ingilizce kursuna gidenler,gitmeyi düşünenler?

tripolog

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2006
272
3
116
Aranızda ingilizce kursuna gidenler yada ingilizceyi kursta öğrenmiş olanlar muhakkak ki vardır. hangi ingilizce kursuna gittiniz ne kadar ücret ödediniz başarılı oldu mu?:uhm: bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. kursa gitmeyi düşünüyorum ama hangisini seçmeliyim yardımcı olur musunuz????:uhm: şimdiden teşekkürlera.s.

ben ingilizce kursuna 2 kur devam ettim...
sıfırdan başladım,ama maalesef devamını getiremedim...
bence tüm dershanelerden fiyat alıp,içlerinden öyle karar ver,unutma hepsinde pazarlık payı var,tarafımca denenmiştir...
wall street ve english time en iyisi diye biliyorum...

gitmeyi planladiginiz kursun egitimcilerini arastirin.. kursa giden tanidiklar varsa mutlaka referans alin... cok ucuz olanlardan kacinmanizi öneririm... hem bütcenize uygun hem de egitimi iyi olan bir yer cikacaktir...

sadece bu degil... ciddi anlamda derslere devam edilip günde en az 1-2 saat evde de bu is icin ayirilmali... maalesef gideceginiz kurs en iyisi de olsa sadece kursta ögrenilenle kalip evde üzerine calisilmazsaniz hic bir ise yaramaz... o gün kursta islenen konuyla ilgili internette bir sürü alistirma bulup yapabilirsiniz mesela... eski bir kurs ögretmeni olarak tavsiyelerim bunlar olabilir size...

ben gittim ve sonuçta aldım..şu anda ingilizcem süper..
berlitz..!
amerikalı ve türk öğretmenler eşliğinde ders alıyorsun..
grammerler ödevler konuşma clubları videolar fln süper..
snra sen de hayatına sokuyorsun..
yabancılarla chat
ingilizce film izlemek
müzik dinlemek
dergiler okumak.. bu şekilde de unutmamışta oluyorsun..

teşekkür ederim hepinize ingilizce tabi ki süreklilik isteyen bişey ve ben az çok grammer biliyorum özel ders almıştım ama şimdilerde unuttum konuşmaya ağırlık verilen bir kursa ihtiyacım var.
berlitz'e ne kadar süre devam ettin ve ne kadara yazıldın söyleyebilir misin acaba?
:uhm:

Son düzenleme:
bir de amerikan kültür derneğine gideniniz oldu mu acaba? iyi diyorlar oraya?

berlitz zaten konuşturmaya yönelik çalışmalar yapıyor
ve konuşma garantisi veriyorlar..
konuşma kulüpleri web siteleri fln var..
3 ayda genel ingilizcek kurlarını aldıktan sonra tamamen konuşabiliyorsun..
ilk kurdan sonra zaten aktif konuşuyorsun..
euro bazlı çalışıyorlar..
ben 1.250 ödedim.
taksit flnda yapıyorlar..
kitaplar amerikadan geliyor..
onlarda 65 euro flndı..

yani ordaki günlerim çok güzeldi..
öğretmenlerimle hala görüşüyorum..
üstelik amerikan ingilizcesi ingiliz ingilizcesi vs. bunları ayırt edebiliyorsun..
çnkü hocalar yurtdışından geliyo
amerikalı kanadalı ve ingiliz hocalar onlar bile sınavdan geçiyo
berlitz amerikanın kurduğu bir dil merkezi 130 yıldır da dünya çapında 500 şubesi olan bir şirket..
her hafta tartışma konusu belirliyorlar.. ingilizce konuşuyorsun
türkçe konuşmak yasak
toefl sınavlarına hazırlanıyorsun..
sertifika da veriliyor 4.kurun sonunda..
berlitz amerikada okuyan arkadaşlarınla chatleşip onlarla tanışıyorsun konuşuyorsun..
hayatına sokuyorsun ev ödevleri makaleler fln..
ilk başta fiyat pahalı geliyo.. ama
snıfa gözlemci olarak katıldım inanmamıştım çnkü..
beğendim.. şimdi herşey yolunda :) başarılar..

sağol teşekkür ederim en kısa zamanda gidip bir ön görüşme yapmayı düşünüyorum a.s.

Banu merhaba,
Ben amerikan kultur merkezini tavsiye ederim izmirdeyim ama sanırım istanbuldada var...
birde internetten de kurslara katılabilirsin...bende şu anda ingilizce dersleri alıyorum ve hocamız bir site tavsiye etti üyelik ücretsiz...
www.livemocha.com
istediğin dilde kursa katılabiliyorsun.
kolay gelsin
sevgiler
ece

bende gittim ama uçuk bir fiyat söylediler.hesapladığımda tüm kurlar kitaplar 10.000 ytl ye mal oluyor.bu demek oluyorki yurtdışında öğrenmenin maliyeti aynı olur.

10.000 ytl nedir pardon ben anlayamadım? kurs 10 milyar mı yani ? özlem arkadaşımız 1250 demiş 1250 euro mu acaba yoksa ytl mi hiçbir şey anlamadım....kursa gitmeyi düşünüyorum sıfırdan başlasam taş çatlasa ne kadar öderim bir yardımcı olabilir misiniz lütfen american kültür berlitz yazanlar ??

arkadaşlar ben de bu sonbahar-kış ingilizce kursuna gitmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım. Aslında başlamadan önce kendim biraz çalışıp eksiklerimi kapatsam, daha faydalı olacak ama yapamıyorum, neden neden diye de kendime kızıyorum:mymeka:

böyle bir girişimi olan arkadaşlar var mı? İstanbul'da Göztepe-Maltepe arası tavsiye edebileceğiniz bir kurs var mı? Yer kısıtlaması maalesef gerekiyor, çünkü aksi takdirde trafikten derse geç kalabiliyor insan.kaydirigubbakcemile

sadece dershane değil,seninde çabaların gerekli canım...ne kadar iyi kurs olursa olsun evde tekrar etmez çalışmazsan konuşmazsan hepsi unutulur.......:içelim:

sadece dershane değil,seninde çabaların gerekli canım...ne kadar iyi kurs olursa olsun evde tekrar etmez çalışmazsan konuşmazsan hepsi unutulur.......:içelim:

yok yanlış anlamışsın, ben dershane gidip sadece orada öğreneceğim demedim ki. Ben kendi kendime çalışıp, gramer eksiklerimi giderip bir üst seviyeden başlamak, kendimi zorlamak istiyorum kursa gidersem, onun için girişimde tembellik ediyorum, onu belirtmiştim.

sana katılıyorum ve tüm öğrencilerime de aynısını söylüyorum zaten her zaman:icecream:

bende yds öğrencisiyim . . ve amerikan kültür derneğinin kursunu bitirdim sertifikamıda aldım daha çok pratik yaptım yds de bu benim işime çok yarıcak..süper öğretmen kadrosuyla =) hepsini çok sevdim yabancı öğretmenlerde var :CüvCüv:

arkadaşlar ben de ingilizce kursuna gitmek istiyorum beşiktaş-taksim civarı.liseyi bitiridiğimde advancedim ama üniversitede türkçe bölüm okuyunca unuttum hiç kullanmadım şuan seviyem olsa olsa intermediatın biraz üstündedir..şimdi kursa gidip toefl ya da ielts belgesi almak istiyorum çünkü önümüzdeki sene özel bi ünide yüksek yapmayı düşünüyorum hazırlığını atlamam gerekiyor..önerebilceğiniz kurs var mı? şikayet.var a bakıyorum hepsi için bi şikayet bi şikayet oradakileri okursak hiçbirine gitmememiz gerekiyor..kimse hiçbiyerden memnun kalmamış..english time için özellikle çok kötü şeyler yazıyor..ben lisede zaten yabancı hocalardan öğrenmiştim ingilizceyi ama dil nankör işte..kafam çok karıştı..bir de ücreti uygun olmalı yan ancak ayda 150-200 verebilirim..

kızlar bende ingilizce kursuna gitmek istiyorum..aranızda amerikan kültür e giden varmı????..şu an kampanya var2 kur alana 3. kur bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…