ingiliz karbonatı

mvem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
307
125
34
kızlar şu birkaç gündür ingiliz karbonatiyla karşılaşıyorum biraz araştırma yaptım ve herkesin güzel sonuç aldiginu gördüm.. bende biraz kiloluyum ve hemen dikatimi çekti bugün eve gelirken eczaneden ingikiz karbonatı aldım fiyatı 4 tl .. eğer zayiflamama yardımcı olucaksa bu para hiç bir şey :) ins. yarın sabah baslamayi düşünüyorum
benimle beraber ingiliz karbonatiyla zayıflamak isteyenler buyursun birbirimizi takip edelim ve sonuçları hep beraber gozlemleyelim :) :)

merhaba ne yapıcaz anlat biraz önce ona göre canım o_Oo_O
1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatini koyup eriyene kadar karistiriyoruz ve normal su yerine bu suyu içiyoruz bir zaman sonra iştahın kapanmasına sebep oluyomus ama asıl amaç suyun ph değerini yükseltiyo belki duymuşsunuzdur bu aralar çok popüler olan alkadays onunla aynı görevi görüyor sabahları kahvalti yapmadan yarım saat önce bir bardak sonra kahvalti diğer öğünler içinde aynı şekilde ve yemekte su icmememiz gerekiyor bir günde 2.5 3 lt su icmemizde fayda var ama kışın bunu yapmak baya zor olucak :) ışte hepsi bu kadar :)

merhaba ne yapıcaz anlat biraz önce ona göre canım o_Oo_O
1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatini koyup eriyene kadar karistiriyoruz ve normal su yerine bu suyu tüketiyoruz bir zaman.sonra iştahın azalmasina sebep oluyormuş ama asıl amaç suyun ph değerini yükseltmesi ve hucrelerimizi doyurmasi belki duymuşsunuzdur bu aralar çok popüler olan alkadays la aynı görevi görüyor ve bir zaman sonrq yaglarimiz erimeye başlıyor ve zayifliyoruzz :-) kullanımı sabah kalvalti yapmadan yarım saat önce bir bardak içiyoruz yemek aralarında icmiyoruz diğer ogublerde de aynı şekilde ve her susadigimizda bu suyu içiyoruz hepsi bu kadar :-) aa unuttum gunde 2.5 3 lt su icmemizde gerekiyor kışın zor olucak ama her güzelliğin de bi zorlugh var değil mi ;-) :-):-)

kızlar bugün baskul aldım karbonatli suyu kullanırken kilomuda takip etmek için :-) 63.3 kiloyum yarın karbonatli su içmeye başlıyorum bakalım ne kadar etkisi olucak :-) eğer olumlu bir sonuç olursa burda paylasirim

eveett 1.5 lt suyu kaynatip soguttum az önce icinede ıngiliz karbonatini koydum :-) yarım su bardagi ictim normal su iciyomus gibi dusunurseniz tadinda da bi sorun yok :-) bakalım sonuç ne olucak

eveett 1.5 lt suyu kaynatip soguttum az önce icinede ıngiliz karbonatini koydum :-) yarım su bardagi ictim normal su iciyomus gibi dusunurseniz tadinda da bi sorun yok :-) bakalım sonuç ne olucak
merakla sonuclarını bekliyorummm:))))

kızlar bu kadar çabuk sonuç verirmi bilmiyorum ama bugün tattirdim 62.1 =-O tartida bi sprun var diye düşündüm kardeşimi de tarttim.ama kardeşim aynı kilo da ben bir.kilo vermişim :-) vucudumdaki ödem i atıyorum galiba :-):-) ins.hep böyle olur :-)

kizlarr :-( yüzümde kırmızı kırmızı noktalar okustu galiba karbonatli sudan oldu .s gerçi suan dislerim için bi ilaç kullanıyorum ıkisine de hemen hemen aynı zamanda başladığım için hangisinden oldu bilemiyorum .s :-( :-(

ben de almıştım. ama tadını benimseyemediğim için kullanamadım. ph derecesini yükselttiği için ve metabolizma çalışmasını güçlendimesi için almıştım.

Evet ise yariyor kizlar ben de yaptim 48 kiloya dusmustum 53 kilyodum ama bide ustune evlilik hazirliklari stres vardi ama yediginize ictiginize mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor.. Bi de midenizi agritirsa icmeyin tavsiyemdir size.. Aldiginiz sonuclari da burada paylasin mutlaka :)

Evet ise yariyor kizlar ben de yaptim 48 kiloya dusmustum 53 kilyodum ama bide ustune evlilik hazirliklari stres vardi ama yediginize ictiginize mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor.. Bi de midenizi agritirsa icmeyin tavsiyemdir size.. Aldiginiz sonuclari da burada paylasin mutlaka :)
sende herhangi bir yan etkisi oldu mu ?

Merak ettim devam ediyor musun
hayır biraktim gerçi yüzündeki kizarikliklarin ondan olmadığını anladım ama tekrar başlamaya useniyorum açıkçası çünkü pek su içme gibi bir alışkanlığım yok özellikle de kışın :-) :-)

Be

n düşünüyorum başlamayı bir buçuk litre suya koyup içilecek değil öi
evet bir buçuk lt suya bir tatlı kaşığı koyup iyice karistiriyosun bi faydasını görürsen bizimle paylaşmayı unutma ;-)

evettt kızlar ben yine basliyorum karbonatli suyuma :-) netten geniş çaplı bir araştırma yaptım bu karbonatli suyu tek başına kullanmamamiz diyetle beraber yurutmemiz gerekiyormuş tek başına bir ise yaramiyor ..
şimdi ben bunu bir daha anlatayim ...
karbonatli su vücudumuzun ph değerini yükseltiyor normal içtiğimiz sularin ph sı 7 den aşağı bir seviyede biz bu suyu içerken aslında asitli bir su içiyoruz bu asitli su da yediğimiz yiyeceklerdeki yağları bir araya topluyor.. ama bu suyumuzun içine ıngiliz karbonati koyduğumuz zaman suyun ph değeri 9 ilâ 10 seviyesine çıkıyor ve yediğimiz yiyeceklerdeki yağları birbirinden ayırıyor böylelikle vücuddan yağları atmak daha kolay hale geliyor .. tabi bu suyumuzu içerken nasıl olsa yağlar parçalanıyor homili gırtlak yiyim demek olmaz :-) yediklerimize de dikkat etmemiz gerekiyor en azından karbonhidrat miktarı az olan yiyecekleri tercih etmeliyiz
simdiiii tarifi bir daha veriyorum :-)
bir buçuk lt suya bir tatlı kaşığı ıngiliz karbonati koyuyoruz ve iyice karistiriyoruz ta kiiii karbonat eriyene kadar sonra da afiyetle iciyoruzzz :-) :-) :-)

X