infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hoşbulduk canım .aminnnn inşallah o günleride göreceğiz Allah büyüktür.

ooff cift cizgiyi ne zaman görcemm bennnn

inş. canım ya hemide ikiz gelsinnn tek seferde bitir işi

savha bende ikizim olsun istiyorummmmmm

hoşbulduk canım .aminnnn inşallah o günleride göreceğiz Allah büyüktür.

derya deniz sen nasılsınn cnmm

Hoşbuldukkk.. İğnemi vuruldum az önce bakalım artık Allah Kerim. Bat ı bekleyeceğim artık :)

listemize eklenmek isteyenler yazabilirlerr

insallah bizlerinde olur cnm bak senin bitane varmıss ..
2.ciyi de kısa zamanda ins.alırsın kucagınaaaaaa
hosgeldinn aramızaaaaaa

sagol canım bizi ancak bizim gibi sorunları olanlar anlıyo her ay stres ve meraktan oluyorum umarı her kesin gonlüne göre olur rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kızıma ilk ayda hemen kalmıstım

sagol canım bizi ancak bizim gibi sorunları olanlar anlıyo her ay stres ve meraktan oluyorum umarı her kesin gonlüne göre olur rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kızıma ilk ayda hemen kalmıstım
aminn kızın kaç yaşında ne zamandır korunmuyorsunuz sizde ben tam 20 ay oldu ama hayla yok stres çok etkiliyor diyorlarya pekte inanmıyorum ben ya çünki oğluma da 1 yılda hamile kalmıştım onun için ilk başlarda hiç stres yapmadım ne zaman olursa dedim takiii 1 yıl doldu ozman stres tavan yaptı bende :)

Hoşbuldukkk.. İğnemi vuruldum az önce bakalım artık Allah Kerim. Bat ı bekleyeceğim artık :)

haydiii hayırlııı olsunn cnmm tedavin,umarım hayırlı haberler alırsın
yazarsın artık hamileyimmmm haftayaa diyeeeee

tmm cnm benim süpersin sen ya teşekkür ederim unutmadığın için :)

unuturr muyumm hiccc kuzucummmmmmm, lütfenn kusurumaa bakmaaa..
Umarım aksam yada sabaha gelir hatlar komple gitti dün bi dahada gelmediiii
yollarda tadilatt var alakası varmı bilmiyorum komple,telefon,net gitti :\\
buraya da alıstımmmmmm,giriyorum faturam darmaduman etcek beniii

aşk olsun canım kusura bakılırmı düşünmen yeter.aman dikkat et faturaya.:)))telefon gittiyse ondandır belki canım.kendine iyi bak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…