infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

doktorlar iste erken yapin diyorlar bemim esde 3milyon sperm.beklesekde bi sey deyismez ne yapalim.

tabi görünürde bi sorun varsa beklemek zaman kaybı kadında sorunyoksa be ce hamİlelik şansı dah yüksek inşalllah canım benim çok beklemezsin bana burdan güzel haberi verirsin

Son düzenleme:
Sen hamismisin cnm :)) sence mide bulantısı ondan mi birde belim ağrıyor arada kasık lazım ama göğüslerim de ağrı şişlik yok cnm

evet cnm bence belirtiler güzel test yap derim gögüslerim benimde gec şişti hatta 2 3 haftadır şişlik var ama ilk hissettigim mide bulantısı ve böyle sacma bir yorgunluk sersemlik sanki

tabi görünürde bi sorun varsa beklemek zaman kaybı kadında sorunyoksa be ce hamİlelik şansı dah yüksek inşalllah canım benim çok beklemezsin bana burdan güzel haberi verirsin

insalalah canim ayni anda sendende beklerim insalah

evet cnm bence belirtiler güzel test yap derim gögüslerim benimde gec şişti hatta 2 3 haftadır şişlik var ama ilk hissettigim mide bulantısı ve böyle sacma bir yorgunluk sersemlik sanki

Hayırlı olsun cnm allah sağlıklı sıhhat li kucağına almayi nasip etsin inss:)) aynen bende 2 gündür sürekli uyukluyorum ve hemen yoruluyorum midem ve belim çok kötü inş bebişe işarettir:)) bide midem bulaninca elim ayağım titriyor nedendir anlamış değilim:)

Birsey saha sorabilirmiyim çok sordum bu gece biliyorum:) sende hiç böyle karnında sanki bir parazit varmış da dolaşıyor gibi oluyormuş ve son olarak bir usuyup bir sıcak aliyormuydun yada ben kendimi çokmu dinliyorum😞😞

durduk yere üsüme geliordu bana titriyordum resmen sonra 2 dk sonra sıcak basıodu tabi karnımda bi hareket sürekli sanki arı dolanıo gibi kasıklara saplanan agrılar cabası ayyy test yap yaaaaa

bencede yap benim bi arkadasimda adete 2,3 gun qala yapmisdi.ikinci cizgi aydin olmasada gozukuyor demisdi.insalah sendede pozitiv olur

Inns cnmm inss Yarın o testi alıp yapacağım ben cnm zaten bat tarihinden 4 gun once belli ediyor varsa çıkar inss :))

durduk yere üsüme geliordu bana titriyordum resmen sonra 2 dk sonra sıcak basıodu tabi karnımda bi hareket sürekli sanki arı dolanıo gibi kasıklara saplanan agrılar cabası ayyy test yap yaaaaa

Evet cnm aynen bendede öyle sanki karşımda birsey daha doğrusu vajinanın hemen üstüne doğru birseyler var sanki oynuyor :)) heyecan yaptım vallahi inş hüsrana ugramam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…