infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Nasılsıniz kızlar bigün çok isim vardı ancak bitirdim. Bugün çok aşırı mide bulantilarim var ve benim çok ağrıyor daha 6 gün var bata bebişe yoruyorum bu belirtileri ama erken mi acaba?

hosgeldin kelebekkkk,ayyyy 3.hamisimiz senn misinnnnn :KK52:

Hayırlı ugurlu olsun listemizdeki ilk anneyeeee Allah tamamına erdirip kucagına almayı nasip etsin İnşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Darısı diyer bekleyenlere ...

amiiinnnn amiiiinnnnnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :KK16:

canım ben klomen ve catlama iğnesinden sonra 4 gun kala bata çok sancım olmuştu akıntıda cabası ama neyazıkki kırmızı kartı yemiştim ... bulantı için daha erken diye biliyorum ama senın vücut farklı tepkide veriyor olabilir canım İnşallah sandıgın hissettiğin gibi hamilesindirde bi kişi daha ekleriz listeye .. Test yaptınmı hiç sen .

ooooooo 3 kişi hamilee umutlarımm artıyoooorrr :KK52:

slm kızlarrrrrrrrr ho topiğiniz :))
benide ekleyin listeye bat 5 mart 20 aydır bebiş olmuyor ( belki banada uğurlu gelir burası...
hamile olanlar rabbim sağlık hayırlısı ile kucaklarınız almayı nasip etsin inş.... mübarek gün

aşılama eşinden alınıp sana sperm enjekte edilmesi kolay bi işlem 3dk sürmeyen
tüp zo

canımtedavi başı aynı tabi iğne kullandıysan daha önce yumurta toplama biraz zor benim ilk de tamamen uyutuldum ikincide uyutulmadım yaplırken okadar ağrı hissetmedim fakat sonrası zor oluyor zor derken ilk gün narkoz etkisi sonra biraz ağrı oluo bide tam toparlanmadan transfer oluyoooo tranfer kolay 5 dakika sürmüyo

Son düzenleme:
canım ben klomen ve catlama iğnesinden sonra 4 gun kala bata çok sancım olmuştu akıntıda cabası ama neyazıkki kırmızı kartı yemiştim ... bulantı için daha erken diye biliyorum ama senın vücut farklı tepkide veriyor olabilir canım İnşallah sandıgın hissettiğin gibi hamilesindirde bi kişi daha ekleriz listeye .. Test yaptınmı hiç sen .

Daha once 2 düşük yaptım malesef saha 6 gün olduğu için yapmadım test aslında zor tutuyorum kendimi yapmamak için yapsam cikarmi ki??önceki bebegim de bata 2 gün kala öğrenmiştim hassas testle ve yine mide bulantısı vardı baş ağrısı ile ama şimdi sadece mide bulantısı ve bel ağrısı var psikoLojik mi oluyor acaba??

Canım ben bunu bilmiordum eyer oyleyse varya süper bişi İnşallah bu sefer sım sıkı tutunur bebişlerin sana bitanem hayırlısı olsun ..:KK16::KK16::KK16:

okadar araştırmama rağmen bende duymamıştım canım ebriyılog söyledi salı günü de doktorum söyledi sevindik bizde eşime dedim bizim ikiz olacak ondan tutmadı :KK16::KK16::KK16::KK16: hayaller umutlar olmasa yaşayamayız:21::21:

Daha once 2 düşük yaptım malesef saha 6 gün olduğu için yapmadım test aslında zor tutuyorum kendimi yapmamak için yapsam cikarmi ki??önceki bebegim de bata 2 gün kala öğrenmiştim hassas testle ve yine mide bulantısı vardı baş ağrısı ile ama şimdi sadece mide bulantısı ve bel ağrısı var psikoLojik mi oluyor acaba??

en güzeli kan testi inşallah hamilesindir:KK16::KK16: ama psikolojikte çok oluyo umarım hislerin yanıltmaz

Ayy inş öyleyim dir allahım isteyen herkese nasip etsin inş ama beklemek çok Zor ya bu 6 gün nasıl geçecek merak ediyorum keşke hemen öğrenecek bir test olsa ben sigarada kullanıyorum çünkü en azından hemen burakirdim şimdi düşünmekten çoğalıyor😯😯😯😯

slm kızlarrrrrrrrr ho topiğiniz :))
benide ekleyin listeye bat 5 mart 20 aydır bebiş olmuyor ( belki banada uğurlu gelir burası...
hamile olanlar rabbim sağlık hayırlısı ile kucaklarınız almayı nasip etsin inş.... mübarek gün

Hoşgeldin canım ugurlarla gel İnşallah ... İnşallah Allah sanada bizlerede bebeklerimizin daha fazla hasretini cektirmeden kucaklarız İnşallah...

Canım benım Allah (c.c) hu Sana sabırlar versin ama bi arkadaşımıza daha dedim her şerde bi hayır vardır balım üzülme çok şükürki sen gebe kalabiliyorsun sana moral olsun bak ben onuda beceremiyorum .. İnşallah bu ay dediğin gibi olur hasretin son bulur bebegin sana tutunmuş olur İnşallah .. testler pek guvenilir değil ama kanda varsa kesin cıkar canım ..benım gecen ay çok yıprandım hep hamile yim sandım kahve rengi akıntım geldi kesildi üç gun sonrada adet oldum o yuzden sende umutlanma diye yaşadıklarımı anlattım .. Eşine mujdeli haberi vermeni Cenab-ı Allah(c.c) den dilerim dualarım senınle ...

Ayy inş öyleyim dir allahım isteyen herkese nasip etsin inş ama beklemek çok Zor ya bu 6 gün nasıl geçecek merak ediyorum keşke hemen öğrenecek bir test olsa ben sigarada kullanıyorum çünkü en azından hemen burakirdim şimdi düşünmekten çoğalıyor

simdiden bırakk senn bencee hamissindirr,içimden bi ses öylee diyoooo :KK52:

okadar araştırmama rağmen bende duymamıştım canım ebriyılog söyledi salı günü de doktorum söyledi sevindik bizde eşime dedim bizim ikiz olacak ondan tutmadı :KK16::KK16::KK16::KK16: hayaller umutlar olmasa yaşayamayız:21::21:

Allah dan umut kesilirmi canım ya o değilmi yokdan var eden Şüphesizki öyle ......İnşallah bu ay eşinle dualarınız kabul olsun İnşallahhhhh....

selam kızlaar bu sabah test yaptım negatif maalesef, batım yarın ve bugün adet ağrılarım ara ara başladı, yarın gelir kırmızılar 8 yumoştan bir taneside tutmamış yani, nasip herşeyde çok zoruma gidiyo hemde çoookk

selam kızlaar bu sabah test yaptım negatif maalesef, batım yarın ve bugün adet ağrılarım ara ara başladı, yarın gelir kırmızılar 8 yumoştan bir taneside tutmamış yani, nasip herşeyde çok zoruma gidiyo hemde çoookk

Canım bellimi olur testler yanıla biliyor belki gec döllenmede olabilir genede gununu bekle sen hiç şimdiden umutsuzluğa kapılma ... Allah Yar ve yardımcın olsun İnşallah ..

Hoşgeldin canım ugurlarla gel İnşallah ... İnşallah Allah sanada bizlerede bebeklerimizin daha fazla hasretini cektirmeden kucaklarız İnşallah...

Canım benım Allah (c.c) hu Sana sabırlar versin ama bi arkadaşımıza daha dedim her şerde bi hayır vardır balım üzülme çok şükürki sen gebe kalabiliyorsun sana moral olsun bak ben onuda beceremiyorum .. İnşallah bu ay dediğin gibi olur hasretin son bulur bebegin sana tutunmuş olur İnşallah .. testler pek guvenilir değil ama kanda varsa kesin cıkar canım ..benım gecen ay çok yıprandım hep hamile yim sandım kahve rengi akıntım geldi kesildi üç gun sonrada adet oldum o yuzden sende umutlanma diye yaşadıklarımı anlattım .. Eşine mujdeli haberi vermeni Cenab-ı Allah(c.c) den dilerim dualarım senınle ...

Duaların için çook Teşekkürler cnm inş en kisa zamanda sizlerinde müjdeli haberlerini almak nasip olur bana da hamileymisim geliyor ama biliyorum ki istediğim için psikolojik olma ihtimali çok yüksek Rabbim hepimizi bebislerimize kovuşturmayi nasip etsin inş peş peşe veririz buradan bebiş haberlerini😍😍😍

kızlar selam size umut olurum diye yazıyorum ben 7 yıllık evliyim evlendigimden beri korunmadım önceleri önemsemedim acıkcası dikkatte etömiyordum 3. yıldan sonra istek arttı ve acı gercekle yüzlestim pco hastasıytım. ayrıca tsh yüksek. bir sürü tahlil vsvs rahim filmleri sonucunda 42 yumurtam var kücük kücük ve hepsi saglıksız tabiki. 3 asılama yaptırdım bir yıgın para döktüm özel doktorlara sonuc sıfır. daha sonra ege üne gitmeye basladım bu seferde kan pıhtılasması bas gösterdi önce onu tedavi ettiler sonrasında tüp bebek icin rapor vs cıkartma safhalarına geldik. veeee rapor cıkartmayta gittigim gün orada hamile oldugumu ögrendim. ve inanamadım tabi üstelik 2.5 aylıktı bebegim. sürekli adret gecikmesi oldugundan 40 gün boyunca test yapmamıstım ve bebegim bana gelmişti. doktor burda işin kalmadı git demesine ragme ndoktora diyorum ki ben rapor cıkartıcam heyete gircektim diyorum o kadar inanamadım yani. sonrasında hemen doktora gittim gördüm bebegimi kesesini kalbini inanılmaz bişidi. yazarken bile duygulanıyorum. size tavsiyem sakın umudunuzu yitirmeyin allah ol dedigi an oluyor pco kısırlık falan filan işin bahane kısmı bu halde bile hamile kalabildiysem kendiligimden olmayacak diye bişi yok demektir. allaha dua edin ve biraz da kafadan atmaya ugrasın. az da olsa kilo vermekte cok etkilio. hepinize bu uzun ve zor yolculukta allah güc ve kuvvet versin. yaşananlar cooook zor. dısardan birinin anlaması mümkün degil asla. hepiniz allaha emanet olun:emir_bebek::nazar:

kızlar selam size umut olurum diye yazıyorum ben 7 yıllık evliyim evlendigimden beri korunmadım önceleri önemsemedim acıkcası dikkatte etömiyordum 3. yıldan sonra istek arttı ve acı gercekle yüzlestim pco hastasıytım. ayrıca tsh yüksek. bir sürü tahlil vsvs rahim filmleri sonucunda 42 yumurtam var kücük kücük ve hepsi saglıksız tabiki. 3 asılama yaptırdım bir yıgın para döktüm özel doktorlara sonuc sıfır. daha sonra ege üne gitmeye basladım bu seferde kan pıhtılasması bas gösterdi önce onu tedavi ettiler sonrasında tüp bebek icin rapor vs cıkartma safhalarına geldik. veeee rapor cıkartmayta gittigim gün orada hamile oldugumu ögrendim. ve inanamadım tabi üstelik 2.5 aylıktı bebegim. sürekli adret gecikmesi oldugundan 40 gün boyunca test yapmamıstım ve bebegim bana gelmişti. doktor burda işin kalmadı git demesine ragme ndoktora diyorum ki ben rapor cıkartıcam heyete gircektim diyorum o kadar inanamadım yani. sonrasında hemen doktora gittim gördüm bebegimi kesesini kalbini inanılmaz bişidi. yazarken bile duygulanıyorum. size tavsiyem sakın umudunuzu yitirmeyin allah ol dedigi an oluyor pco kısırlık falan filan işin bahane kısmı bu halde bile hamile kalabildiysem kendiligimden olmayacak diye bişi yok demektir. allaha dua edin ve biraz da kafadan atmaya ugrasın. az da olsa kilo vermekte cok etkilio. hepinize bu uzun ve zor yolculukta allah güc ve kuvvet versin. yaşananlar cooook zor. dısardan birinin anlaması mümkün degil asla. hepiniz allaha emanet olun:emir_bebek::nazar:

Bende pcoluyum troidde var.AllAh bagislasin umut oldun insallah hepimize nasip olsun

Zaman ayırıp yaşadıklarını burda bizimle paylaştıgın için Allah (c.c) senden razı olsun .. Yavrunu sağlıklı kucagına alıp büyütüp murvetini göstermeyide Nasip etsin Allah (c.c)hu .. yazdıklarını okurken gözlerim dolu dolu oldu ... eşine ve sana mujdeler olsun canım ... Bi avazda gecsin derlerya dogumun İnşallah oda kolay olur .. Sen ne hayaller kurmuşsundur ayyyy canım ya isim felan Offfffff Rabbim bu mutluluğu yureginde eksik olan yaşamayan herkese yaşatsın İnşallah .. Hayırlı ugurlu olsun bebegin canım . 41 kere Maşallah ....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlar kan testi verdim simdi 2 saate cikacak dua edin bana lutfennnnnn

Ins cnm bnm ins allahım hepimizin sesini dualarinizi duysun ve kabul etsin amin 

paylasımın içinn cookk tskler cnm,sagsalim al elineee bebeginiii..
Vakti gelince gelecek inanıyorummm canımmmmmmm :KK16:

üzülmee cnmmm herseyy nasip,kısmett...vakti gelince gelecek bebislerimiz insallahhhhh :KK16:

X