infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Rabbim bizde evlat sahibi olalım inşallah canımızı ver bizlere

akılına takılan bir şey olursa sor tatlım artık 2.5 yıldır ben buralardayım okumadığım şey kalmadı yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

ben yeni üye oldum tmm canım sorarım ilk işim testi almak olacak ALLLAHIM nolur bizde annnnne olalım

Hiç mi adet oluyorsun:44:
Stres en büyük dert, bende stres yapıyorum

ya cok nadir arada tüp bebek aşılama sonrası oluyorum yoksa olmuyorum malesefff ben yeni evliyken bebeğimin kalp atışları duyulmadı sonra kürtaj oldum: ve bidaha hiç adet olamadım ne olduysa oldu sonra doktorlar bu hastalığı dedi iştee

bazen yıllardır anne olamayn kişiler aklıma geliyor canım belki de boşuna umut ediyorum diye düşünüyorum bugün adet günüm ya karaları bağladım

uzulme biliyorum elde deyil neticede hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz.bazen benimde vaz kecesim geliyor.sanki 70misli yaslardayim gibi geliyor biti artik diyorum.olmiyacak qaliba diyorum ne bileyim isde.kaderde neyse o

bazen yıllardır anne olamayn kişiler aklıma geliyor canım belki de boşuna umut ediyorum diye düşünüyorum bugün adet günüm ya karaları bağladım

acı da olsa anne olamamak da var bunu arada düşünmek lazım tabi ama morel çok önemli hep zorluklar sonrası anne olanları okuyor yada dinliyorum hiç umudumu kaybetmedim diyolllar aaa toparlan diğer ay inşallllahhh ya

uzulme biliyorum elde deyil neticede hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz.bazen benimde vaz kecesim geliyor.sanki 70misli yaslardayim gibi geliyor biti artik diyorum.olmiyacak qaliba diyorum ne bileyim isde.kaderde neyse o

kaderimiz de alnımızda ne varsa onu yaşayacağız kim bilir neler bekliyor bizi keşke bilebilsek am maalesef bunu allah bilir allahım en hayırlısı neyse onu eylesin bizlere

inş tatlım kaderime boyun eğdim artık sadece içimden atmak istiyorum o kadar geçmişe göre daha rahat atlatıyorum adet günleri önceden iki gün ağlıyordum

kaderimiz de alnımızda ne varsa onu yaşayacağız kim bilir neler bekliyor bizi keşke bilebilsek am maalesef bunu allah bilir allahım en hayırlısı neyse onu eylesin bizlere

her seyin hayrlisi olsun.rabim kaderimizle razi salsin bizleri.

inş tatlım kaderime boyun eğdim artık sadece içimden atmak istiyorum o kadar geçmişe göre daha rahat atlatıyorum adet günleri önceden iki gün ağlıyordum

ben on gün önce deliler gibi günlerce ağladım hiç bi acı ilk günkü gibi kalmıyo mecbur toparlandım güçlü olmaktan başka çaremiz yoook şimdi siz varsınız umut oluyorsunuz

Son düzenleme:
ben o şimdi sizler varsınız n gün önce deliler gibi günlerce ağladım hiç bi acı ilk günkü gibi kalmıyo mecbur toparlandım güçlü olmaktan başka çaremiz yoook umut oluyorsunuz

evet burası insana huzur veriyor tatlım yeni kayıt olmuşsun ilerde daha haz alırsın buralardan iyi ki geldin aramıza tatlım inş yakın zamanda güzel haberlerinle bizlere umut olursun

evet burası insana huzur veriyor tatlım yeni kayıt olmuşsun ilerde daha haz alırsın buralardan iyi ki geldin aramıza tatlım inş yakın zamanda güzel haberlerinle bizlere umut olursun

bi ara kimse yazmıyor diye girmiyecektim Allahtan bırakmamışım güzel günler bizi bekliyo tek tek buraya güzel haberleri yazacagııız inşalllah kocaman yazıyla hamileeeyim yazacam sonunda oldu diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…