infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canım benım yaşımda martta 31 olcak 4 bucuk senedir evliyim banada çok soruyorlar seni çok ama çok iyi anlıyorum bide benim kaynana beni istemedi hiç bedua bile eti benım yuzume bebegin olmasın die ..
Bak gordunmu bir seferlik bir birlikdelikde bile hamile kalabilmişsin 41 kere maşallahhhhhhhh ..o haberi öğrenip hastane bahcesinde agladıgını okudugum an tüylerim diken diken oldu ya canım benım Allahım Sana bu sevinci bir değil bir çok kez yaşatsın İnşallah ... Canım bak acık konuşayım sen en azından bu bebegin gec geliş sebebini biliyorsun eşin de tedavi olmuş bu zamanda sonra senın için daha umutlu gunler bekliyor peki ben ve benım gibiler ne yapsın hiç bi sebeb yok ama bebekde yok balım (( üzülme ne olur dediğim gibi tedavinin meyvelerini toplarsın İnşallah .. sen denemeyi yaptınmı kaç gun oldu yapalı bak ben 4 sene bekledim tedavi olmadım ha oldu ha olur die baktık olcak gibi değil 3 aydır tedavideyiz ilk klomen le olan tedavi negatif cıktı bu ikinci klomen gunde ikitane içtim catlama iğnesinide salı gunu vuruldum .. Sabır ve dualarla beklemedeyim ben .. İnşallah bu liste bize hayırlı ugurlu bereketli bebekli gunlere vesile olur ..Rabbim bize acısın bizi evlat hasretiyle bu dunyada imtihan etmesin İnşallah ....Ya Varis Ya evvel....

AMİN CANIM DUALARIMIZ HEPIMIZIN BIR OLSUN AYNEN HER HAYIRDA SER HER ŞERDE BIR HAYIR OLABILIR SOYLEMESI AYIP O HAMILE KALDIGIM AY 1 KERE BIRLIKTELIK OLDU ODA ADETIN 9 YADA 10 GUNUYDU DUSUNUN ALLAH OL DER OLUR OLMA DER OLMAZ YASIM 32 EVLILIK 3 YIL OLUNCA HERKEZIN SORUSU AYNI BEBEK YOKMU DIYENLER OLMUYOR DIYE YUZUME SORARNLAR ARKAMIZDAN FISILDASANLAR OLUNCA INSAN DAHADA STRES OLUYOR O HAMILE KALDIGIM BIR YAKINIMIZIN DUGUNU VARDI MEGER BEN 3 HAFTALIK HAMILEYMSIIM HORON OYNADIM ZIPLADIM HOPLADIM AĞRI KESICI ICTIM CUNKU UMUT BAGLAMIYORDUM HICTE DUSUNMUYORDUM ADETIM 2 YADA 3 GUN GECINCE IDRARDA HAFIF SILIK CIZGI CIKTI SONRA KANDA BAKTIRAYIM DEDIM 426 CIKMISTI OGUN TEK BASIMA OGRENDIM HASTANENIN BAHCESINDE OTURDUM SEVINCTEN DELI GIBI AGLADIM HERKEZI ARADIK ESIM VE BEN KESKE ARAMASYDIK SUAN OLSA ARAMAM OZAMAN OLMUYOR OLE BOLE DEDIKLERINDEN ISPAT ETMEKMIYDI YADA HANGI PSIKOLOJI VARDI BILMIYORUM OGRENDIM VE PAZARTESI OGRENDIM CUMARTESI KANAMAM OLDU 1 HAFTA BILE SEVINEMEDIM AKLIMA SU GELDI HIC BU DUYGUYU YASAYAMAYANLAR GEBELIGI TATMAYANLAR VAR DEYIP TELKİN ETTIM ALLAHIM BU DUYGUYA TATMAMIS YADA TATMISLARADA NASIP ETSIN AMA BELKI BAZILARI DER OLMUS YA BIZ NE YAPAILM TAMAM OLDU AMA 3 YIL ICINDE SADECE BIR KERE ODA 1 HAFTA OLMADAN GITTI BEN HERKEZI ANLIYORUM VE BEN ALLAHA SUKRETMEYIDE BILIYORUM DAHA KOTU DURUMDAKILERIDE AKLIMA GETIRIP ONLARADA DUA EDIYORUM BURDA TUM ISIMLERI LISTEDE OLAN VE OLMAYAN TUM BEBEK ISTEYENLERE BU CUMA MUBAREK GUNDE KUCAKLARINI DOLDURSUN INSALLAH

[[/QUOTE]

Canım İnşallah kahve leke yerleşme lekesidir akşamdan beri kırmızı olmadıysa biraz daha umutlandım cnm ... Hayırlısı olsun İnşallah [/QUOTE]

umarım öyledir canım ya hayalet gibi geziyom evde hiç moral kalmadı

listemiz güne göre sıralandıı :)))

herşeye rağmen inşallahh olacak ümit kesmek yok kızlarrrrrr

:13::13::13::13::123::123::123::123::123::123::123::127::127::127::127::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::102::102::102::126::126::126::126::103::103::103::103::82::82::82::82::118::118::118::118::118::118:

meleklerimiz insallah daha fazla bekletmeden gelir kızlarr aminnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

o bebek bu göbişe girecek o kadarrr :))))))) inanıyorumm

nrycck25 ******* ******* 20 subat hamişşşşşş
yazalım artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

aaa olmaz canım bırakamazsın belki hemen ama azalt en azından..düşünsene hamile isen bebeğini zehirliosun isteyerek bilerekk bunu düşünnn

ama ben kahvesiz yapamam,türk kahvesiii :26::26:

olmazz canım azalt en azından haftada 1 iç..ama hergün kesinlikle yasakkk

Ay inşAllah bu mübarek gunde insssAllahh hepimiz anne oluruzz .))

ayy insallahhhhhhh listeye hamis yazıyorumm o zamannnnnnnn

1 içiyorum gündeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…