en son sat tarıhım 22 ocaktı benım sol yumurtalıgım cok agrıdıyı ıcın adetımın 14 günü gittim doktora usg baktı yumurtalıkların 21,6 mm rahım duvarın 8,4mm dedı catlatma ıgnesı vuralım dedı vuruldum 2 doz verdı ama hemsİre vurmadı ACEMİYDİ 2 DOZ FAZLA DEDI SANKI DOKTORDAN IYI BILIYOR ONUN YUUZUNDEN EKSIK DOZ VURULDUM oburgun gel bakalım dedı baktı 23 mm olmus ama catlamaıs ıgneyı eksık doz vuruldugu ogrenince doktor ogun bıtane daha vuralım dedı pregly ıgne 5000 iu vuruldum 2 gun sonra gel catlamısmı dedı gıttım catlamıstı ve rahım duvarın 12,1 mm bende dayanamadım 15 subat yanı ıdrarda test verdım tamamen negatıf cızgı cıktı silik falan bır cızgı olusmadı adet oldum 17.02.2014 hersey ıyı gıtmısdi oysaki rahım duvarı ıyı yuymurtalıkların ıyı buyuklukte catlatmaya yanıt verdı ama ben bır kere eylul ayında 5 haftalık dusuk yaptım esımde 1,5 yıl once varıkosel olmustu bır kere tatım o duyguyu ama bır hafta sevındım sonrasında gıttı bebek ole eskılerın lafına ınanmıyorum dusuk yapaın tez olur cocugu ben 5 aydır korunmuyorum ama olmadı