Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listeye eklenwlecekler; deryadeniz81 ****** ******* 6mart beklede
insallah beklemede olan isimler hamile diye degisir..
öyle canım ama elden gelen birşey tok malesef yeterki umutlarımız tükenmesin inşallah bizimde kaderimiz böyleymiş demekki Allah hakkımızda hayırlısını versin yeterki istemesini bilelim Rabbimin sayısız nimet kapısı var inşallah bizlerede denk gelir...hiç bir sorunum yok hamile kalamıyorum. çok şükür çok güzel bir evliliğim var , sağlıklıyız mutluyuz ama işte bebek olmuyor.
dertsiz insan yok bu dünyada sanırım . birşey varsa mutlaka birşeyler eksik oluyor.
inşallah canım benim amin.ama benim psikolojikmi bilmiyorum ama karnım ağrıyor arada (
ayyy keşke canım yaaa inşallah o yazıyıda görürürz birgün umutla bekliyoruz ben de iğnelerimi vuruyorum cuma günü kontrole giidcem bakalım ne dicek doktorum
canım ya ne güzel bir konu açmışsında bize burda dertleşmekte vesile oldun.teşekkürler canım benim
ayyy keşke canım yaaa inşallah o yazıyıda görürürz birgün umutla bekliyoruz ben de iğnelerimi vuruyorum cuma günü kontrole giidcem bakalım ne dicek doktorum
listeye eklenwlecekler; deryadeniz81 ****** ******* 6mart beklede
Bende de dundendir ara ara sanci oluyo dun doktor yumurtlamadan kaynakli dedi ee sivilcede cikti :-( bide dundendir basim donuyor
canım ya ne güzel bir konu açmışsında bize burda dertleşmekte vesile oldun.teşekkürler canım benim
hiç bir sorunum yok hamile kalamıyorum. çok şükür çok güzel bir evliliğim var , sağlıklıyız mutluyuz ama işte bebek olmuyor.
dertsiz insan yok bu dünyada sanırım . birşey varsa mutlaka birşeyler eksik oluyor.
rica ederimm,ne demekk tatlımmm
asıL sizLer iyiki geLdiniz,sohbetime ortak oldunuz
amiiinnn insallahh canommm hepsi hamisss yazcazz buralara
minnaklarımızın fotografları dolcakk burasııı ayyyy hayali bilee harikaaa
kızlar bugün 21. günüm progesteron testi yaptırdım değeri 42 çıktı..inş güzel haberler getirir bana bu değerrr
sizler nasılsınız ne var ne yokk
Evet canim yeniyim
yoksa hemen bebeişmi yapacaksın :)
yoksa hemen bebeişmi yapacaksın :)
insallah canım istiyoz takdir Allahın
Dilerim hayırlı haberler bekliyoruzzz
Haydi hayırlı olsun canım benim tedavin
( yumurtlama zamanı ağrı normal diyorlar ama inşallah adet ağrısı değildir ikimizinkide psikolojik diye avutuyorum bende kendimi.çikolata ksiti varken olmaz imkansız diyorlar ama umut işte.sende sorun neydi canım
insallah canım istiyoz takdir Allahın
hayırlısı canım yaa valla hiçte korunmayın.ben bi salaklık ettim 8 ay hap içtim.3 yıloldu daha gelmedi bebişim
benide ekleyin kızlar 14 mart
sağol canım benim ya inşallah hepimiz için hayırlısı olur.rabbim bize yardımetsin .kendimi çok yorgun issediyorum.dün annemle konuştum bizim tanıdığın 15 yıldan sonra hamile olduğunu öğrendim. o kadar sevindimki.1-2 yılönce evlatlık almışlardı.