- 21 Ocak 2016
- 28
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kararsizgirl41
Merhaba arkadaşlar ben suan onuncu sinif ogrencisiyim ve yariyil tatilinden sonra alan secimi yapacagiz tabiiki alanimizi secerken ileriki hedeflerimizi goz onunde bulundurmaliyiz ben iki meslek arasindayim; gelecege yonelik hayellerimde kendimi hep ogretmen olarak hayal ettim ve de bir hayalimdede kendimi ogretmen konumunda tuttum , karsilastigim ogretmenlerinde bunda etkisi cok ne bileyim sinav kagidi okumak , odev vermek, daha farkli konularda not tutmak ogrencilerle samimi iliskiler kurmak , diger ogretmen arkadaslarin gibi oldukca sosyal ve aktiv bir cevrenin olmasi ve benim okul hayatim boyunca karsilastigim pek cok farkli durum bunlarin hepsi bana zevkli geliyor kendimi hayal ederken bile mutlu ve heyecanli hissetmeme neden oluyor, peki ogretmenlik tamamda hangi brans ? İste o iki : pdr ve ingilizce ogretmenligi ... Pdr yi , insanlarla sohbet etmeyi sevdigimden dertleri dinleyip onlarla saglikli ve kendilerini guvende hissetmeleri saglayan bir temas kurup mantik ve duygunun dengeledigi cozumler bulmayi seviyorum,,, ve bunu gercektende severek yaparim ☺ya neden ingilizce ogretmenligi ? Çunku oncedende dedigim gibi ders ortaminda bulunup o bahsettigim seyleri de yapmak istiyorum ve de ingilizceyi seviyorum yetenegimde var , ve de ingilizce ogretmenligi cok sık ataniyor pdr de ama ya bu ikisinin arasindaki farkin bndeki ozellikleri tamamliyor olmasi nasil oluyorda beni arafta birakiyor? Eger bu bahsettigim meslekte bulunan ablalarim, abilerim varsa bana bilgi vermekten kacinmasin cunku bu gelecegim icin cok onemli iki farkli meslek iki farkli alan tm ve dil , ve beni anlayabilen arkadaslar bi yol gosterin, simdiden cok tesekkurlerr