benımkıde 16 mart yazabılırmısın canım
benımkıde 16 mart yazabılırmısın canım
Canım benım yaşımda martta 31 olcak 4 bucuk senedir evliyim banada çok soruyorlar seni çok ama çok iyi anlıyorum bide benim kaynana beni istemedi hiç bedua bile eti benım yuzume bebegin olmasın die ..
Bak gordunmu bir seferlik bir birlikdelikde bile hamile kalabilmişsin 41 kere maşallahhhhhhhh ..o haberi öğrenip hastane bahcesinde agladıgını okudugum an tüylerim diken diken oldu ya canım benım Allahım Sana bu sevinci bir değil bir çok kez yaşatsın İnşallah ... Canım bak acık konuşayım sen en azından bu bebegin gec geliş sebebini biliyorsun eşin de tedavi olmuş bu zamanda sonra senın için daha umutlu gunler bekliyor peki ben ve benım gibiler ne yapsın hiç bi sebeb yok ama bebekde yok balım (( üzülme ne olur dediğim gibi tedavinin meyvelerini toplarsın İnşallah .. sen denemeyi yaptınmı kaç gun oldu yapalı bak ben 4 sene bekledim tedavi olmadım ha oldu ha olur die baktık olcak gibi değil 3 aydır tedavideyiz ilk klomen le olan tedavi negatif cıktı bu ikinci klomen gunde ikitane içtim catlama iğnesinide salı gunu vuruldum .. Sabır ve dualarla beklemedeyim ben .. İnşallah bu liste bize hayırlı ugurlu bereketli bebekli gunlere vesile olur ..Rabbim bize acısın bizi evlat hasretiyle bu dunyada imtihan etmesin İnşallah ....Ya Varis Ya evvel....
ben hıc bır zaman yakınmadım sukrettım ve su bılınc hep oldu senın gıbı nıce arkadasımda sorun olmamaısna ragmen bebek olmuyor bu benım durumdan daha zor farkındayım beddua etmeye ne hakkı var esın senı secmıs senle mutluysa neden bu kötu dusunceler anlamıs degılım sende bunlşarı dusunup uzme sakın kendını catlatma ıgnesı vurulmussun ınsallah emeklerin sonuclanır ınan ben en son gecen ay deneme yaptım catlatma ıgnesı suan reglımın 5 gunundeyım hormon testlerı yaptırdım 3 gunu bu aksam doktora gıdecem bılmıyorum bakalım nasıl bır tedavı gerektırecek gene ıgnemı verır vermezmı bılmıyorum
ALLAHım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
◇◆◇◆■□■□■°★♡♥♡♥♡♥♧♣♧♣♧♣○●○●○●○●☆
:13::13::13: :123::123::123::123::123::123::123: :127::127::127::127::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::102::102::102::126::126::126::126::103::103::103::103::82::82::82::82: :118:
İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim ********************bat******************************* durum
jonguil ************** 20 şubat beklemede
nrycck25 ************** 20 subat beklemede
kib ******************** 22 şubat beklemede
cano1985 ************** 22 subat beklemede
minigmanig ******************** 22 subat beklemede
Eylemsiva ************** 25subat beklemede
emotions88 ************** 26 şubat beklemede
kelebekhayat ************** 27 subat beklemede
suzansu *************** 29 subat beklemede
umuttttt ************** 1 mart beklemede
Lility ****************** 2 mart beklemede
Brownim ************** 2 Mart beklemede
sadecim ************** 2 mart beklemede
sipsirine ************** 2mart beklemede
sndz ************** 3 mart beklemede
berre ************** 4 mart beklemede
isyan ************** 5 mart beklemede
eses07 ************** 9martbeklemede
hanife81 ************** 9 mart beklemede
feelcrying ************** 9 mart beklemede
delinefsim ************** 10 mart beklemede
nazende88 ************* 10 mart beklemede
anotomi ************** 12 mart beklemedee
littebirre ************** 13 mart beklemede
sevva ************** 15 mart beklemede
zehra9090 ************** 16 mart beklemede
0611GNc ************** 16 mart beklemede
ebru_ko ************** 16mart beklemede
sewda22 ************** 17 mart beklemede
sultan33 ************** 18 mart beklemede
hatibi ************** 18mart beklemede
cemrem29 ************** umutla beklemede
mevanurrrr ************** 21 mart beklemede
kurabiye83 ************** ?
sewda22 ************** ?
inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler[/COLOR][/B]
Canım benım yaşımda martta 31 olcak 4 bucuk senedir evliyim banada çok soruyorlar seni çok ama çok iyi anlıyorum bide benim kaynana beni istemedi hiç bedua bile eti benım yuzume bebegin olmasın die ..
Bak gordunmu bir seferlik bir birlikdelikde bile hamile kalabilmişsin 41 kere maşallahhhhhhhh ..o haberi öğrenip hastane bahcesinde agladıgını okudugum an tüylerim diken diken oldu ya canım benım Allahım Sana bu sevinci bir değil bir çok kez yaşatsın İnşallah ... Canım bak acık konuşayım sen en azından bu bebegin gec geliş sebebini biliyorsun eşin de tedavi olmuş bu zamanda sonra senın için daha umutlu gunler bekliyor peki ben ve benım gibiler ne yapsın hiç bi sebeb yok ama bebekde yok balım (( üzülme ne olur dediğim gibi tedavinin meyvelerini toplarsın İnşallah .. sen denemeyi yaptınmı kaç gun oldu yapalı bak ben 4 sene bekledim tedavi olmadım ha oldu ha olur die baktık olcak gibi değil 3 aydır tedavideyiz ilk klomen le olan tedavi negatif cıktı bu ikinci klomen gunde ikitane içtim catlama iğnesinide salı gunu vuruldum .. Sabır ve dualarla beklemedeyim ben .. İnşallah bu liste bize hayırlı ugurlu bereketli bebekli gunlere vesile olur ..Rabbim bize acısın bizi evlat hasretiyle bu dunyada imtihan etmesin İnşallah ....Ya Varis Ya evvel....
ben hıc bır zaman yakınmadım sukrettım ve su bılınc hep oldu senın gıbı nıce arkadasımda sorun olmamaısna ragmen bebek olmuyor bu benım durumdan daha zor farkındayım beddua etmeye ne hakkı var esın senı secmıs senle mutluysa neden bu kötu dusunceler anlamıs degılım sende bunlşarı dusunup uzme sakın kendını catlatma ıgnesı vurulmussun ınsallah emeklerin sonuclanır ınan ben en son gecen ay deneme yaptım catlatma ıgnesı suan reglımın 5 gunundeyım hormon testlerı yaptırdım 3 gunu bu aksam doktora gıdecem bılmıyorum bakalım nasıl bır tedavı gerektırecek gene ıgnemı verır vermezmı bılmıyorum
Amin canım Amin Allah razı olsun senden ... Bak ben gecen ay yumurtlama tedavisinde corekotu bal arı sutu karıştırıp her sabah ac karnına yedim 5 yumurtam olmuş 2 tanesi 17ml di bu ay yemeden deyim dedim bide ... yumurta takibine gitiğimde bi yumurtam vardı çok pişman oldum buayda kullanmadığıma ... aklında olsunm bi dene istersen ..Yeni tedavin derdinin dermanı olsun inşallah canım benım ...
Amin canım Amin Allah razı olsun senden ... Bak ben gecen ay yumurtlama tedavisinde corekotu bal arı sutu karıştırıp her sabah ac karnına yedim 5 yumurtam olmuş 2 tanesi 17ml di bu ay yemeden deyim dedim bide ... yumurta takibine gitiğimde bi yumurtam vardı çok pişman oldum buayda kullanmadığıma ... aklında olsunm bi dene istersen ..Yeni tedavin derdinin dermanı olsun inşallah canım benım ...
bal,tarcın,cörekotu tozu diye biliyorum bende
eşine de boynuz kürü uygula canım,dua etttttt
ben namazımı kılıp kendime,size dua edip geliorm
bal,tarcın,cörekotu tozu diye biliyorum bende
eşine de boynuz kürü uygula canım,dua etttttt
ben namazımı kılıp kendime,size dua edip geliorm
Allah (c.c) hu kabul etsin canım İnşallah .. Ben tarcın koymamıştım canım aktarcı bi akrabam var o hazırlamıştı karışımı ... Ama arı sütü mutlaka bi ay deneyin derim farkı gorun ondaki şifa hiç bişide yok Kur-an da da geciyor..
Allah (c.c) hu kabul etsin canım İnşallah .. Ben tarcın koymamıştım canım aktarcı bi akrabam var o hazırlamıştı karışımı ... Ama arı sütü mutlaka bi ay deneyin derim farkı gorun ondaki şifa hiç bişide yok Kur-an da da geciyor..
tamam tatlım cook saoll söyledigin içindee
Bismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAHım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
◇◆◇◆■□■□■°★♡♥♡♥♡♥♧♣♧♣♧♣○●○●○●○●☆
:13::13::13: : :123::123::123: :127::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::102::102::102::126::126::126::126::103::103::103::103::82::82::82::82:
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________
İsim ********************bat******************************* durum
jonguil ************** 20 şubat beklemede
nrycck25 ************** 20 subat beklemede
kib ******************** 22 şubat beklemede
cano1985 ************** 22 subat beklemede
minigmanig ******************** 22 subat beklemede
Eylemsiva ************** 25subat beklemede
emotions88 ************** 26 şubat beklemede
kelebekhayat ************** 27 subat beklemede
suzansu *************** 29 subat beklemede
umuttttt ************** 1 mart beklemede
Lility ****************** 2 mart beklemede
Brownim ************** 2 Mart beklemede
sadecim ************** 2 mart beklemede
sipsirine ************** 2mart beklemede
sndz ************** 3 mart beklemede
berre ************** 4 mart beklemede
isyan ************** 5 mart beklemede
eses07 ************** 9martbeklemede
hanife81 ************** 9 mart beklemede
feelcrying ************** 9 mart beklemede
delinefsim ************** 10 mart beklemede
nazende88 ************* 10 mart beklemede
anotomi ************** 12 mart beklemedee
littebirre ************** 13 mart beklemede
sevva ************** 15 mart beklemede
zehra9090 ************** 16 mart beklemede
0611GNc ************** 16 mart beklemede
ebru_ko ************** 16mart beklemede
sewda22 ************** 17 mart beklemede
sultan33 ************** 18 mart beklemede
hatibi ************** 18mart beklemede
cemrem29 ************** umutla beklemede
mevanurrrr ************** 21 mart beklemede
kurabiye83 ************** ?
sewda22 ************** ?
inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler
o bebek bu göbişe girecek o kadarrr :))))))) inanıyorumm
Canim ben buyuk bi ihtimalle hamileyim belitileri var hala kırmızılar gelmedii inss .))
nrycck25 ************** 20 subat hamişşşşşş
yazalım artıkkkkkkkkkkkkkkkkk
Amin Canım Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....
Kesinlikle haklısın bide şu sigara zıkkımını bıraka bilsem emzik gibi agzımdan düşmüyor hele bu aralar sabahları ac karnına bile içer oldun((((
Varmı başka sigara içen kızlar
ama ben kahvesiz yapamam,türk kahvesiii :26::26:
Ay inşAllah bu mübarek gunde insssAllahh hepimiz anne oluruzz .))
aaa olmaz canım bırakamazsın belki hemen ama azalt en azından..düşünsene hamile isen bebeğini zehirliosun isteyerek bilerekk bunu düşünnn
eskiden 10 tane içiyordum şimdiiiii 1,2 tane
olmazz canım azalt en azından haftada 1 iç..ama hergün kesinlikle yasakkk