infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hayırlısı canım yaa valla hiçte korunmayın.ben bi salaklık ettim 8 ay hap içtim.3 yıloldu daha gelmedi bebişim :KK43:

evet canım bende pko bide hipotroid var ondan doktorlar hamile kalmakta zorlanabilirsin demişlerdi yas 29 beklemeye gerek yok.canım hakkında hayırlısı bende adet düzensizliğimden 14 yıl diane içtim :26: insallah olur bizlerinde kız bebek cok istiyorum ya nasip tabi ama bide ikiz olsa keske:KK52: dimi hayırlısı tabiki

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bugün kocam nöbetci :KK17::KK17::KK17: yanlızım:KK25: bende tık yok ama hamiş degilim eminim.kızlar ben gurbetteyim bu ilk esimden ayrı günüm ev sessiz bi garibim ya:KK14::KK14::KK14:

oooyyy oooyyyyy hasretlikkk zorrt yaaa, canımmmmm :KK16:
güleee güleee kawuşşşşşşş inşallahhh gülüümmmmm :KK16:

psikolojik stresten artık olmadığınaa inanıyorummmmmm :KK14:

evet canım ya.önce adetim çok gecikiyodu.yine düzensiz ama ayda oluyorumçok şükür.pko olunca o kadarda olur.stresten bi kurtulabilsem.5-6 aydır adetimin maşallahı var.neyse tatlım ya yaşımız küçük en azından o artısı varöyle düşünelim ne zaman gelirse gelsin bıcıklarımız :))

evet canım bende pko bide hipotroid var ondan doktorlar hamile kalmakta zorlanabilirsin demişlerdi yas 29 beklemeye gerek yok.canım hakkında hayırlısı bende adet düzensizliğimden 14 yıl diane içtim :26: insallah olur bizlerinde kız bebek cok istiyorum ya nasip tabi ama bide ikiz olsa keske:KK52: dimi hayırlısı tabiki

ayyy bendeee ikizimm olsunn istiyorummmmm :KK52:
biri kız,biri erkekte olabilir. ikiz kız cocugum daa :KK52:

evet yaşta önemli.neyse şimdi 40 yaşa kadar doğurma imkanı var Allahtan.benimde gönlümde erkek bebiş var.yinede önce hayırlı olması va sğlıklı.rabbim gönlümüze göre versin inşallah.bu arada bende pko luyum :)

inanıyorummm bizlerindee olacakk,mutluluğumuza mutluluk katacakkk :KK16:

İNŞALLAHHHHH..
soğan kürü yapayım dedim ama düzenli içemedim günde 1 kez falan içebildim hatta 1 gün arayla oldu bazıları. 15 gün sonra memlekete gidecem çok bunaldım iyice.

insallah canım sizlerle konusyom iyi geldi valla:KK19:yarın görcem insallah aksama.sen napyon canım

:KK16:

evet canım ya.önce adetim çok gecikiyodu.yine düzensiz ama ayda oluyorumçok şükür.pko olunca o kadarda olur.stresten bi kurtulabilsem.5-6 aydır adetimin maşallahı var.neyse tatlım ya yaşımız küçük en azından o artısı varöyle düşünelim ne zaman gelirse gelsin bıcıklarımız :))

zehram herseyyy stresss amaa elde degilki,herkes cocuk yokmu daha derkenn :KK14:

dimi ya kız kıyafetleri cok güzel bayılıyorum bide süslü tokalar cimcimeler ayyyyyyyyyyyy kedi yavrusu gibiiiiiiiiii:KK52:::: olur insallah canım bizlerinde

kızımm olanaa kadarrrrr :KK52:

evet canım aşılama yapılacak inşallah onun için iğne verdi doktorum onu yapıyorum bakalım ne diyecek doktorum...

canommm dilerim asılaman tutarrrr kuzummmmm :KK16:
:KK19:

evet yaşta önemli.neyse şimdi 40 yaşa kadar doğurma imkanı var Allahtan.benimde gönlümde erkek bebiş var.yinede önce hayırlı olması va sğlıklı.rabbim gönlümüze göre versin inşallah.bu arada bende pko luyum :)

keske bir tedavisi olsa.insallah saglıklı hayırlı erkek bebişin olur canım.10 yıla kadar bebek yapmam gerek bide 3 cocuk istiyoruz.ah bu pko yaktı bizi.

düzensiz yumurtlama ama iki aydir kendiliğinden buyuyo catliyo anlamadım hicbir sey :-( adet sancisi degil erken onun icin.beni sivilce umutsuzluga surukluyor bide basim neden donuyo anlamadjm

Anladim canim benim adet agrisi gibi:KK43:(senin insallah yerlesme agrisi falandir.sivilceye takilma yumurtlama agrisi ise eger insallah yumurtalar bebisin olsun:))

Anladm cnm hayirlisi olsun ya bunne herkeste bir dert var bu asilama islemi zor mu benimde sonum aşılama olacak gibi...

Hayır tatlım3dk sürmeyen
Ağrısız Jinekolog muayene gibi:KK16:
Keşke tutsaydi tutmadı :KK14:
Ocak23te olmuştum çook umutlarım kırıldı:KK25:

Hayır tatlım3dk sürmeyen
Ağrısız Jinekolog muayene gibi:KK16:
Keşke tutsaydi tutmadı :KK14:
Ocak23te olmuştum çook umutlarım kırıldı:KK25:

Hadj ya cok üzüldüm. ben de ona bagliyorum olmazsa aşılama yaparim diyorum ama ya tutmazsa derdi var birde offf ya ilk asilamanmiydi cnm ozelde mi yaptirdin?

X