- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
canım adetin kaç gün geçikti senin
mide bulanytın varsa test yap bence benim son adet tarihim 3 aralıktı 25inde midem bulanmaya baslamıstı ama ben test yapmadım o ayrı
senin daha yeni canım 26 yaşındayım ben de işte
geçmedi cnm henüz bat 27 şubat:)
doktorlar iste erken yapin diyorlar bemim esde 3milyon sperm.beklesekde bi sey deyismez ne yapalim.
canım o zaman acele etme bence adet günün gelsin bi kesin sonuç olur o zaman inşalllah hamilesindir duat bol bol canım
Sen hamismisin cnm :)) sence mide bulantısı ondan mi birde belim ağrıyor arada kasık lazım ama göğüslerim de ağrı şişlik yok cnm
tabi görünürde bi sorun varsa beklemek zaman kaybı kadında sorunyoksa be ce hamİlelik şansı dah yüksek inşalllah canım benim çok beklemezsin bana burdan güzel haberi verirsin
Ins cnm ediyorum dua bol bol hem kendim için hemde burda olan herkes için Rabbim hepimize nasip etsin inş :)
evet cnm bence belirtiler güzel test yap derim gögüslerim benimde gec şişti hatta 2 3 haftadır şişlik var ama ilk hissettigim mide bulantısı ve böyle sacma bir yorgunluk sersemlik sanki
kelebek insalah canim hamilesindir.mujdeyi verirsin
evet cnm bence belirtiler güzel test yap derim gögüslerim benimde gec şişti hatta 2 3 haftadır şişlik var ama ilk hissettigim mide bulantısı ve böyle sacma bir yorgunluk sersemlik sanki
Ins cnm bnm ins ayyyy yaa ben yarin testi yapacağım böyle beklemek beni deli ediyor beni😞😞
Birsey saha sorabilirmiyim çok sordum bu gece biliyorum:) sende hiç böyle karnında sanki bir parazit varmış da dolaşıyor gibi oluyormuş ve son olarak bir usuyup bir sıcak aliyormuydun yada ben kendimi çokmu dinliyorum😞😞
bencede yap benim bi arkadasimda adete 2,3 gun qala yapmisdi.ikinci cizgi aydin olmasada gozukuyor demisdi.insalah sendede pozitiv olur
Inns cnmm inss Yarın o testi alıp yapacağım ben cnm zaten bat tarihinden 4 gun once belli ediyor varsa çıkar inss :))
durduk yere üsüme geliordu bana titriyordum resmen sonra 2 dk sonra sıcak basıodu tabi karnımda bi hareket sürekli sanki arı dolanıo gibi kasıklara saplanan agrılar cabası ayyy test yap yaaaaa
insalah guzel haber ver
minigmaniggggggg sonucun neeeeeeee