infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canım test yanıltada bilir kanda kesin cıkar şuan 1 gun var sanırım adetine bence kantesti yaptır canım .. İnşallah hayırlı mujdeli haberi alır bizede verirsin ...

inşallah canm ayrıcaaa listeye bayıldım bayıldım bayıldımmmmmmmmm çoook güzel olmuşş ellerine sağlık

begendigine cookk sevındım lılıtyy mm

inancımız tam vakti,saati gelince olacak inanıyorummm hayırlısıı ileeee gell bebegimm annemmmmm
süttttt kokulummm cookkk özledimmmm bebegimmmmmmm gell bekletme artık bizleriiiiiii

inancımız tam vakti,saati gelince olacak inanıyorummm hayırlısıı ileeee gell bebegimm annemmmmm
süttttt kokulummm cookkk özledimmmm bebegimmmmmmm gell bekletme artık bizleriiiiiii

canım üzülme lütfen olacak inşallah o güzel süt kokularını doya doya kokluyacagızz bak şimdi beni de kötü ettin ay küçükken minicikken ne güzel kokarlar ya

eyy liste dilerim bizlere uğurlu gelirsin :36

aşılama eşinden alınıp sana sperm enjekte edilmesi kolay bi işlem 3dk sürmeyen
tüp zor mu

benim tüp bebek canım aşılama nasıl oluyo bilmiyorum ama zaten onda yumurtalar sende coğul olabilir döllenmeye bağlı[/QUOTE]

esescim merhaba haıyırlı olsun canım topiğin

hamiş olan arkadaslar var sanırım hayırlı olsun taze annişler....bizede dua eder misiniz VE anne adayları merhabalar

esescim merhaba haıyırlı olsun canım topiğin

hamiş olan arkadaslar var sanırım hayırlı olsun taze annişler....bizede dua eder misiniz VE anne adayları merhabalar

hosgeldin tatlım cook sağol teşekkürler

sanırım 2kişi hamile dilerim bizde hamis olalım

Nasılsıniz kızlar bigün çok isim vardı ancak bitirdim. Bugün çok aşırı mide bulantilarim var ve benim çok ağrıyor daha 6 gün var bata bebişe yoruyorum bu belirtileri ama erken mi acaba?

Nasılsıniz kızlar bigün çok isim vardı ancak bitirdim. Bugün çok aşırı mide bulantilarim var ve benim çok ağrıyor daha 6 gün var bata bebişe yoruyorum bu belirtileri ama erken mi acaba?

canım ben klomen ve catlama iğnesinden sonra 4 gun kala bata çok sancım olmuştu akıntıda cabası ama neyazıkki kırmızı kartı yemiştim ... bulantı için daha erken diye biliyorum ama senın vücut farklı tepkide veriyor olabilir canım İnşallah sandıgın hissettiğin gibi hamilesindirde bi kişi daha ekleriz listeye .. Test yaptınmı hiç sen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…