infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kim hamile 2 dk kayboldum burası almış başını gitmiş.tebrik ediyorum hamileleri darısı bize artık

benimde mart ama ihtimal vermiyorum ançak tüp bebek yaptırınca

artık benimde durumum yavaş yavaş tüpe kayıyor galiba yazın ameliyatın üstünden 1 yıl geçecek o zaman yaptırırız galiba allah nasip etsin yeter ki tüpe de razıyım

Arkadaşlar tam 3 yıl uğraştım, sonunda hiç ilaç kullanmadan hamile kaldım. Bu süreçte en çok duyduğum şey "Kafana taktığın sürece olmaz, düşünmemeye çalış" En zoru da bu biliyorum.. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah..

Canim ben buyuk bi ihtimalle hamileyim belitileri var hala kırmızılar gelmedii inss .))

Allahhhhhhhhhhhhhhhh İnşallah öylesindir canım ya İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Klomen felna kullandınmı sen balım tedavin neydi .. ve yaş kaç

artık benimde durumum yavaş yavaş tüpe kayıyor galiba yazın ameliyatın üstünden 1 yıl geçecek o zaman yaptırırız galiba allah nasip etsin yeter ki tüpe de razıyım

öylr tabi tek olsun da eskiden duyardım tüp bebek falan diye bana hiçbirşey ifade etmezdi şimdi ise hayatımın tek gerçeği

kafaya takmamak diye birşey var mı ki????her an aklımda geçmişte gelecekte

kafaya takmamak diye birşey var mı ki????her an aklımda geçmişte gelecekte

Sanırım bizim bunu dememiz için hamile kalmamız lazım yoksa takmamak mumkun değil (((( bebeseker iyi dileklerin İçin Allah senden razı olsun bize dua et canım hamiş bayanların duası kabulk olurmuş

Sanırım bizim bunu dememiz için hamile kalmamız lazım yoksa takmamak mumkun değil (((( bebeseker iyi dileklerin İçin Allah senden razı olsun bize dua et canım hamiş bayanların duası kabulk olurmuş

etmez miyim? Allah hepinize yaşatsın, umudunuzu kaybetmeyin sakın..

maşallah RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin sizin normal yönden mi oldu acaba

3 yıl boyunca yumurta takibi, hap, iğne bir sürü şey denedim, artık sıra yavaş yavaş tüp bebeğe gelmişti. bir boş gebelik yaşadım, sonra dr. 2 ay korun dedi, 3. ay hiçbirşey kullanmadan kendiliğinden hamile kaldım. oğlum şu an 21 aylık Allah bağışlarsa..

yaşadıklarımı unutamam, hepinize duacıyım..

Rabbim o guzel gönlünde ne varsa murad etiğin sana yaşatsın İnşallah .. Eşinle evladını sağlıklı büyütün mürvetinide görün İnşallah canım .. duaların için hepimiz de sana duacıyız saol canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…