmasssaİlgi yetenek varsa dil bölümü asla zor değil. Onuncu sınıfta belki biraz bocalayabilirsin ki hangi bölümü seçersen seç bunu yaşayacaksın ve hangi bölümü seçersen seç iyi bir üniversite için deli gibi çalışıp sabahlaman gerekecek
Eger pdryi secersem tek korkum lysde matematik cunku matematigim hicte iyi degil ama uzerine gidersem yapabilecegime inaniyorum , peki acaba lysde mat icin kac net yapmam gerekirPdr mezunuyum, ilkokulda gorev yapiyorum, abd de jngilizce egitimi aldim, ama ogrencilere ingilizce anlatmak mi yoksa psikolojik danismanlik mi dersen , bana sorarsan tabiki pdr...
Tabiiki her bolumde sart bu ozellik ama dil bolumundede fazla bir tercih imkani yok ogretmenliktenden baska mutercimlik var ondada gonlum yok ing ogretmenliktede puan fazla ya olmasssa
Dediklerinize katiliyorum, bn zaten kendimi hep derslere giren bir ogretmen olarak hayal ettim pdr de dedigim kendimde bulunan ozellikler ona yonelmemde etki sagladi ama zaten bir ogrencinin derdine cozum bulmak her egitimcinin gorevi bunun haricinde eger dil bolumunu secersem hocam illaki bir kursa gitmem gerekirmi cunku maddi durumumuz musait degilSon kararı verecek olan sensin ama özgüven eksikliği gördüm. İsteyince her şey olur elbet. Pdr nin puanı da oldukça yüksek Pdr düşüncesiyle tm bölümüne gidip başarısızlık yaşadığında diğer alanlara yönelmemeni isterdim çünkü mesleki doyuma ulaşamazsın ilerde bana göre. Ben onuncu sınıfta dedim ki ben ing öğretmeni olacağım. Çok şükür oldum. Sen de kendine sor avantajı, atamayı, puanı bir kenara bırak: Ben hangi derslere ilgi duyuyorum ne istiyorum? İstediğin bölümü okuduğunda zaten ders çalışmaya da hevesli olursun hırslı da olursun.
İngilizce öğretmenliği bölümüyle veya meslekle ilgili herhangi bir sorun varsa yanıtlayabilirim. Her şey gönlünce olur inşallah.
İngilizce öğretmenliği okumadım ama okuyan arkadaşlarım var.arkadaş yanlış bişey söylemîş bence kursla ilgili.sonuçta ing öğretmeni olduğunda öğrencilere anlatıcağın belli başlı konular tensler vs olucak.bunun için kursa felan gitmene gerek yok.kaldı ki ingilizcenin gelişmesi için ilk yıl ayriyetten hazırlık okuyabilirsin canım.ing okuyanların kursa gitmesi gerektiğini ilk defa duydum, yanlış yönlendirilmeni istememDediklerinize katiliyorum, bn zaten kendimi hep derslere giren bir ogretmen olarak hayal ettim pdr de dedigim kendimde bulunan ozellikler ona yonelmemde etki sagladi ama zaten bir ogrencinin derdine cozum bulmak her egitimcinin gorevi bunun haricinde eger dil bolumunu secersem hocam illaki bir kursa gitmem gerekirmi cunku maddi durumumuz musait degil
Merhaba arkadaşlar ben suan onuncu sinif ogrencisiyim ve yariyil tatilinden sonra alan secimi yapacagiz tabiiki alanimizi secerken ileriki hedeflerimizi goz onunde bulundurmaliyiz ben iki meslek arasindayim; gelecege yonelik hayellerimde kendimi hep ogretmen olarak hayal ettim ve de bir hayalimdede kendimi ogretmen konumunda tuttum , karsilastigim ogretmenlerinde bunda etkisi cok ne bileyim sinav kagidi okumak , odev vermek, daha farkli konularda not tutmak ogrencilerle samimi iliskiler kurmak , diger ogretmen arkadaslarin gibi oldukca sosyal ve aktiv bir cevrenin olmasi ve benim okul hayatim boyunca karsilastigim pek cok farkli durum bunlarin hepsi bana zevkli geliyor kendimi hayal ederken bile mutlu ve heyecanli hissetmeme neden oluyor, peki ogretmenlik tamamda hangi brans ? İste o iki : pdr ve ingilizce ogretmenligi ... Pdr yi , insanlarla sohbet etmeyi sevdigimden dertleri dinleyip onlarla saglikli ve kendilerini guvende hissetmeleri saglayan bir temas kurup mantik ve duygunun dengeledigi cozumler bulmayi seviyorum,,, ve bunu gercektende severek yaparim ☺ya neden ingilizce ogretmenligi ? Çunku oncedende dedigim gibi ders ortaminda bulunup o bahsettigim seyleri de yapmak istiyorum ve de ingilizceyi seviyorum yetenegimde var , ve de ingilizce ogretmenligi cok sık ataniyor pdr de ama ya bu ikisinin arasindaki farkin bndeki ozellikleri tamamliyor olmasi nasil oluyorda beni arafta birakiyor? Eger bu bahsettigim meslekte bulunan ablalarim, abilerim varsa bana bilgi vermekten kacinmasin cunku bu gelecegim icin cok onemli iki farkli meslek iki farkli alan tm ve dil , ve beni anlayabilen arkadaslar bi yol gosterin, simdiden cok tesekkurlerr
İngilizceyi seçersen özellikle kurslara gitmen gerekiyor, ileri seviyede bir ingilizcen olmalı. Okulda verilen ingilizce asıl ingilizce değil emin ol. Üni sinavlarinda hiç baktin mı bilmiyorum; türkçe sorulari gibi uzun paragraflar halinde çıkıyor sorular. Bende oyumu pdr den yama kullaniyorum :)
ben olsam öğretmenlik yerine egerkı secımın ıngılızce olacaksa mütercim tercümanlığı tercih ederdim, iş alanı daha geniş ve kendini geliştirirsen dış işlerinde vs çalışma şansın var...Merhaba arkadaşlar ben suan onuncu sinif ogrencisiyim ve yariyil tatilinden sonra alan secimi yapacagiz tabiiki alanimizi secerken ileriki hedeflerimizi goz onunde bulundurmaliyiz ben iki meslek arasindayim; gelecege yonelik hayellerimde kendimi hep ogretmen olarak hayal ettim ve de bir hayalimdede kendimi ogretmen konumunda tuttum , karsilastigim ogretmenlerinde bunda etkisi cok ne bileyim sinav kagidi okumak , odev vermek, daha farkli konularda not tutmak ogrencilerle samimi iliskiler kurmak , diger ogretmen arkadaslarin gibi oldukca sosyal ve aktiv bir cevrenin olmasi ve benim okul hayatim boyunca karsilastigim pek cok farkli durum bunlarin hepsi bana zevkli geliyor kendimi hayal ederken bile mutlu ve heyecanli hissetmeme neden oluyor, peki ogretmenlik tamamda hangi brans ? İste o iki : pdr ve ingilizce ogretmenligi ... Pdr yi , insanlarla sohbet etmeyi sevdigimden dertleri dinleyip onlarla saglikli ve kendilerini guvende hissetmeleri saglayan bir temas kurup mantik ve duygunun dengeledigi cozumler bulmayi seviyorum,,, ve bunu gercektende severek yaparim ☺ya neden ingilizce ogretmenligi ? Çunku oncedende dedigim gibi ders ortaminda bulunup o bahsettigim seyleri de yapmak istiyorum ve de ingilizceyi seviyorum yetenegimde var , ve de ingilizce ogretmenligi cok sık ataniyor pdr de ama ya bu ikisinin arasindaki farkin bndeki ozellikleri tamamliyor olmasi nasil oluyorda beni arafta birakiyor? Eger bu bahsettigim meslekte bulunan ablalarim, abilerim varsa bana bilgi vermekten kacinmasin cunku bu gelecegim icin cok onemli iki farkli meslek iki farkli alan tm ve dil , ve beni anlayabilen arkadaslar bi yol gosterin, simdiden cok tesekkurlerr