infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :13::13::13::13::13:

Darısı bizlere ; Allah'ımm kısa zamanda hayırlısından evlatlar nasip eyleeeeeee aminnnnnnnnnnnnn

Kizlar bişey fark etti yeğenim ona bakıyoruz şimdi halen daha sanki Ikinci çizgi var ama çok belirsiz off ya anlamadım bu test çok tuhaf zaten ya napsam başka test alıp onumu yapsam

Kizlar bişey fark etti yeğenim ona bakıyoruz şimdi halen daha sanki Ikinci çizgi var ama çok belirsiz off ya anlamadım bu test çok tuhaf zaten ya napsam başka test alıp onumu yapsam

Canım ilk on dakka içinde teste iyi bak silik cizgi varsa hamilesin ( İnşallahda öylesin ) 10 dk sonrasını hiç düşünme ... 3 gun daha ver kendine sadece üç sonra bi test daha alırız yaparız daha net cıkar bende 3 gunu bekliyorum

10 dakka gecmemisti ben üzüldüm testi poşet e koydum yeğenim baktı dedi pembe var sanki dedi bakdim var gibi ne bileyim ya bu testi ilk defa kullandım zaten böyle kagit gibi birsey

Bendede cikmamistiii negatiftiii bazen bebek gzukmuooo olabikio ins vardir canimm

hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

10 dakka gecmemisti ben üzüldüm testi poşet e koydum yeğenim baktı dedi pembe var sanki dedi bakdim var gibi ne bileyim ya bu testi ilk defa kullandım zaten böyle kagit gibi birsey

Canım bi test daha al sen şimdi iyice bak ona 10 dakka ama tamam mı Hadi İnşallah silik de olsa bi cizgi cıkar ..

herkese günaydın nasılsınız kızlar

Gunaydın canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ahahahahaahahah İnşallah oyledir İnşallahhhhhhh bugunde mujdeli haberi alırız birkez daha İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Tamam alıyorum şimdi bir test daha cnm inş vardır 😊😊

sağolasın canım hoşbulduk hayırdır yaa benim yokluğumda baya gelişmeler olmuş galibaa yeni bi hamilelikmi var yoksa hadi hayırlısı inşallah darısı bizlere

canım ben devlette yaptırmıyorum özelde yaptırıyorum o yüzden aşılama 1 kere yaptırdım bir dahada yaptırmam.tüp bebek daha mantıklı..çünkü aşılama normal ilişkiyle nerdeyse aynı.vakit kaybı sadece...

Tamam alıyorum şimdi bir test daha cnm inş vardır 😊😊

Haydi canım ugurlar olsun git al gel İnşallah kalbimizdeki sonucu alırsın da bu setres son bulur .... Senşimdi eczaneye nası gidiyosundur tahmın bile edemiyoruym ayhhhhhhhhhh kanım cekildi ya bunun heycanı bile bi başka beeee .... canımmmm tez gel merakdayız...

sağolasın canım hoşbulduk hayırdır yaa benim yokluğumda baya gelişmeler olmuş galibaa yeni bi hamilelikmi var yoksa hadi hayırlısı inşallah darısı bizlere

Cano kelebekhayat teredutde bi test yapmış tam bakmadan atmış cöpe şimdi bi silik cizgi vardı galiba diyor ama daha 5-6 gunu var bat a yine heycanlandık gerci bebegi göstermeyede bilir bu satteki idrar ama olsun belki bize böööööööööööö der bebişi yapsın bitane daha

Canım ben şimdi anladım özelde yaptırıyorsan tup bebek %25 se aşılama %15 tabiki dediğinde haklısın ama devlet hastanesinde olunca oda buyukbir şans teşkil ediyor ben o yuzden demiştim .. Ama dediğin gibi senin zaman kaybetmene gerek yok yaptırdıgın merkezi doktorları iyice arastırmışsındır eminimn .. Tekrar bir deneme yapıldımı yada yapılcakmı hayırlısıyla ya bu emriyo akibi yapan bi özel kuruluş var hatta haberlere cıktı 14 senedir bebegi olmayan ciftin iki gebeliği olmuş o emriyo takipli aşılama sonrası bi araştır balım madem imkanın var ... Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun sen ve eşine İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…