• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ingilizce kursuna gidenler,gitmeyi düşünenler?

Ben Müsem e gitmeyi düşünüyordum iş ingilizcesi için baktım toplam ders saati az ;fiyat pahalıı.Bugün kadıköye english time ve just english e bilgi almaya gittim.
english time peşin ödemede 700lira
just english ise hiç fiyat kırpmadı 890 dedi...
English time a gidenleriniz var mı hiç büyük ihtimalle yazılıcam haftaya..Seviyem upper intermediate sanırım ama Bir an önce ingilizceyi yutmak gerekiyorr...

Ben Müsem e gitmeyi düşünüyordum iş ingilizcesi için baktım toplam ders saati az ;fiyat pahalıı.Bugün kadıköye english time ve just english e bilgi almaya gittim.
english time peşin ödemede 700lira
just english ise hiç fiyat kırpmadı 890 dedi...
English time a gidenleriniz var mı hiç büyük ihtimalle yazılıcam haftaya..Seviyem upper intermediate sanırım ama Bir an önce ingilizceyi yutmak gerekiyorr...

biraz daha araştır derim. çok iyi şeyler duymadım açıkçası. hoş, öğretmenine de bağlı aslında. iyi öğretmen, kötü kursta da öğretiyor. kötü öğretmen en iyi kursta bile öğretemiyor. eğitim sistemlerini de incelemeni tavsiye ederim. sana ne gerekiyor öncelikle, kursta ne veriliyor.

seviyen ileriyse belki english time'da memnun kalabilirsin. bildiğim kadarıyla önce gramer öğretip sonra konuşmaya geçiliyor. bir de sınıftaki öğrencisi sayısı fazla olduğu için alt yapısı olmayanlar zorlanıyordu. yavaş ilerlenebiliyor. kendim için de araştırdığımdan, mutlaka kaç kur/1 kur kaç saat/ ne kadar?/ bir ders kaç dakika (bazı kurslarda 40 bazılarında 60) araştırmak gerekiyor.

şikayet sitelerinden bir de arama yapmak faydalı oluyor. kolay gelsin.

arkadaşlar ben de ingilizce kursuna gitmek istiyorum beşiktaş-taksim civarı.liseyi bitiridiğimde advancedim ama üniversitede türkçe bölüm okuyunca unuttum hiç kullanmadım şuan seviyem olsa olsa intermediatın biraz üstündedir..şimdi kursa gidip toefl ya da ielts belgesi almak istiyorum çünkü önümüzdeki sene özel bi ünide yüksek yapmayı düşünüyorum hazırlığını atlamam gerekiyor..önerebilceğiniz kurs var mı? şikayet.var a bakıyorum hepsi için bi şikayet bi şikayet oradakileri okursak hiçbirine gitmememiz gerekiyor..kimse hiçbiyerden memnun kalmamış..english time için özellikle çok kötü şeyler yazıyor..ben lisede zaten yabancı hocalardan öğrenmiştim ingilizceyi ama dil nankör işte..kafam çok karıştı..bir de ücreti uygun olmalı yan ancak ayda 150-200 verebilirim..

beşiktaş'ta britishside vardı, hala var mı bilmiyorum. memnun kalanı duymuştum. ama hala var mı bilmiyorum.

yorgun savaşçımm benim seviyem upper intermediate..Gramer yapılarını biliyorum fakat akıcı konuşmada daha da ilerlemek için istiyorum gitmeyi..Ybancı hocalar geliyormuş bu seviyeye onun için hoşuma gitmişti.Ama tavsiyeni uygulatacağım şimdi şikayet sitelerine girip bakmak lazım.Almanca kursunda dilim yandı bu konuda çünkü arkadaş tavsiyesine uyup fiyatı da uygun diye bir kursa gittim.Ama yazık oldu verdiğim paraya da zamana da.Hiç birşey öğrenemedim ki ben de değil hocada sorun olduğu kesindi.Dersin ortasında hocanın annesi kuzeni kim geldiyse misafir dersaneye pat sınıfa dalardı..Ders te elinde telefon biz soru sorarsak ilgilenirdi bizimle.Cidden çok iyi araştırmak gerekiyor..

yorgun savaşçımm benim seviyem upper intermediate..Gramer yapılarını biliyorum fakat akıcı konuşmada daha da ilerlemek için istiyorum gitmeyi..Ybancı hocalar geliyormuş bu seviyeye onun için hoşuma gitmişti.Ama tavsiyeni uygulatacağım şimdi şikayet sitelerine girip bakmak lazım.Almanca kursunda dilim yandı bu konuda çünkü arkadaş tavsiyesine uyup fiyatı da uygun diye bir kursa gittim.Ama yazık oldu verdiğim paraya da zamana da.Hiç birşey öğrenemedim ki ben de değil hocada sorun olduğu kesindi.Dersin ortasında hocanın annesi kuzeni kim geldiyse misafir dersaneye pat sınıfa dalardı..Ders te elinde telefon biz soru sorarsak ilgilenirdi bizimle.Cidden çok iyi araştırmak gerekiyor..

bir de bazı kurslar kayıt olmadan önce derse gözlemci olarak katılmaya izin veriyor. ben de gidebilirsem bir gün kursa buna dikkat etmeyi düşünüyorum. hatta bazen açılan sınıflarda boş kontenjan oluyor, hem sınıftaki öğrencileri hem de öğretmeni görürsem içim daha rahat eder diye düşünüyorum. bu olmasa bile başka bir sınıfı görmek bile o kursun sistemi hakkında fikir verir insana, bir de ders arasında diğer öğrencilerle birebir konuşma fırsatı bulur insan.

british eng kadıköye gitmiştim çok memnundum ama bırakmak zorunda kaldım diğerlerine göre pahalıydı devam edemedim 3 kur gittim 5 kurdu ama şimdi sorarsanız pre-intermed. çıkarım heralde:(

kızalr ben british engilishin 1 kur hakkımı kurstan cok daha uyguna devir etcem ilgilenen varsa .hamile olmama nedeniyle devam edemıyorum

kızlar bende boğaziçi ünv. ingilizce kusuna gitmek istiyorum diğer kurslarla ücretleri aynı. bilginiz varmı sizin?

fikrini soran olmadı diyeceksiniz ama :)

bahsettiğiniz kursların çoğuyla yüz göz olmuşluğum var.öğrenci olarak değil öğretmen olarak..çoğu stajer öğretmen peşindedir. 3 kuruşa , yoğun mesai saatleri sunarlar. bu da en iyi öğretmeni bile vasıfsız kılar.
advance seviyeye ulaşıp konuşma güçlüğü çekenler dışında ben özel kursları çok önermiyorum. kıyıda köşede kalmış ve çok iyi olanları mutlaka vardır tabi.. bir arkadas da söz etmiş.kursun adı çok önemli değil.her yerde şubesi olması,ünlü olması iyi oldugunu göstermez. iyi öğretmene çatabilmek çok önemli..
imkanı olanlara önerim iyi,referanslı ve iyi niyetli(bu da çok önemli,iş etiği olsun öğretmeninizin) bir hocadan özel ders almalarıdır. az zaman,çok iş..
özel öğretmenden de deneme dersi talep edebilirsiniz..

Ben istanbuldaki arkadaşlarıma yardımcı olabilirim yaklaşık 5 yıldır özel ders veriyorum,içiniz rahat olsun geçmişimde bir çok başarım var ayrıca eğitim bilimleri dersi de alıyorum.ılgilenirseniz detayları konuşuruz.

Öncelikle herkese merhaba;
ben 1 aydır amerikan kültüre gidiyorum(kadıköyde VIP^ye)çok memnunum fakat öğrenci oluşum stajımın olması beni çok yorduğu için devretmek istoyrum kurumu.
biraz eğitimden bahsediyim haftanın 1 günü yabancı hoca geliyor sırf konuşuyorsunuz diğer günler türk hoca..kitaplar amerikan kültüre ait ve çok kaliteli(headwaye göre)ve ayrıyetten 1 günde konuşma sınıfı açılıyor her seviyeden insanlarla biraraya gelip hoca eşliğinde konuşuyorsunuz

2 kurumu da devretmek istiyorum normalde fiyatar 1200 küsür civarı fakat bana özel bi indirim yapıldığından dolayı ben kur başı 900 veriyorum he şunu da ekliyim sınıf sayısı maksimum 5 kişi ki 5 kişi genelde olmuyor ya 3 ya da 4 yani birebir ilgi var...

ilgilenenler varsa en kısa zamanda cevaplarınız bekliyorum

bende düşünüyorum ing. kusuna gitmeyi bi araştırma yapıcam seviyem orta olmazsa özel ders de düşünüyorum bakalım nasıl olacak...

dil öğrencisiyim dolayısıyla 2 yıldır her hafta 20 saat ingilizce görüyorum ve ana dili ingilizce olan türk hocam var onla speaking ve reading yapıyoruz türk hocalarımla grammer ve inanın çok muhteşem bir grammer sandığınız kadar gerekli değil benim grammer bilgim bir ingilizde bile yoktur ( hocamız hacettepe mezunu ve üniversite notlarıyla bize ders anlatıyor ) diğer hocalarım avusturalyada büyüdü ve ktü de okutman ikisi de reduction inversion conjuctions clauses vs. falan fıstık yaladık yuttuk size tek tavsiyem var öğrenebildiğiniz kadar kelime ve deyim öğrenmeniz. bunları da çeviri yaparak öprenmenizi tavsiye etmiyorum çünkü biz çok çeviri yapıyorz ama tekrar etmediğiniz zaman aklınızda kalmıyor. bolbol müzik dinleyin ve o müziğin türkçe çevirisine bakın ingilizcesiyle beraber göreceksiniz ki karşınıza hangi sözcük çıkarsa aa bu şarkıda geçiyordu diyorsunuz. ben sınavlardan hep o şekilde yüksek not alıyorum ve ezberi sevmeyen bir insanım ama o kelimeleri asla unutmuyorum ve bolbol ne duyuyorsanız çevirmeye çalışın. ingilizce film izleyin bu kulağı ve telaffuzu çok geliştiriyor. herkes ingilizce öğrenebilir önemli olan konuşmak kullanmaktır ve fırsatı olan herkesin en az 3 4 ay ingiltere veye amerikada kalması tavsiyemdir. ama iki ülkenin ingilizcesi çok farklıdır ben ingiliz ingilizcesi öğrenmeme rağmen amerikan ingilizcesi aksanını daha çok kullanıyorum daha çok hoşuma gidiyor ama sınavlarım hep ingiliz ingilizcesi ve hocam da ingilizi kullanmamı istiyor günlük arkadaşlarla muhabbette amerikan ingilizcesi kullanıyorum. hala kelime problemim var ve aşmamı sağlayan en büyük etken müzik müzik!! ve bol bol kitap okuyun zor kolay hiç farketmez bolbol okuyun clause ların reduction larını yani kısaltmalarını bu şekilde daha rahat kavrıyorsunuz ve prepositionları daha rahat kavrıyorsunuz diliniz alışıyor. çok ağır gramer bilmek önemli değil bol bol kelime öğrenin yapısı çok kolay ingilizcenin ayrıca çok kolay bir dil Türkçe gibi değil çoooook kolay ilk başta inanılmaz zorlanmıştım hocam cok ağır grammer veriyordu bize ve rüyalarımda uyanıp erkek arkadasıma ingilizce mesaj attığımı hatırlıyorum haberleri dinlerken çevirdiğimi bu passive bu şöyle diye çok kendimi kaybettiğim olmuştu artık türkçe grammeri bile ingilizce de bu oluyor diyorlar ve türkçeyi öyle öğreniyorum gramer açısından tavsiyem Kelime kızlarrrrr!!!! opuyorumnanaktan

benim de gramerim iyi ama konuşmada güçlük çekiyorum.Amerikan Kültüre iyi dediler ama sonuçta orda ne kadar devam edebilirim ki beni yurt dışına yollamaları gerekiyor bu da şu an mümkün değil bana göre grammer i tamamladıktan sonra kursta az pratik kurs bittikten sonra da bir tanıdık bulup konuşabilirseniz dili oturtursunuz=)öbur turlu yabancı dik çok nankör ve kullanılmadıgında unutuluyor çoğu şey

Arkadaşlar fiyatı biraz uygun geldiği için Ankarada Hitit dil kursuna gitmeyi düşünüyorum. Gideniniz var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Diğer kurslar mutlaka daha iyidir ama çok pahalılar :/

üds sınavına hazırlanmak istiyorum. istanbul anadolu yakasında kurs tavsiyeleriniz var mıdır ?
şimdiden teşekkürler :71:

dil öğrencisiyim dolayısıyla 2 yıldır her hafta 20 saat ingilizce görüyorum ve ana dili ingilizce olan türk hocam var onla speaking ve reading yapıyoruz türk hocalarımla grammer ve inanın çok muhteşem bir grammer sandığınız kadar gerekli değil benim grammer bilgim bir ingilizde bile yoktur ( hocamız hacettepe mezunu ve üniversite notlarıyla bize ders anlatıyor ) diğer hocalarım avusturalyada büyüdü ve ktü de okutman ikisi de reduction inversion conjuctions clauses vs. falan fıstık yaladık yuttuk size tek tavsiyem var öğrenebildiğiniz kadar kelime ve deyim öğrenmeniz. bunları da çeviri yaparak öprenmenizi tavsiye etmiyorum çünkü biz çok çeviri yapıyorz ama tekrar etmediğiniz zaman aklınızda kalmıyor. bolbol müzik dinleyin ve o müziğin türkçe çevirisine bakın ingilizcesiyle beraber göreceksiniz ki karşınıza hangi sözcük çıkarsa aa bu şarkıda geçiyordu diyorsunuz. ben sınavlardan hep o şekilde yüksek not alıyorum ve ezberi sevmeyen bir insanım ama o kelimeleri asla unutmuyorum ve bolbol ne duyuyorsanız çevirmeye çalışın. ingilizce film izleyin bu kulağı ve telaffuzu çok geliştiriyor. herkes ingilizce öğrenebilir önemli olan konuşmak kullanmaktır ve fırsatı olan herkesin en az 3 4 ay ingiltere veye amerikada kalması tavsiyemdir. ama iki ülkenin ingilizcesi çok farklıdır ben ingiliz ingilizcesi öğrenmeme rağmen amerikan ingilizcesi aksanını daha çok kullanıyorum daha çok hoşuma gidiyor ama sınavlarım hep ingiliz ingilizcesi ve hocam da ingilizi kullanmamı istiyor günlük arkadaşlarla muhabbette amerikan ingilizcesi kullanıyorum. hala kelime problemim var ve aşmamı sağlayan en büyük etken müzik müzik!! ve bol bol kitap okuyun zor kolay hiç farketmez bolbol okuyun clause ların reduction larını yani kısaltmalarını bu şekilde daha rahat kavrıyorsunuz ve prepositionları daha rahat kavrıyorsunuz diliniz alışıyor. çok ağır gramer bilmek önemli değil bol bol kelime öğrenin yapısı çok kolay ingilizcenin ayrıca çok kolay bir dil Türkçe gibi değil çoooook kolay ilk başta inanılmaz zorlanmıştım hocam cok ağır grammer veriyordu bize ve rüyalarımda uyanıp erkek arkadasıma ingilizce mesaj attığımı hatırlıyorum haberleri dinlerken çevirdiğimi bu passive bu şöyle diye çok kendimi kaybettiğim olmuştu artık türkçe grammeri bile ingilizce de bu oluyor diyorlar ve türkçeyi öyle öğreniyorum gramer açısından tavsiyem Kelime kızlarrrrr!!!! opuyorumnanaktan

çok güzel öneriler. Hem de uygulaması zevkli .

Nisanda infolang dil okullarına başlamayı düşünüyorum ben canım.
çok araştırdım. öğretme garantisi veriyorlarmış bir de özel konşma sınıfları falan varmış. çok hoşuma gitti.

Back