Merhaba, ben şuan son sınıfa geçtim lise son yani. Kimya okuyorum ve meslek lisesiyim sağlık değil. Ben dil istiyorum. İngilizce işte normal dört saatlik bi dersin verebildiği faydası kadar iyi ingilizcem. Süper değil ama çokta kötü değil. Gramerde sıkıntım var. Els kitabını sipariş etmeyi düşünüyorum. Gramer olarak herkes ondan memnun. Dil biraz riskli evet bayada bi okuduğunu anlamaya yönelik. Mezun kalırsam ki kalırım yüksek ihtimalle gene hazırlanmayı düşünüyorum. İlk sene baya zor kazanmam. Maddi durum olarak kursa yazılamadım. Zaten bu bölümü istesem bile pek arkamda duran yok meslek olduğum için rehberlik hocalarımda vazgeçmemi söyledi. Ama dilci arkadaslarlada görüştüm bana inanılmaz bi destek verdiler. En kötü bi eğitim fakültesi olmasa bile fen edebiyata gidiyim gene formasyon alır öğretmen olurum. Seviyeli okuma hikayeleri var elimde Els in dergileri var pdf olarak. Ordan çalışırım diye düşünüyorum. Aramizda ingilizce oğretmeni veya benim durumumda olan falan varsa lütfen yorum bırakın. Okuduğunuz için teşekkürler.