- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
-
- Konu Sahibi mylittlepeony
Tekrar iki sınava da girip tercih yapmanız lazımArkadaşlar merhaba. Ben işletme mezunuyum ama ingilizcem iyi. Bunun için bir de ingilizce öğretmenliği bölümü okumak istiyorum. Yds den 68 almıştım 2 sene önce. Hala geçerliliği var diye biliyorum. Şimdi üniversiteyi kazanmak için üniversite sınavında birinci bölümden barajı geçsem yeterli olur mu? Yoksa 2.bölümden yeniden yabancı dil sınavına girmem gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkürler
O zaman birinci bölümden barajı geçsem(yeni sistemde tyt) , ikinci bölümden de dil sınavına girsem ve iyi bir puan alsam yeterli olur mu?Tekrar iki sınava da girip tercih yapmanız lazım
Çok teşekkür ederim1.asama tyt ve 2.asama dil sinavi olmak uzere toplam 2 oturuma gireceksnz
Çok teşekkür ederiminşallah iyi puanlar alabilirim. Biraz kendime güvenim azaldı sanki
İşletme mezunusun ve ING öğretmenliğine nasıl giriliyor bize soruyorsunArkadaşlar merhaba. Ben işletme mezunuyum ama ingilizcem iyi. Bunun için bir de ingilizce öğretmenliği bölümü okumak istiyorum. Yds den 68 almıştım 2 sene önce. Hala geçerliliği var diye biliyorum. Şimdi üniversiteyi kazanmak için üniversite sınavında birinci bölümden barajı geçsem yeterli olur mu? Yoksa 2.bölümden yeniden yabancı dil sınavına girmem gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkürler
gideceğiniz okulu bilmiyorum ki yeterli olur mu ben lise dil çıkışlıyım benim zamanımda 1.oturum barajı geçme ama ne kadar iyi alırsan o kadar işe yarıyor çünkü iki oturumdan da yüzde alınarak puan hesabı oluyordu sonra ikinci oturum dil sınavı öğretmenlik için puanlara bakın bu sene kaçla kapatmışlarO zaman birinci bölümden barajı geçsem(yeni sistemde tyt) , ikinci bölümden de dil sınavına girsem ve iyi bir puan alsam yeterli olur mu?