ben on gün önce deliler gibi günlerce ağladım hiç bi acı ilk günkü gibi kalmıyo mecbur toparlandım güçlü olmaktan başka çaremiz yoook şimdi siz varsınız umut oluyorsunuz
bi ara kimse yazmıyor diye girmiyecektim Allahtan bırakmamışım güzel günler bizi bekliyo tek tek buraya güzel haberleri yazacagııız inşalllah kocaman yazıyla hamileeeyim yazacamsonunda oldu diyeceğim
bende aynen oyle canim tub bebekden sonra neqativi alinca gunlerce aladim.bi turlu toparlanamyordum.bueda uye olunca.benzer kaderleri okuynca.yalniz olmadiqmi, gorunce bende yeves-yavas toparladim kendimi.
bende aynen oyle canim tub bebekden sonra neqativi alinca gunlerce aladim.bi turlu toparlanamyordum.bueda uye olunca.benzer kaderleri okuynca.yalniz olmadiqmi, gorunce bende yeves-yavas toparladim kendimi.
ilk seni tanıdım zaten oara aynı derten içimiz yanıyor muş
oyleymis ya sendemi aralik ayinda yapdirdin canim?
bu sefer eşim bile ağladı hele o üzülünce kendimi daha kötü hissediyorum hiç toparlanamıyoruuum inanki
rabim sabr versin bizlere.
yok canım benim transfer 30 acak da oldu ben senin aynı zannettim
inşallah canım çok sabır versin derdi veren Rabbim demanını da versin inşalllah senin kaçınçı tüp bebek di canım
benim ilk tub bebekdi.hic dondurulmusum kalmadi.
benimde ikinciydi işte bir tane tranfer oldu diğeri o kadar iyi değildi bide bu denemede iki tranfer olacak ondan dondurmadı aynı eziyet tekrar olacak inşalllah sonu güzel olur sen hangi şehirdesin
insalah eziyet olsada sonu guzel olsun.ben yurdsi.bu ara sen kac senelik evlisin
uzaklardasın desene ben ankaradayım temmuz da beş yıl olcak canım senin kaç yıl oldu
Battasim uzulme bende yaptim bugun negatifti.bende yeni evliyim ama 2.evliligim ondan cok sabirsizim ve istitorum.o bebis bu gobuslere girecej insallah yilmak yok kan verdim simdi benimde umidim yok ama olsun.diger aya sogan kuru yapcam ve meryem suresi okiycam.vazgecmek yok
senin daha yeni canım 26 yaşındayım ben de iştebende 2 yil oldu.evleneli.yas22.sende
ıyi akşamlar kızlar nasılsıniz benim mide bulantısı devamm napacam bilmiyorum yarın test yapsam mi acaba erken gebelik testinde cikar sanırım burda bir test var 4 gun önceden belli oluyor onu alıp yapsam mi offf bilmiyorum beklemek zor 😟😟😟😟
Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz benim mide bulantısı devamm napacam Bilmiyorum yarın test yapsam mi acaba erken gebelik testinde cikar sanırım burda bir test var 4 gun önceden belli oluyor onu alıp yapsam mi offf bilmiyorum beklemek zor 😟😟😟😟