• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ingilizce kursuna gidenler,gitmeyi düşünenler?

infolang dil okullarında öğretme garantili eğitim veriyorlar duydunuz mu ?
ayrıca konuşturarak ingilizce öğretme sistemiyle verimli işlenen dersler falan.. ben gidiyorum çok da memnunum :)

Canımcığım benim çoook iyi bir hocam var. Kendisi dil antropoloğu aynı zamanda ingiliz dili ve edebiyatı bölümünü İngilterde bitirmiş. 15 yıl ingilterde yaşamış. Şimdi ise inzivaya çekilmiş Güzelbahçedeki evinde ders veriyor. Geçen sene ders başına 75TL ödüyordum. Dersler ortalama 1,5 -2 saat sürüyordu.

Yazının aynısını başka bir topiğe de yazmıştım, çok güveniyorum hocama üniversitede hazırlık atlama sınavı için gittim sınavı geçtim, sonra yüksek lisans için gittim yine başarılı oldum, sonra da KPDS deneyeyim dedim, KPDS'den 82 aldım. Kendisi Dokuz Eylül Üniversitesindeki birçok hocaya ve doktora ingilizce öğretmenliği yapmış bir doçent.

ben İstanbul için araştırdım British Side iyilerden birisi ama yeri evime ters o yüzden başka kurslara bakıyorum.

o kadar çok kurs var ki insan karasız kalıyor ben çok araştırdım en son infolang dil okullarına gitmeye karar verdim.geçen hafta başladı kursum ve çok memnunum öğrenme garnatisi olması beni baya ikna etti.üstelik londra da bile franchise şubeleri varmış.aklında bulunsun gitmeyi düşünenlere tavsiye ederim gönül rahatlığıyla :)

ben just englishe gidiyorum oradan bir kur alıyorum su anda ekstra kpds kursuna da baslayacagım fakat just english de bir kur hakkım daha var toplam 160 ders saati içeriyor zamanım kalmadığından ve bu sene mezun olacagım için yetişmeyeceginden bırakmayı düşünüyorum ücretini ödeyecek birine hakkımı devredebilirim

İlk okuldan ,üniversiteye kadar İngilizce eğitim aldım.3 ay ingiltere'de 2 ayda amerika'da kaldım.Belkide hepinizin bileceği klasik bir cümle kurcam.İngilizceyi öğrenebilirsiniz ama pratik olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz.İsterseniz 4 ay ders alın isterseniz de 9 ay hiç fark etmez önemli olan kurstan,derslerden sonra ki bölümdür.Pratik önemlidir. İngilizce bilen arkadaşlarınızla pratik yapmalısınız,müzik ya da alt yazalı filmler izlemelisiniz.

Üniversiteden yeni mezun oldum. Amerikadanda yeni geldim. İngilizce ders vermeyi düşünüyorum açıkçası.
En fazla 13 yaşına kadar çocuklara

İlk okuldan ,üniversiteye kadar İngilizce eğitim aldım.3 ay ingiltere'de 2 ayda amerika'da kaldım.Belkide hepinizin bileceği klasik bir cümle kurcam.İngilizceyi öğrenebilirsiniz ama pratik olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz.İsterseniz 4 ay ders alın isterseniz de 9 ay hiç fark etmez önemli olan kurstan,derslerden sonra ki bölümdür.Pratik önemlidir. İngilizce bilen arkadaşlarınızla pratik yapmalısınız,müzik ya da alt yazalı filmler izlemelisiniz.

Üniversiteden yeni mezun oldum. Amerikadanda yeni geldim. İngilizce ders vermeyi düşünüyorum açıkçası.
En fazla 13 yaşına kadar çocuklara

İşte benimde istediğim bu! Dil eğitiminden sonra pratik yapmak için birkaç ay ya İngiltere ya da Amerika'da yaşamak istiyorum.. Tercihim sizce neresi olmalı ?
Benim vaktim çok kısıtlı olucak işyerimden ne kadar izin koparabilirsem işte.. Ahh ahh şimdiki aklım olsaydı üniversiteyi bitirir bitirmez gidip Amerikada bir sene falan yaşamazmıydım :/Bu saatten sonra taşıma suyla değirmen döndüreceğim işte becerebilirsem!

Biraz paraya kıyıp yurtdışında etrafta Türklerin dolaşmadığı bir ortamda en az altı ay eğitim görmeden bu iş olmaz, olmaz, olmaz.

Merhaba kızlar :3::3::3:
bende ingilizce kursuna gitmeyi planlamıştım önce yurt dışını araştırdım baya kapsamlı araştırma yaptım fiyatlar oldukça yüksekti ama değer diye düşünüyordum , diğer yandan da İstanbul'daki nerdeyse tüm dil kursu veren kurumlarla görüştüm. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile de İstanbul Lisan Merkezi ile görüştüm. O kadar güzel açıklamalarda bulundular ki , hiçbir maddi kaygıları yok müşteri çekmek için takla atan kurumlardan değiller , yurt dışı fikrimden vazgeçirdiler beni söyledikleri çok mantıklı geldi bende yazıldım. İntermadiate den başladım ve upperintermediate aldım. Yeni Zellandalı ve Avustralyalı 2 yabancı hocamız vardı, türkçe konuşulmuyordu sınıfta. Kitaplardan işlediler konulaır bunların haricinde bol bol speaking listening gibi etkinlikler düzenlediler, ders aralarında hocalarla sohbet etme fırsatıda bulmuştuk . Ben çok memnun kaldım sonrasında üds içinde aynı kursa devam ettim. Şuan yeterince akıcı konuşmam ve grammer bilgim var. Ama biliyorsunuz ki sadece kursa gitmek yetmiyor gerçekten istekli olmanız ve çabalamanız gerekiyor. Maalesef dil çok nankör bir süre bakmasanız herşeyi unutuyorsunuz.
Sorularınız olursa severek cevaplarım :8::8::8:

Merhaba arkadaşlar, amerikan kültür derneği dil okullarına üç kur kayıt olmuştum. İki kur gidebildim kalan kur hakkımı uygun fiyata devretmek istiyorum. Bakırköy, beylikdüzü ya da taksim şubelerinde eğitime devam hakkı veriliyor sadece.

Sevgili dostlar,

Burada yeniyim. Şöyle sağa sola bakarken benimde yıllarca sorunum olan ingilizce ile ilgili başlıklar dikkatimi çekti. Bende sizler gibi kendimi rüzgara kapılmış hissetmiş, bir sürü yabancı dil kursu denemiş, ingilize dil kursları hakkında hep birilerinden medet umar olmuştum.

Sizlere kalben diyorum ki, ingilizce kurslar adı ve kalitesi ne olursa olsun temelde aynıdır ve ticari kaygılar üzerine inşa edilmişlerdir. Artık bu konuda uzman biri olarak size şu kadarını söylemek istiyorum. Adı ne olursa olsun tüm ingilizce kursları yabancı öğretmenlerine saati 17tl ile 23 tl arasında para öder ve bunu da paranın bir kısmını içerde tutarak yapar. Şimdi bir düşünün, kendi ülkesinde hiç çalışmasa bile işsizlik maaşı bu miktardan fazla olan biri niye 3. dünya ülkesi olarak gördüğü bir yere gelip kendince bu komik rakamlara ders versin. Ya parası bitmiş fakir turist, ya eşi burada bir görevde olan ve evde canı sıkılan biri yada dini misyonla bu işi yapanlardır bunlar. Yani tek özelliği ingilizce konuşmak olanlar. O da, köylü mü, kamyoncu mu veya vb... mi bilinmez.

İyi ingilizce kursu yoktur, ucuz kurs vardır. Kendinizi boşa yormayın ve paranızı boşa sokağa atmayın. Temelde hepsi aynıdır ve aynı kitapları okuturlar. Ucuz ama devamlı gidebileceğiniz bir ingilizce kursu bakın. Süreklilik kazanmış olursunuz. Kimseye de fikir danışmayın. Sizi hep yanlış yönlendirirler.

Ben sabırlıyım, inatçıyım, öyle bir iki lafa bakıp yılmam diyorsanız, size matematiksel ingilizce adı altında eğitim veren Erhan Hocayı tavsiye edebilirim. 6 ayda ingilizce de çok yol kat edersiniz. Ama biraz pahalı, sinirli, başarısızlığa tahammülü olmayan aksi bir adamdır. Öyle herkesi almaz ve sitesinde katılım koşulları vardır. İş ve akademi dünyasına yönelik dersler verir ve Türkçe baraj sınavı yapar. Kısaca herkese göre değil yani. Ha birde facebook sayfasında her gün bir paragraf verir ve her bir öğrencisi ile tek tek ilgilenir. Bunlar herkese açıktır. İsterseniz öğrencisi olmasanız bile, siz de takipçisi olabilirsiniz.

Ama çok da ümitlenmeyin, sadece parmakla sayılacak kadar kişi alır. Siz yine de yukarıda yazdıklarımdan şaşmayın. Ucuz ama sürekli bir ingilizce kursu bakın.

Nuran Kazan

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii zaten butun kurslar kotu bir tek sizin verdiginiz isim iyi degil mi sayin Nurankazan? Komik bir reklam olmus.

bi dönem amerikan kültüre gittim, lider bölümüne,,,
bildiğin gramer öğretildi ki benim bildiğim şeylerdi,,, boşuna gitmiş oldum ,, 5 ay yurt dışında kaldım ve ilk zamanlar pratiğim olmadığı için çok zorlandım çünkü burdaki eğitim kağıt üzerinde olduğu için bişey öğrenmiş olmuyoruz maalesef

nereye gidersen git sınav tekniği maalesef :( pratik yapmak şart

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

Back