ingilizce dil kursu

papatyam_123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
4
0
34
merhaba arkadaşlar.kadıköyde iyi bir dil kursu arıyorum.daha önce gitmiş arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.genel ingiizce düşünüyrm yani ticaret yapan bir kurumdan ziyade eğitim amaçlı ve eğitimi kaliteli bir kurum olmalı.tavsiye edeceğiniz yerler hangileri?

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

fiyatları bilmiyorum araştırman lazım internetten ama cidden eğitim kalitesi yüksek ve sitesinde yazdığı gibi 30 yıldır bu işi yapıyo adamlar, İLM bi araştır istersen

fiyatları bilmiyorum araştırman lazım internetten ama cidden eğitim kalitesi yüksek ve sitesinde yazdığı gibi 30 yıldır bu işi yapıyo adamlar, İLM bi araştır istersen

İstanbul Lisans Akdemisi'nin reklamcıları her yerde. Utanmıyor musunuz insanları kandırmaya? Forumların hepsini örümcek gibi sarmışsınız. Bu kaçıncı yalan mesaj gerçekten yeter artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…