İngilizce öğretmenliği bölümü! !!

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
Arkadaşlar merhaba. Ben işletme mezunuyum ama ingilizcem iyi. Bunun için bir de ingilizce öğretmenliği bölümü okumak istiyorum. Yds den 68 almıştım 2 sene önce. Hala geçerliliği var diye biliyorum. Şimdi üniversiteyi kazanmak için üniversite sınavında birinci bölümden barajı geçsem yeterli olur mu? Yoksa 2.bölümden yeniden yabancı dil sınavına girmem gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkürler

Yine dil sinavina girmen gerekiyor. :) (yani universite sinavindaki dil sinavina) 80 soruluk.

Son düzenleme:
Tekrar iki sınava da girip tercih yapmanız lazım

Çok teşekkür ederim inşallah iyi puanlar alabilirim. Biraz kendime güvenim azaldı sanki

Dil sinavindan ne kadar cok net çıkarırsanız o kadar iyi cunku en büyük yüzdeyi o olusturuyor. Yds den 68 aldiginiza gore temeliniz var demektir. Halen vakit varken eksiklerinizi belirleyip ona gore duzenli bir calisma programi takip ederseniz neden olmasin...

İşletme mezunusun ve ING öğretmenliğine nasıl giriliyor bize soruyorsun

O zaman birinci bölümden barajı geçsem(yeni sistemde tyt) , ikinci bölümden de dil sınavına girsem ve iyi bir puan alsam yeterli olur mu?
gideceğiniz okulu bilmiyorum ki yeterli olur mu ben lise dil çıkışlıyım benim zamanımda 1.oturum barajı geçme ama ne kadar iyi alırsan o kadar işe yarıyor çünkü iki oturumdan da yüzde alınarak puan hesabı oluyordu sonra ikinci oturum dil sınavı öğretmenlik için puanlara bakın bu sene kaçla kapatmışlar

Evet 1.sınavdan ne kadar iyi puan alırsan o kadar iyi olur.Dil çıkışlı olduğun için senin için önemli olan dil sınavıdır ve o sınava yatırım yapman gerekir.İyi bir üniversite için 80 sorudan en az 55 net çıkarman gerekiyor daha da fazla.Ben 60 net ile edebiyat bölümündeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…