infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlarr biraz uzancam,grip geldi banaa
öpüyorumm siz devam edin sohbeteee

cnm benim ya nasıl duygulandım anlatamam rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. sürekli gittiğin bi dr varmı bende izmirdeyim

cnm benim ya nasıl duygulandım anlatamam rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. sürekli gittiğin bi dr varmı bende izmirdeyim

sabahattin altınyurt canım doktorum ege ün gidiyordum tüp bebek merkezine baslayacaktım ama gerek kalmadı ama egeyi tavsiye eederim ghem ücretler uygun hemde doktorlar deneyimli cok tek sorun cok kalabalık olması

sabahattin altınyurt canım doktorum ege ün gidiyordum tüp bebek merkezine baslayacaktım ama gerek kalmadı ama egeyi tavsiye eederim ghem ücretler uygun hemde doktorlar deneyimli cok tek sorun cok kalabalık olması
ege çok zor cnm ya ki zaten aşılama tüp bebek düşünmem ama Nedim Karadadaş egede prof onun için merak ettim.
ama nasıl sevindim hamile olmana tarif edemem benim 1 oğlum var 2 ci olmuyor çünki (

:44::44::44::44::44:arkadaşlar ben polikstik over hastasıyım sadece ilaç ile adet oluyorum ovulasyon günümü nasıl hesaplarım yardımcı olursanız çok sevinirim

:44::44::44::44::44:arkadaşlar ben polikstik over hastasıyım sadece ilaç ile adet oluyorum ovulasyon günümü nasıl hesaplarım yardımcı olursanız çok sevinirim

ovulasyon testi alıp belirleyebilirsin tatlım çift çizgiyi görünce çalışırsınız

ovulasyon testi alıp belirleyebilirsin tatlım çift çizgiyi görünce çalışırsınız

aaaa öyle birşey mi var eczaneden mi alacağım canım çok uzun zaman oldu bıraktık bi umut ne de olsa kaç ay tedavi içn bekleyeceğim:44::44::44:

İnşallah tatlımbizleredee nasipolur anne olmak
Doktorum polikistik over gebeliğe engel değildir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…