infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kizlar kan testi verdim simdi 2 saate cikacak dua edin bana lutfennnnnn

Haydı bakalım İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh İnşallahhhhhhhhhh Allahım Hamilesindir .... Ya evvel .. Ya varis ... Canım hayurlı mujdeli haberlerini bekliyoruz dualarımız senınle...kız ben nası beklicem iki saat offfffffffffff ya İnşallah gelde yaz hamileyim diye Rabbim yardımcın olsun :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba kızlar hayırlı akşamlar naptınız bakalım hamile olanlar varmış galiba hayırlısıyla kucaklarınada sağ salim almayı nasip etsin mevlam ve biran önce bizlerinde olur inşallah dualarını bekleriz bende öldüm bugün yaaa doktora gittim aşılamaya karar verildi ilaçları yazdık bugün kullanmaya başlayacağım gonal-f ve ovıtrelle yazdı ama nasıl kullanılacağını tam anlamadım yaaa bana yardımcı olurmusunuz bilen arkadaşlar dokorum gonal-f yi 2 adet yazdı 50 50 kullan dedi birde ovıtrelle yadı bunuda hemen kullanma benim sana kullan dediğim zaman kullan dedi ya bugün akşama kadar hastanede bir oyana bir bu yana koşturmaktan bitkin düştüm artık rapor için uğraştık evrak falan toparladık Allahım ne zormuş bu işler Allah emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah :KK31::KK31::KK31:

selam kızlaar bu sabah test yaptım negatif maalesef, batım yarın ve bugün adet ağrılarım ara ara başladı, yarın gelir kırmızılar 8 yumoştan bir taneside tutmamış yani, nasip herşeyde çok zoruma gidiyo hemde çoookk

Battasim uzulme bende yaptim bugun negatifti.bende yeni evliyim ama 2.evliligim ondan cok sabirsizim ve istitorum.o bebis bu gobuslere girecej insallah yilmak yok kan verdim simdi benimde umidim yok ama olsun.diger aya sogan kuru yapcam ve meryem suresi okiycam.vazgecmek yok

rica ederim kızlar yaşadıklarınızın hepsini yaşadım gercekten acı ama allah sınıyor bizleri mükafatını da verecek insallah iyi dileklerinize tesekkür ederim minigmanig inş bize hayırlı haber getirirsin herkese dua edicem isim isim isteyenler yazabilir cekinmeden hamilelerin duası kabul olurmus

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar hayırlı akşamlar naptınız bakalım hamile olanlar varmış galiba hayırlısıyla kucaklarınada sağ salim almayı nasip etsin mevlam ve biran önce bizlerinde olur inşallah dualarını bekleriz bende öldüm bugün yaaa doktora gittim aşılamaya karar verildi ilaçları yazdık bugün kullanmaya başlayacağım gonal-f ve ovıtrelle yazdı ama nasıl kullanılacağını tam anlamadım yaaa bana yardımcı olurmusunuz bilen arkadaşlar dokorum gonal-f yi 2 adet yazdı 50 50 kullan dedi birde ovıtrelle yadı bunuda hemen kullanma benim sana kullan dediğim zaman kullan dedi ya bugün akşama kadar hastanede bir oyana bir bu yana koşturmaktan bitkin düştüm artık rapor için uğraştık evrak falan toparladık Allahım ne zormuş bu işler Allah emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah :KK31::KK31::KK31:

hg tatlısımm evettt hamisler doldu burasııı,darısı basımızaaa :KK16:

Tedavin hayırlı ugurlu olur İnşallah yorulma canım sıkılmada bebeklerimiz için bunlar bize vız gelir değilmi yeterki gelsinler dağ tepe aşarız kızzzzzzzz :KK1::KK1::KK1: Senınde hayırlı mujdeli haberini okumak burdan bizlere nasip olsun İnşallah ...

rica ederim kızlar yaşadıklarınızın hepsini yaşadım gercekten acı ama allah sınıyor bizleri mükafatını da verecek insallah iyi dileklerinize tesekkür ederim minigmanig inş bize hayırlı haber getirirsin herkese dua edicem isim isim isteyenler yazabilir cekinmeden hamilelerin duası kabul olurmus

Canım admım mehtap hamile annelerin duaları kabul olurmuş temiz kalbinle bana ve benım gibi arkadaşlarımada dua et neolur .. okadar çok ihtiyacımız varki .. :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:Allah (c.c)hu emanetsin bebeginle sizleri korusun İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

dua eder,dua beklerimmm hepimize ediyorumm cnmmmm :KK16:

Tedavin hayırlı ugurlu olur İnşallah yorulma canım sıkılmada bebeklerimiz için bunlar bize vız gelir değilmi yeterki gelsinler dağ tepe aşarız kızzzzzzzz :KK1::KK1::KK1: Senınde hayırlı mujdeli haberini okumak burdan bizlere nasip olsun İnşallah ...

Canım admım mehtap hamile annelerin duaları kabul olurmuş temiz kalbinle bana ve benım gibi arkadaşlarımada dua et neolur .. okadar çok ihtiyacımız varki .. :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:Allah (c.c)hu emanetsin bebeginle sizleri korusun İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

sağolasın canım benim Allah razı olsun inşallah hepimiz birgün güzel haberleri verebiliriz görelim mevla neyler neylerse güzel eyler ona sığınıyoruz artık yapacak birşeyimiz yok :KK31:

Son düzenleme:
merhaba kzlar nasilsinz.hamile olanlari tebrik ediyorum hayrlisyla kucaqina almayi nasib etsin rabim.:KK16::KK16:

hg tatlısımm evettt hamisler doldu burasııı,darısı basımızaaa :KK16:

yaa kızlar ben bu gonal-f yi nasıl kullanıcam yaa doktorum 50 50 yap dedi bu nasıl olacak :KK28::KK28::KK28:

salm canımcım nasılsın ben çok yorgun ve bitkin bir durumdayım yaaa :KK5::KK5:

canim iyim ben.kosturuyormuzsun aslamaycin canim.rabim zahmetini bosa ckarmasin.seninde hamilelik haberini esidiriz insalah.ben bildiyim uzre gonalf her gun ayni satde kulanir.gobusdenmi yazdi doktor.

sevaa hosgeldin kuzum nasılsınz ?
Canom grip olcam galiba gücüm kesildi uzandımm :KK14:
oooffff hamile olacak mıyız bizlerdee sevaa :KK52: canoo :KK52:

canim iyim ben.kosturuyormuzsun aslamaycin canim.rabim zahmetini bosa ckarmasin.seninde hamilelik haberini esidiriz insalah.ben bildiyim uzre gonalf her gun ayni satde kulanir.gobusdenmi yazdi doktor.

evet canım ya sağolasın inşallah tutarda bari aşılamam emeklerimiz boşa çıkmaz sanırım göbekten yazdı ilacı daha gelmedi elime eczanede yokmuş istettiler gelmesini bekliyorum nasıl birşey bende bilmiyorum :26:

X