Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 hafta önce aldm ama başlamak bugüne kısmet oldu :) hedefim 12 kilo vermek bende sizinleyim.kızlar şu birkaç gündür ingiliz karbonatiyla karşılaşıyorum biraz araştırma yaptım ve herkesin güzel sonuç aldiginu gördüm.. bende biraz kiloluyum ve hemen dikatimi çekti bugün eve gelirken eczaneden ingikiz karbonatı aldım fiyatı 4 tl .. eğer zayiflamama yardımcı olucaksa bu para hiç bir şey :) ins. yarın sabah baslamayi düşünüyorum
benimle beraber ingiliz karbonatiyla zayıflamak isteyenler buyursun birbirimizi takip edelim ve sonuçları hep beraber gozlemleyelim :) :)
İnşallah canım :)yalnız olmadığıma sevindim ins.hedeflerimizdeki kilolara ulaşırız
suan kullaniyoruz zaten canım bi ara ben.başladım bir gün sürdü surmedi bugün yine başladım ins. bu günden sonra devamlı icicemdevam etmeyi düşünüyor musunuz?
aslında bilimsel olarak mantıklı sırf üşengeçlikten yapamadım bir türlüsuan kullaniyoruz zaten canım bi ara ben.başladım bir gün sürdü surmedi bugün yine başladım ins. bu günden sonra devamlı icicem
usengeclik hepimizin sorunu ama bagzi şeyler için fedakarliklar yapmamız gerekiyo başta usengecligi aşmakdevam etmeyi düşünüyor musunuz?
aslında bilimsel olarak mantıklı sırf üşengeçlikten yapamadım bir türlü
mrb canım ben son iki haftadır kullanıyorum ve süper metebolizmayı hızlandırıyor ve sıkılaştırdı benikızlar şu birkaç gündür ingiliz karbonatiyla karşılaşıyorum biraz araştırma yaptım ve herkesin güzel sonuç aldiginu gördüm.. bende biraz kiloluyum ve hemen dikatimi çekti bugün eve gelirken eczaneden ingikiz karbonatı aldım fiyatı 4 tl .. eğer zayiflamama yardımcı olucaksa bu para hiç bir şey :) ins. yarın sabah baslamayi düşünüyorum
benimle beraber ingiliz karbonatiyla zayıflamak isteyenler buyursun birbirimizi takip edelim ve sonuçları hep beraber gozlemleyelim :) :)
benimde su içme alışkanlığım olsa bende fayda gorecegimden eminim ya kızlar ben bi ara 63 kiloydum spor fln yapmadim karbonatli su ictim suan 61.5 kiloyum ama öyle fazla da su icmedim yani hatta dün hiç su icmedim ilk defa bugün 5 bardak.su ictim .smrb canım ben son iki haftadır kullanıyorum ve süper metebolizmayı hızlandırıyor ve sıkılaştırdı beni
oylemiymis.. suanlik bir sıkıntı yok bence o.karbonat fazlalığından olabilir çünkü yorumları okudugumda bagzilari tadının çok kötü olduğunu icemediklerini yazmışlardı ama ben hiç farklı tat almıyorum bileTansiyonla ilgili sıkıntınız yoksa kullanın derim. Aksi takdirde tansiyonu oynatıyormuş.Fırlatıyor.
ama su kilo aldırmaz ki :)ben 20 gündür yapıyorum bu uygulamayı 57 kiloydum bu kısa sürede 60 kilo oldum...zayıflayayım derken kilomu aldım ne?...ama çok su içiyorum gün içinde 4 litreden aşağı değil..su içmeyi çok seviyorum belki karbonatın verdiği susamayla içiyorum..su mu acaba bu kilo ve ayrıca tuvaletten çıkmıyorum ..
ama su kilo aldırmaz ki :)
karbonatli su içerken aynı zamanda diyet ve spor yapiyomusunEvet kilo aldırmaz fakat karbonatla birlikte vucutta su toplamış olabilir. Ödem oluşmuştur. Kilo degildir belki o...nasıl mayalı yiyecekler yedigimizde şişiyoruz aynen o etkiyi yapmıştır.
demek ki işe yarıyo ama gün içinde biraz daha fazlalaştır karbonatlı su içmeyi mvembenimde su içme alışkanlığım olsa bende fayda gorecegimden eminim ya kızlar ben bi ara 63 kiloydum spor fln yapmadim karbonatli su ictim suan 61.5 kiloyum ama öyle fazla da su icmedim yani hatta dün hiç su icmedim ilk defa bugün 5 bardak.su ictim .s
bencede ödem...ben 1 ay önce 56 kiloydum..1 ay karbonatlı su ile aşırı su içmeye başladım günde litre litre bu kış günü üstelik..yaz olsa çok terlediğim için su kaybediyordum...bugün farkettim bacaklarım şiş..ama 56 kilo iken giydiğim kıyafetler aynen oluyor görünüştede de fark yok...ama tartıda bu gün 61 olmuşum..dün 60 dım..ben bırakayım bu karbonat işini..yeter 1 ay zaten..peki bu ödemler gidermi zamanla?Evet kilo aldırmaz fakat karbonatla birlikte vucutta su toplamış olabilir. Ödem oluşmuştur. Kilo degildir belki o...nasıl mayalı yiyecekler yedigimizde şişiyoruz aynen o etkiyi yapmıştır.