infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hiç bir sorunum yok hamile kalamıyorum. çok şükür çok güzel bir evliliğim var , sağlıklıyız mutluyuz ama işte bebek olmuyor.
dertsiz insan yok bu dünyada sanırım . birşey varsa mutlaka birşeyler eksik oluyor.

hiç bir sorunum yok hamile kalamıyorum. çok şükür çok güzel bir evliliğim var , sağlıklıyız mutluyuz ama işte bebek olmuyor.
dertsiz insan yok bu dünyada sanırım . birşey varsa mutlaka birşeyler eksik oluyor.
öyle canım ama elden gelen birşey tok malesef yeterki umutlarımız tükenmesin inşallah bizimde kaderimiz böyleymiş demekki Allah hakkımızda hayırlısını versin yeterki istemesini bilelim Rabbimin sayısız nimet kapısı var inşallah bizlerede denk gelir...

canım ya ne güzel bir konu açmışsında bize burda dertleşmekte vesile oldun.teşekkürler canım benim

rica ederimm,ne demekk tatlımmm :KK16:
asıL sizLer iyiki geLdiniz,sohbetime ortak oldunuz :KK16:

ayyy keşke canım yaaa inşallah o yazıyıda görürürz birgün umutla bekliyoruz ben de iğnelerimi vuruyorum cuma günü kontrole giidcem bakalım ne dicek doktorum :emir_bebek:

amiiinnn insallahh canommm hepsi hamisss yazcazz buralara :KK16:
minnaklarımızın fotografları dolcakk burasııı ayyyy hayali bilee harikaaa :KK52:

Bende de dundendir ara ara sanci oluyo dun doktor yumurtlamadan kaynakli dedi ee sivilcede cikti :-( bide dundendir basim donuyor

:KK43:( yumurtlama zamanı ağrı normal diyorlar ama inşallah adet ağrısı değildir ikimizinkide psikolojik diye avutuyorum bende kendimi.çikolata ksiti varken olmaz imkansız diyorlar ama umut işte.sende sorun neydi canım

canım ya ne güzel bir konu açmışsında bize burda dertleşmekte vesile oldun.teşekkürler canım benim

ayyy keşke canım yaaa inşallah o yazıyıda görürürz birgün umutla bekliyoruz ben de iğnelerimi vuruyorum cuma günü kontrole giidcem bakalım ne dicek doktorum :emir_bebek:

inanıyorummm bizlerindee olacakk,mutluluğumuza mutluluk katacakkk :KK16:

rica ederimm,ne demekk tatlımmm :KK16:
asıL sizLer iyiki geLdiniz,sohbetime ortak oldunuz :KK16:

amiiinnn insallahh canommm hepsi hamisss yazcazz buralara :KK16:
minnaklarımızın fotografları dolcakk burasııı ayyyy hayali bilee harikaaa :KK52:

sağol canım sizlerle sohbet etmek çok güzel.gün nasıl geçti anlamadım valla:))

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bugün kocam nöbetci :KK17::KK17::KK17: yanlızım:KK25: bende tık yok ama hamiş degilim eminim.kızlar ben gurbetteyim bu ilk esimden ayrı günüm ev sessiz bi garibim ya:KK14::KK14::KK14:

:KK16:
Dilerim hayırlı haberler bekliyoruzzz:KK52:
Haydi hayırlı olsun canım benim tedavin

sağol canım benim ya inşallah hepimiz için hayırlısı olur.rabbim bize yardımetsin .kendimi çok yorgun issediyorum.dün annemle konuştum bizim tanıdığın 15 yıldan sonra hamile olduğunu öğrendim. o kadar sevindimki.1-2 yılönce evlatlık almışlardı.

:KK43:( yumurtlama zamanı ağrı normal diyorlar ama inşallah adet ağrısı değildir ikimizinkide psikolojik diye avutuyorum bende kendimi.çikolata ksiti varken olmaz imkansız diyorlar ama umut işte.sende sorun neydi canım

düzensiz yumurtlama ama iki aydir kendiliğinden buyuyo catliyo anlamadım hicbir sey :-( adet sancisi degil erken onun icin.beni sivilce umutsuzluga surukluyor bide basim neden donuyo anlamadjm

sağol canım benim ya inşallah hepimiz için hayırlısı olur.rabbim bize yardımetsin .kendimi çok yorgun issediyorum.dün annemle konuştum bizim tanıdığın 15 yıldan sonra hamile olduğunu öğrendim. o kadar sevindimki.1-2 yılönce evlatlık almışlardı.

psikolojik stresten artık olmadığınaa inanıyorummmmmm :KK14:

X