[ı]gunaydın,mutlupınar masallah..[/ı]
[ı]cevırılere hızlıca baktım ve cevabımın bı kacını not ettım ..[/ı]
[ı]sırasıyla bakıcam herkesle aynı anda mı cevap verelım ..benım ıcın farketmez kelıme ben sozlukten bakarım..[/ı]
[ı]dıger kelımelerde en son sordukların aklımda kalmıs valla..hıkayelerı ıle hatırladım hemde..[/ı]
[ı]zamanım bol oldugunda bu soruları talan etmek ıstıyoruuuuum[/ı]
Mesela kelimleri şöyle yapabiliriz bana şu kelimelerin anlamlarını söylermisiniz.Birde hikayelerini hatırlıyormusunuz hatırlayabildiklerinizi yazarmısınız.
versatile:
testimony:
annihilation:
surmount:
deceptive:
smooth:
Bende kafamı toplayıp bu akşama cevapları yazmaya çalışıırm
ama bana bundan sonraki günler için 4-5 gün izin verin lütfen
eşimle ayrılıyorum biliyorsunuz artık eşyalarımı toplama aileme haber verip onların yanına geçme aşamasına geldim rica edicem beni mazur görün ben kendimi toparlayıp annemlere internet alana kadar siz bana yetişmeye çalışın lütfen
Modals soruları ekliyorum kızlar kpds çıkmış sorular kolay gelsin hem konu tekrarı olur hem çıkan sorulara bakarız cevapları tartışırız.
Bende kafamı toplayıp bu akşama cevapları yazmaya çalışıırm
ama bana bundan sonraki günler için 4-5 gün izin verin lütfen
eşimle ayrılıyorum biliyorsunuz artık eşyalarımı toplama aileme haber verip onların yanına geçme aşamasına geldim rica edicem beni mazur görün ben kendimi toparlayıp annemlere internet alana kadar siz bana yetişmeye çalışın lütfen
ay saçmalama daha çok gençsin..kpds ne için lazım sana ? master mı yapıcaksın?25 canımdaha gencim ama yaşlılık yolunda ilerliyorum
evet master yada yüksek lisans yapacağım ama şahsen yaşadıklarımdan sonra yurtdışını terch ederim(
en azından yeni bir yer hem dilim iyice gelişir hem tecrübe olur hemde acılarımı unuturum bi nebze
modal verbleri kendimce cevapladım..
B
b
b
c
e
diyorum çok zormuş bunlar sanırım yanlışlarım çıkıcak..
Mutlupınar çıkmış çözümlü üds soruları var mı sende ?
kızlar sizden birşey rica etsem olur mu ?
bana ingilizcedeki devrik cümleleri ;
if clauseların ve relative clauseların indirgenmiş halleri nasıl oluyor anlatabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?