infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aaaaaaaaaaaa şok oldum vallahi 41 kere Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Senin doktor değişik bi tedavi uygulamış ama ondanda Allah razı olsun Bebek dogunca bişiler gotur ver ona canım bi cicek yada cercevede bebek bezi felan benım hayalim bu hahahahahhahahaha

hamile değilim canım, bebeğim 2012'de doğdu, şimdi 21 aylık delikanlı :) doktorumuza gerekli hediyeyi yaptık tabi :)

hamile değilim canım, bebeğim 2012'de doğdu, şimdi 21 aylık delikanlı :) doktorumuza gerekli hediyeyi yaptık tabi :)

Oyyyyy yerim onu ben Maşallahhhhhhhhhhhh..... ayagının altına ayakkabı boyası sür kagıda ayak izi cıkar ahahahahhaha ben bunuda yapmayı çok istiyorum iyice şaşırdım valla 4 senedir hayal etmekden ne yaparım ne yapmam kafayı yicek gibi oluyorum .. oksursem aa hamilemiyim dicek durumdayım (( canım ilk cocukdan sonra arayı fazla acma bide kadrdeş için fazla uzun zaman koyma araya senın yaş kaçtı ben 31 sayılırım iki ay var ..

valla 3 yıl çocuk diye debelendim, oğlum geldi ama bir canavar :) yaşım 32 ama 2.yi şu an düşünemiyorum bile :) ne gece uyuyor ne gündüz yaramazlıktan geri kalıyor :)

https://www.facebook.com/OzgurDenizRuzgar?fref=ts

41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tombişşşş annesi ne güzel bakıyor ona belli ... ahahahaha ya iyiki yazmışsın biliyormusun benım gibi kaç kişiye umut oldun ... Rabbim evladına senle babasıyla sağlıklı uzun birrr ömür ihsan eylesin İnşallah canım...

aminnn.. Rabbim size de nasip etsin en hayırlı zamanda

darısı basımıza kızlar,3yıllık evlıyım 23yasımdayım.
Sorun yok aslında.doktorun kulp takması pko.
Hic adet sorunum yoktu kasım ayımda adet olmadım.
Doktora gittim,2,3ay yumos takıbı,klomen,catlatma ignesi en son 23ocakta asılama oldum.
Malesefffff tutmadıııı ins.bizlerde hamisss kalırızzzz.

evet bu ay 2. denedim olmadı malesef

Canım Rabbim senınde hasretine son verir İnşallah Tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun İnşallahh ssk 3, denemeyide karşılıyor diye biliyorum yanlışmıyım balım .... Allah ın hakkı üç derler İnşallah bu denemende sonuc pozitif cıksın İnşallah ...Şuan tedavin devam ediyormu balım ...

Amin canım darısı hepimizin başına ... canımmmmmmmmm sen çok gencsin hiçç üzülme ne olur Allah (c.c) dermansız dert vermesin ...

Şuan aşılımısın sen benım de umudum aşıda yuzde oranı iyi diyorlar .. İnşallah hasretimiz son bulsun Sanada nur topu gibi hayırlı bir evlat nasip olsun İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmm

inşallah canm ayrıcaaa listeye bayıldım bayıldım bayıldımmmmmmmmm çoook güzel olmuşş ellerine sağlık

Bu arada benım sat 01 şubattu 19 şubatta test yaptım negatifdi :18::18::18::18::18::18:

23ocakta oldum asılama cnm 9subatta kırmızılar geldi yıkıldımmmm ((
suanda zamana bıraktımmm bakalımm zaman ne gösterirrrr hayırlısıı inss.

Kizlar idrarda gebelik ne zaman belli oluyor bugun yaptim negatifti bat 22 si.bide ben adet gecmesinden nasil anliycam ben ilacsiz adet olmuyorumki kan versem bugun cikarmi sonuc .en azindan adet sokturucumu iceyim doktor adet olunca gel dedi ama ben ilacsiz adet olmuyomki

23ocakta oldum asılama cnm 9subatta kırmızılar geldi yıkıldımmmm ((
suanda zamana bıraktımmm bakalımm zaman ne gösterirrrr hayırlısıı inss.

Ya yıkılmaa umudumuz var beklemenın heycanıda güzel canım evet üzülüyoruz ilk an ama ne yapalım bidahaki aya umutlarımız devam ediyo çok şükür ... Allah çok merhametli biz kullarınada acır günü gelip İnşallah ... bu ay vücüdun dinlensin biraz rahat ol ... İnşallah sıradaki tedavin olumlu gecerde buraya yazarsın hamileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…