canim rabim sabr versin bizlere.bi dahaki aya insalah hamis olursun canim
evet canım eczanede pahalı olur sen gittig. al canım 20 adet +4 gebelik testi 20 tl
inş tatlım evet sabır çok önemli sabır ve dayanma gücü versin olmayacaksa
tamam canım çok saolbugün yeni birşet daha öğrendim
insalah olur canim.bizda ane oluruz elbet
akılına takılan bir şey olursa sor tatlım artık 2.5 yıldır ben buralardayım okumadığım şey kalmadı yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
engel canım yumurta var yumutlama olmuyo tabi hamilelikde kötü bi hastalık nefret ediyoruuum
Rabbim bizde evlat sahibi olalım inşallah canımızı ver bizlere
ben yeni üye oldum tmm canım sorarım ilk işim testi almak olacakALLLAHIM nolur bizde annnnne olalım
Hiç mi adet oluyorsun:44:
Stres en büyük dert, bende stres yapıyorum
bazen yıllardır anne olamayn kişiler aklıma geliyor canım belki de boşuna umut ediyorum diye düşünüyorum bugün adet günüm ya karaları bağladım
bazen yıllardır anne olamayn kişiler aklıma geliyor canım belki de boşuna umut ediyorum diye düşünüyorum bugün adet günüm ya karaları bağladım
uzulme biliyorum elde deyil neticede hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz.bazen benimde vaz kecesim geliyor.sanki 70misli yaslardayim gibi geliyor biti artik diyorum.olmiyacak qaliba diyorum ne bileyim isde.kaderde neyse o
acı da olsa anne olamamak da var bunu arada düşünmek lazım tabi ama morel çok önemli hep zorluklar sonrası anne olanları okuyor yada dinliyorum hiç umudumu kaybetmedim diyolllar aaa toparlan diğer ay inşallllahhh ya
kaderimiz de alnımızda ne varsa onu yaşayacağız kim bilir neler bekliyor bizi keşke bilebilsek am maalesef bunu allah bilir allahım en hayırlısı neyse onu eylesin bizlere
her seyin hayrlisi olsun.rabim kaderimizle razi salsin bizleri.
inş tatlım kaderime boyun eğdim artık sadece içimden atmak istiyorum o kadar geçmişe göre daha rahat atlatıyorum adet günleri önceden iki gün ağlıyordum
ben o şimdi sizler varsınız n gün önce deliler gibi günlerce ağladım hiç bi acı ilk günkü gibi kalmıyo mecbur toparlandım güçlü olmaktan başka çaremiz yoook umut oluyorsunuz
evet burası insana huzur veriyor tatlım yeni kayıt olmuşsun ilerde daha haz alırsın buralardan iyi ki geldin aramıza tatlım inş yakın zamanda güzel haberlerinle bizlere umut olursun