infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bugün kocam nöbetci yanlızım bende tık yok ama hamiş degilim eminim.kızlar ben gurbetteyim bu ilk esimden ayrı günüm ev sessiz bi garibim ya

oooyyy oooyyyyy hasretlikkk zorrt yaaa, canımmmmm
güleee güleee kawuşşşşşşş inşallahhh gülüümmmmm

psikolojik stresten artık olmadığınaa inanıyorummmmmm

evet canım ya.önce adetim çok gecikiyodu.yine düzensiz ama ayda oluyorumçok şükür.pko olunca o kadarda olur.stresten bi kurtulabilsem.5-6 aydır adetimin maşallahı var.neyse tatlım ya yaşımız küçük en azından o artısı varöyle düşünelim ne zaman gelirse gelsin bıcıklarımız :))

inanıyorummm bizlerindee olacakk,mutluluğumuza mutluluk katacakkk

İNŞALLAHHHHH..
soğan kürü yapayım dedim ama düzenli içemedim günde 1 kez falan içebildim hatta 1 gün arayla oldu bazıları. 15 gün sonra memlekete gidecem çok bunaldım iyice.

insallah canım sizlerle konusyom iyi geldi vallayarın görcem insallah aksama.sen napyon canım

zehram herseyyy stresss amaa elde degilki,herkes cocuk yokmu daha derkenn

düzensiz yumurtlama ama iki aydir kendiliğinden buyuyo catliyo anlamadım hicbir sey :-( adet sancisi degil erken onun icin.beni sivilce umutsuzluga surukluyor bide basim neden donuyo anlamadjm

Anladim canim benim adet agrisi gibi(senin insallah yerlesme agrisi falandir.sivilceye takilma yumurtlama agrisi ise eger insallah yumurtalar bebisin olsun:))

Anladm cnm hayirlisi olsun ya bunne herkeste bir dert var bu asilama islemi zor mu benimde sonum aşılama olacak gibi...

Hayır tatlım3dk sürmeyen
Ağrısız Jinekolog muayene gibi
Keşke tutsaydi tutmadı
Ocak23te olmuştum çook umutlarım kırıldı

Hayır tatlım3dk sürmeyen
Ağrısız Jinekolog muayene gibi
Keşke tutsaydi tutmadı
Ocak23te olmuştum çook umutlarım kırıldı

Hadj ya cok üzüldüm. ben de ona bagliyorum olmazsa aşılama yaparim diyorum ama ya tutmazsa derdi var birde offf ya ilk asilamanmiydi cnm ozelde mi yaptirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…