infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Amin :'( Esimde stres yapma sivilce ciksada daha cok var afetine diyor ne bilim cok taktim kafama :'(

çok iyi biliyorum yaşadıklarını bende de aynısı oluyor çünkü içten cıkan bir sivilce var her ay geliyor o geldiğinde bende tamam diyorum ama alakası bile yoktur belki sıkma sen canını .eşinin dediği gibi daha cok varsa dert etme sen canım .hakkımızda hayırlısı canım.

Bat 10 mart cnmm

umudumuzu kaybetmek yok.Allahın izniyle inşallah bir gün olacak canım o ne zaman isterse .çok bekletmesin rabbim inşallah hepimizi

raabim umudumuzu yitirmesinnn canimmmm

Bat 10 mart cnmm

ekleyecegimmm insallahhhhh

hemen hemen aynıymışız benimde 6 mart canım genelde hep gecikir 2-3 gün kist yüzünden bakalım bu ay ne olcak .sabırla bekleyelim bakalım ikimiz icinde hayırlısı canım üzme kendini tamam

insallahhhhh hayirli zamandaaa gelecekk bebekler

hepinizz iyiki varsınızz
iyiki üye oldum suraya
içine iyiki düştümmm

hahahhaha
içine düşüyom kocişşş,kızlarla yazısıyorum de benim gibiii

hemen hemen aynıymışız benimde 6 mart canım genelde hep gecikir 2-3 gün kist yüzünden bakalım bu ay ne olcak .sabırla bekleyelim bakalım ikimiz icinde hayırlısı canım üzme kendini tamam

tamam cok saol desteğin icin insallah mart ayi ugurlu gelir bize..

Slm kızlar nasılsınız bakalım yeni hamisimiz varmış çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah:)) allah bizede nasip etsin en erken zamanda 😙😙

listeye eklenwlecekler; deryadeniz81 ****** ******* 6mart beklede

tamam cok saol desteğin icin insallah mart ayi ugurlu gelir bize..

raabim umudumuzu yitirmesinnn canimmmm

ekleyecegimmm insallahhhhh

insallah bekelemedeki isimler gunlerimiz gecince hamile diye değiştirilir ;-)

insallahhhhh hayirli zamandaaa gelecekk bebekler

slm canım yaa nasılsın konuşamaz olduk öylee yaa naptın bakalım cancağızım iyisindir inşallah
insallah beklemede olan isimler hamile diye degisir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…