Canım iyi baktınmı silik felan bişi yokmu .. Ayrıca o testlere pek guven olmaz ... Sigara kullanıyorsan kana baktır bence balım hiç değilse kesersin sigarayı erkenden .. eses07 ninde dediği gibi kim bilir sadece Allah bilir belkide hamilesin .. 5 gun uzun bir süre olasklar içinde 6 gunluk gebe olabilirsin ve buda testde cıkmayabiliyor .. İnşallah hamilesindir canım üzülme ben bile dayanamayıp 3 gun once test yaptım oda negatifti hahahah
Annelik harekatı engellenemez...
Darısı bizlere ; Allah'ımm kısa zamanda hayırlısından evlatlar nasip eyleeeeeee aminnnnnnnnnnnnn
Canım iyi baktınmı silik felan bişi yokmu .. Ayrıca o testlere pek guven olmaz ... Sigara kullanıyorsan kana baktır bence balım hiç değilse kesersin sigarayı erkenden .. eses07 ninde dediği gibi kim bilir sadece Allah bilir belkide hamilesin .. 5 gun uzun bir süre olasklar içinde 6 gunluk gebe olabilirsin ve buda testde cıkmayabiliyor .. İnşallah hamilesindir canım üzülme ben bile dayanamayıp 3 gun once test yaptım oda negatifti hahahah
Annelik harekatı engellenemez...
Kizlar bişey fark etti yeğenim ona bakıyoruz şimdi halen daha sanki Ikinci çizgi var ama çok belirsiz off ya anlamadım bu test çok tuhaf zaten ya napsam başka test alıp onumu yapsam
Ins öyledir cnm bnm 😊
Canım ilk on dakka içinde teste iyi bak silik cizgi varsa hamilesin ( İnşallahda öylesin ) 10 dk sonrasını hiç düşünme ... 3 gun daha ver kendine sadece üç sonra bi test daha alırız yaparız daha net cıkar bende 3 gunu bekliyorum
Kizlar bişey fark etti yeğenim ona bakıyoruz şimdi halen daha sanki Ikinci çizgi var ama çok belirsiz off ya anlamadım bu test çok tuhaf zaten ya napsam başka test alıp onumu yapsam
Canım ilk on dakka içinde teste iyi bak silik cizgi varsa hamilesin ( İnşallahda öylesin ) 10 dk sonrasını hiç düşünme ... 3 gun daha ver kendine sadece üç sonra bi test daha alırız yaparız daha net cıkar bende 3 gunu bekliyorum
Bendede cikmamistiii negatiftiii bazen bebek gzukmuooo olabikio ins vardir canimm
Bendede cikmamistiii negatiftiii bazen bebek gzukmuooo olabikio ins vardir canimm
herkese günaydın nasılsınız kızlar
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
10 dakka gecmemisti ben üzüldüm testi poşet e koydum yeğenim baktı dedi pembe var sanki dedi bakdim var gibi ne bileyim ya bu testi ilk defa kullandım zaten böyle kagit gibi birsey
herkese günaydın nasılsınız kızlar
ahahahahaahahah İnşallah oyledir İnşallahhhhhhh bugunde mujdeli haberi alırız birkez daha İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın canom hosgeldin tatlım,bi taraftan sohbet ediom bi taraftan misafirlerime kek ve kuru dolma yapıyorum
Canım bi test daha al sen şimdi iyice bak ona 10 dakka ama tamam mı Hadi İnşallah silik de olsa bi cizgi cıkar ..
Gunaydın canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
ahahahahaahahah İnşallah oyledir İnşallahhhhhhh bugunde mujdeli haberi alırız birkez daha İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
sağolasın canım hoşbulduk hayırdır yaa benim yokluğumda baya gelişmeler olmuş galibaa yeni bi hamilelikmi var yoksa hadi hayırlısı inşallah darısı bizlereCanım bi test daha al sen şimdi iyice bak ona 10 dakka ama tamam mı Hadi İnşallah silik de olsa bi cizgi cıkar ..
Gunaydın canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
ahahahahaahahah İnşallah oyledir İnşallahhhhhhh bugunde mujdeli haberi alırız birkez daha İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
canım ben devlette yaptırmıyorum özelde yaptırıyorum o yüzden aşılama 1 kere yaptırdım bir dahada yaptırmam.tüp bebek daha mantıklı..çünkü aşılama normal ilişkiyle nerdeyse aynı.vakit kaybı sadece...hoşgeldin canım ayagın bizede ugurlu bereketli gelsin inşallah ...çok gecmiş olsun rabbim derdinin dermanını sana versin inşallah canım ... Sanırım iki aşılama daha hakkın var bence onları kullanmadan tup bebek deneme canım ... Cikolata kisti içinde doğal kürler var onları mutla uygula özellikle sogan . Tekrar gecmiş olsun senınde hayırlı mujdeli haberini burdan okumak dilegiyle ..sağlıcakla kal .
sağolasın talım hşbulduk hmm ellerine sağlık pekte hamaratmış hanım kızımız oyyşşş Allah nazarladran korusun inşallahh
Tamam alıyorum şimdi bir test daha cnm inş vardır 😊😊
Tamam alıyorum şimdi bir test daha cnm inş vardır 😊😊
sağolasın canım hoşbulduk hayırdır yaa benim yokluğumda baya gelişmeler olmuş galibaa yeni bi hamilelikmi var yoksa hadi hayırlısı inşallah darısı bizlere
canım ben devlette yaptırmıyorum özelde yaptırıyorum o yüzden aşılama 1 kere yaptırdım bir dahada yaptırmam.tüp bebek daha mantıklı..çünkü aşılama normal ilişkiyle nerdeyse aynı.vakit kaybı sadece...