aynen canım bende yeni evliyken hamila klamıştım hap olur dediler 5 yıl oldu tedavilerle bile olmadı beş aydır korunmut-yorsan daha erken canım
olmuş canım ellerine sağlık daha sonra geliştirirsin çok teşekkür.
süper süper süperrr bari benide yeşil yap koyu yeşil en sevdiğim renkkk
arkadaşlar ankara dan olan varmı
canım ben 3 yıllık evlı sayılırım 3 ay sonra 3 yıl olacak ozamandan berı korunmuyorum esım 1,5 yıl once varıkosel amelıyat oldu ondan 1 sene sonra bebek oldu oda dustu evlendıgım gunden berı korunmadım hıc
esımde cıft tarflı varıkosel abstinans:4 gün miktar:2.2cc renk:sarımtrak ph:8 vizkozite+++) likefaksiyon:60 dk frukotoz (+) 1 cc'deki spermatozoon:10.000.000 n:15.000.000 total spremmatozoon:22.000.000 n:39.000.000 ileri hareketli:%32 n:%32 yerinde hareketli: %21 t.motil:%40 hareketsiz:%47 vital boyama: %80 n:%58 lokosit:200.000/cc n:1.000.000 morfoloji değerlendirilen spermatozoa sayısı:100 adet normal yapı :%2 n:%4 anormal yapı:%98 baş defekti:%54 boyun defekti:%27 kuyruk defekti:%17
bu ameliyat oncesi sonuclarıydı ameliyat olalı agustosta 2 yıl olacak gıtmıyor test vermeye amelıyat sonrası 1 yıl sonra gebelık yasadım ıste oda dusukle sonuclandı ben evlenelı 3 yıl olacak mayısta hıc korunmadık 3 yıldır denıyoruz amelayta sonrası bır kere gebelık yasadım ya olması cok guzel ama dusukten 7 ay gectı nerdeyse gene olmuyor allahım herkeze saglıklı evlat nasıp etsın
canım ben 3 yıllık evlı sayılırım 3 ay sonra 3 yıl olacak ozamandan berı korunmuyorum esım 1,5 yıl once varıkosel amelıyat oldu ondan 1 sene sonra bebek oldu oda dustu evlendıgım gunden berı korunmadım hıc
ameliyattan sonra hiç test vermedi mi eşin...ameliyat öncesi değerleriniz böyleyse ameliyat sonrası değerleriniz baya iyi olmuştur canım hareketiniz hızınız iyi bizimde ameliyat sonrası bütün değerler normal değerlere ulaştı bir tek hız düzelmedi argınmax kullanıyoruz 15 gün sonra yeniden test vereceğiz inş güzel çıkar sonuçlar. zamanı gelmemiş demek ki canım o yüzden olmuyor .inş hepimiz en yakın zamanda hamile kalırız.
antalya cnmmm
güzel baskentime sevgiler,saygılar
başkentten de sana sevgi ve saygılar olsun canım şimdi orda yaz gelmiştir havalar güzeldir
varikoselden sonra ilac vermedimi doktorunuz. degeriniz yükselmedi mi cnm?
keciboynuzu iciriyor musun? insallah olacak,cıkmadık candan umut kesilmez
farkındamısın ıkımızde yasadıkları hemen hemen bırbırne benzıyor varıkosel ameliyetı bebek kaybetmısız 1 kere catlatma ıgnesı :)
kecı boynuzu bır ara ıctı arı sütü polen balı aldım bu ara bıraktı gene verecem ıcılecek okadar dıyecem :)
sekerım benım esım kacıyor ıste korkuyorum kotu cıkarsa amelyat olmak ıstemıyorum dıyor cok cektı ama ıste erkekler bızım kadar bu konuya bakmıyor 1,5 yıldır bırdaha test vermedı dusun yanı
kıı hiç mi merak etmiyor benim eşimi 1.5 yıl önce sperm testi vermesi için başının etini yemiştim zar zor verdi.daha sonra sorun olduğunu gördükçe kendi merak etti her ay düzenli test verdi.ameliyat sonrası test yaptırdık doktorumuz değerleriniz çok iyi artık normal yolla gebelik olur demesine rağmen biz kendimiz ilaç aldık şimdi yine test verecek merak ediyordüzeldikçe daha merak etmeye başladı adam artık normal bir şey gibi gelmeye başladı.ilk test verdiği gün o kadar çekindikki bir birimizinden yüzümüze bile bakamıyorduk sanki herkes anlayacak gibi ama artık alıştık sende eşine güel olumlu örnekleri okut belki cesaretlenir tatlım ben eşime öyle yaptım şimdi adamı durduramıyorum
bu yontemı sevdım senın metodu uygulayayım hosuma gıttı benım adamda gıtsede ben durduramazsam belkıde ole olur olumlu olursa gene gıder mantıklı uygulayacagım senın bu fıkırlerını :) sekerım
kızlar hepinizi öpüyorum şimdi biraz işlerim var sonra yine konuşuruzz
kıı hiç mi merak etmiyor mu eşimin 1.5 yıl önce sperm testi vermesi için başının etini yemiştim zar zor verdi.daha sonra sorun olduğunu gördükçe kendi merak etti her ay düzenli test verdi.ameliyat sonrası test yaptırdık doktorumuz değerleriniz çok iyi artık normal yolla gebelik olur demesine rağmen biz kendimiz ilaç aldık şimdi yine test verecek merak ediyordüzeldikçe daha merak etmeye başladı adam artık normal bir şey gibi gelmeye başladı.ilk test verdiği gün o kadar çekindikki bir birimizinden yüzümüze bile bakamıyorduk sanki herkes anlayacak gibi ama artık alıştık sende eşine güzel olumlu örnekleri okut belki cesaretlenir tatlım ben eşime öyle yaptım şimdi adamı durduramıyorum
bu yontemı sevdım senın metodu uygulayayım hosuma gıttı benım adamda gıtsede ben durduramazsam belkıde ole olur olumlu olursa gene gıder mantıklı uygulayacagım senın bu fıkırlerını :) sekerım
uygula canım gir varikosel topiğine erkek infertilite bölümünde takıldığım yer var varikosel ile mücadelemiz başlıyor diye hatta orda da listemiz var ameliyat tarihlerimiz yazıyor eşine okut oraları
kızlarrrrrrrr buyrun türk kahwesi içelim ...
sağol şekerim afiyet olsun sohbet iyi