kızlarr biraz uzancam,grip geldi banaa
öpüyorumm siz devam edin sohbeteee
kızlarr biraz uzancam,grip geldi banaa
öpüyorumm siz devam edin sohbeteee
tatlım adet oldumyeni bat tarihim 22 mart canım
cnm benim ya nasıl duygulandım anlatamam rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. sürekli gittiğin bi dr varmı bende izmirdeyimkızlar selam size umut olurum diye yazıyorum ben 7 yıllık evliyim evlendigimden beri korunmadım önceleri önemsemedim acıkcası dikkatte etömiyordum 3. yıldan sonra istek arttı ve acı gercekle yüzlestim pco hastasıytım. ayrıca tsh yüksek. bir sürü tahlil vsvs rahim filmleri sonucunda 42 yumurtam var kücük kücük ve hepsi saglıksız tabiki. 3 asılama yaptırdım bir yıgın para döktüm özel doktorlara sonuc sıfır. daha sonra ege üne gitmeye basladım bu seferde kan pıhtılasması bas gösterdi önce onu tedavi ettiler sonrasında tüp bebek icin rapor vs cıkartma safhalarına geldik. veeee rapor cıkartmayta gittigim gün orada hamile oldugumu ögrendim. ve inanamadım tabi üstelik 2.5 aylıktı bebegim. sürekli adret gecikmesi oldugundan 40 gün boyunca test yapmamıstım ve bebegim bana gelmişti. doktor burda işin kalmadı git demesine ragme ndoktora diyorum ki ben rapor cıkartıcam heyete gircektim diyorum o kadar inanamadım yani. sonrasında hemen doktora gittim gördüm bebegimi kesesini kalbini inanılmaz bişidi. yazarken bile duygulanıyorum. size tavsiyem sakın umudunuzu yitirmeyin allah ol dedigi an oluyor pco kısırlık falan filan işin bahane kısmı bu halde bile hamile kalabildiysem kendiligimden olmayacak diye bişi yok demektir. allaha dua edin ve biraz da kafadan atmaya ugrasın. az da olsa kilo vermekte cok etkilio. hepinize bu uzun ve zor yolculukta allah güc ve kuvvet versin. yaşananlar cooook zor. dısardan birinin anlaması mümkün degil asla. hepiniz allaha emanet olun
Canım İnşallah beklediğin adet tarihi adet olmazsın üzülme vardır bundada bi hayır canın sağ olsun senin ...
Geçmiş olsun canım selametle ...
jonguil üzülmee canımmmm nasippp
saolll suzansuuu,eklerim cnm sonra simdi yatıyorumm
cnm benim ya nasıl duygulandım anlatamam rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. sürekli gittiğin bi dr varmı bende izmirdeyim
ege çok zor cnm ya ki zaten aşılama tüp bebek düşünmem ama Nedim Karadadaş egede prof onun için merak ettim.sabahattin altınyurt canım doktorum ege ün gidiyordum tüp bebek merkezine baslayacaktım ama gerek kalmadıama egeyi tavsiye eederim ghem ücretler uygun hemde doktorlar deneyimli cok tek sorun cok kalabalık olması
üzülme canım bir daha ki aya inşalllah
:44::44::44::44::44:arkadaşlar ben polikstik over hastasıyım sadece ilaç ile adet oluyorum ovulasyon günümü nasıl hesaplarım yardımcı olursanız çok sevinirim
ovulasyon testi alıp belirleyebilirsin tatlım çift çizgiyi görünce çalışırsınız
:44::44::44::44::44:arkadaşlar ben polikstik over hastasıyım sadece ilaç ile adet oluyorum ovulasyon günümü nasıl hesaplarım yardımcı olursanız çok sevinirim
evet canım inş inş hep birlikte hamile kalırız en yakın zamanda...
aaaa öyle birşey mi var eczaneden mi alacağım canım çok uzun zaman oldu bıraktık bi umut ne de olsa kaç ay tedavi içn bekleyeceğim:44::44::44:
İnşallah tatlımbizleredee nasipolur anne olmak
Doktorum polikistik over gebeliğe engel değildir demişti