- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
hayırlısı canım yaa valla hiçte korunmayın.ben bi salaklık ettim 8 ay hap içtim.3 yıloldu daha gelmedi bebişim
evet canım bende pko bide hipotroid var ondan doktorlar hamile kalmakta zorlanabilirsin demişlerdi yas 29 beklemeye gerek yok.canım hakkında hayırlısı bende adet düzensizliğimden 14 yıl diane içtim :26: insallah olur bizlerinde kız bebek cok istiyorum ya nasip tabi ama bide ikiz olsa keskedimi hayırlısı tabiki
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bugün kocam nöbetciyanlızım bende tık yok ama hamiş degilim eminim.kızlar ben gurbetteyim bu ilk esimden ayrı günüm ev sessiz bi garibim ya
oooyyy oooyyyyy hasretlikkk zorrt yaaa, canımmmmm
güleee güleee kawuşşşşşşş inşallahhh gülüümmmmm
psikolojik stresten artık olmadığınaa inanıyorummmmmm
evet canım bende pko bide hipotroid var ondan doktorlar hamile kalmakta zorlanabilirsin demişlerdi yas 29 beklemeye gerek yok.canım hakkında hayırlısı bende adet düzensizliğimden 14 yıl diane içtim :26: insallah olur bizlerinde kız bebek cok istiyorum ya nasip tabi ama bide ikiz olsa keskedimi hayırlısı tabiki
ayyy bendeee ikizimm olsunn istiyorummmmm
biri kız,biri erkekte olabilir. ikiz kız cocugum daa
evet yaşta önemli.neyse şimdi 40 yaşa kadar doğurma imkanı var Allahtan.benimde gönlümde erkek bebiş var.yinede önce hayırlı olması va sğlıklı.rabbim gönlümüze göre versin inşallah.bu arada bende pko luyum :)
dimi ya kız kıyafetleri cok güzel bayılıyorum bide süslü tokalar cimcimeler ayyyyyyyyyyyy kedi yavrusu gibiiiiiiiiii::: olur insallah canım bizlerinde
evet canım aşılama yapılacak inşallah onun için iğne verdi doktorum onu yapıyorum bakalım ne diyecek doktorum...Ne ignesi canim? yumurtaliklarinin buyumesi icin mi vuruluyorsun?
inanıyorummm bizlerindee olacakk,mutluluğumuza mutluluk katacakkk
yaaaa bende yumuduk yumuduk ikiz kız istiyorum . ne güzel olur
insallah canım sizlerle konusyom iyi geldi vallayarın görcem insallah aksama.sen napyon canım
evet canım ya.önce adetim çok gecikiyodu.yine düzensiz ama ayda oluyorumçok şükür.pko olunca o kadarda olur.stresten bi kurtulabilsem.5-6 aydır adetimin maşallahı var.neyse tatlım ya yaşımız küçük en azından o artısı varöyle düşünelim ne zaman gelirse gelsin bıcıklarımız :))
dimi ya kız kıyafetleri cok güzel bayılıyorum bide süslü tokalar cimcimeler ayyyyyyyyyyyy kedi yavrusu gibiiiiiiiiii::: olur insallah canım bizlerinde
kızımm olanaa kadarrrrr
evet canım aşılama yapılacak inşallah onun için iğne verdi doktorum onu yapıyorum bakalım ne diyecek doktorum...
canommm dilerim asılaman tutarrrr kuzummmmm
evet yaşta önemli.neyse şimdi 40 yaşa kadar doğurma imkanı var Allahtan.benimde gönlümde erkek bebiş var.yinede önce hayırlı olması va sğlıklı.rabbim gönlümüze göre versin inşallah.bu arada bende pko luyum :)
keske bir tedavisi olsa.insallah saglıklı hayırlı erkek bebişin olur canım.10 yıla kadar bebek yapmam gerek bide 3 cocuk istiyoruz.ah bu pko yaktı bizi.
yaaaa bende yumuduk yumuduk ikiz kız istiyorum . ne güzel olur
oooyyy ikizimiz olsunnnn
düzensiz yumurtlama ama iki aydir kendiliğinden buyuyo catliyo anlamadım hicbir sey :-( adet sancisi degil erken onun icin.beni sivilce umutsuzluga surukluyor bide basim neden donuyo anlamadjm
evet canım aşılama yapılacak inşallah onun için iğne verdi doktorum onu yapıyorum bakalım ne diyecek doktorum...
Anladim canim benim adet agrisi gibi(senin insallah yerlesme agrisi falandir.sivilceye takilma yumurtlama agrisi ise eger insallah yumurtalar bebisin olsun:))
Anladm cnm hayirlisi olsun ya bunne herkeste bir dert var bu asilama islemi zor mu benimde sonum aşılama olacak gibi...
Hayır tatlım3dk sürmeyen
Ağrısız Jinekolog muayene gibi
Keşke tutsaydi tutmadı
Ocak23te olmuştum çook umutlarım kırıldı
zehram herseyyy stresss amaa elde degilki,herkes cocuk yokmu daha derkenn
ah o milletin ben ne deyim yaaa
zehram herseyyy stresss amaa elde degilki,herkes cocuk yokmu daha derkenn
kızımm olanaa kadarrrrr
canommm dilerim asılaman tutarrrr kuzummmmm
Ewt cnm insallah tutar hem maddi hem de manevî cokuntu yasiyoruz Allahim duy artik sesimizi :'(