Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Videolu anlatımlar var izleyebilirsin. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama dil sınavına girecek arkadaşım izliyordu. Ben KPSS’ye hazırlanıyorum konuları YouTube’dan izliyorum dershane gibi oluyor :)
YouTube videolarını kullanın, altyazılı film dizi izleyin, dinlediğiniz yabancı şarkıların sözlerine bakın. App kullanmak kolaylaştırır ama hiç bilmiyorsanız ders almalısınız bence.
Merhaba, ben sana elearning platformlarını önerebilirim. hem nerede olursan ol derslerini devam edebiliyorsun. hem de daha ekonomik. normalde en ucuz kurs 2 kur 800-900 tl den başlıyor. bu sistemlerde daha ucuza 1 yıllık kullanım alabiliyorsun. bu sistemler içinde en yenisi ve iyisi wext bence. wext.com dan inceleyebilirsin. hem Oxford üniv. dersleri hem de yapay zeka ile senin ilerlemene eksiklerine ve tarzına göre dersler gönderiyor. biz çok memnun kaldık açıkcası.