infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aminnnnnnnn hepimizin insallah bebisleri pespese suralara foto ları yüklerizzzzzz
hayali bile ne hoşşşşşşşşş

aynen tatlım bazen bakıyorum başka topiklere ultrason fotolarını falan atmışlar bebekleri doğmuş onları atmışlar biz de bir gün bu tür paylaşımlarda bulunuruz çok kıskanç çıktım

lility cook tesekkür ederim bebegim,acemiyim dedigim gibi bu benim ilk topiğimmm doğru düzgün yapamadım da

güzel olmuş bitanem ellerine sağlıkkk maşşallah liste kabarık ben yardımcı olurum kuşum aklıma geldikçeee

güzel biraz hareket gelmişşşş birde çok oluyorum ama hepsi düz tek sıra olsa nizamii daha şık olurr kusura bakma eşim çok tertipli ona baka baka düzene aalıştımm

olmuyor ki word gibi degil cnm yapamadım ya ugrastım bayagaaa
nası yapcam acabaa

güzel biraz hareket gelmişşşş birde çok oluyorum ama hepsi düz tek sıra olsa nizamii daha şık olurr kusura bakma eşim çok tertipli ona baka baka düzene aalıştımm

her gün ayrı bi yenilik yapar eli alışınca canım renkli olsun bende renge taktım

aynen tatlım bazen bakıyorum başka topiklere ultrason fotolarını falan atmışlar bebekleri doğmuş onları atmışlar biz de bir gün bu tür paylaşımlarda bulunuruz çok kıskanç çıktım

en sevdiğin rengi söle jonguil
dilerim ins.bizlere de nasip olurr

canım sen iğneni ne zaman oldun?ben şubat 16 pazar günü oldum

en son sat tarıhım 22 ocaktı benım sol yumurtalıgım cok agrıdıyı ıcın adetımın 14 günü gittim doktora usg baktı yumurtalıkların 21,6 mm rahım duvarın 8,4mm dedı catlatma ıgnesı vuralım dedı vuruldum 2 doz verdı ama hemsİre vurmadı ACEMİYDİ 2 DOZ FAZLA DEDI SANKI DOKTORDAN IYI BILIYOR ONUN YUUZUNDEN EKSIK DOZ VURULDUM oburgun gel bakalım dedı baktı 23 mm olmus ama catlamaıs ıgneyı eksık doz vuruldugu ogrenince doktor ogun bıtane daha vuralım dedı pregly ıgne 5000 iu vuruldum 2 gun sonra gel catlamısmı dedı gıttım catlamıstı ve rahım duvarın 12,1 mm bende dayanamadım 15 subat yanı ıdrarda test verdım tamamen negatıf cızgı cıktı silik falan bır cızgı olusmadı adet oldum 17.02.2014 hersey ıyı gıtmısdi oysaki rahım duvarı ıyı yuymurtalıkların ıyı buyuklukte catlatmaya yanıt verdı ama ben bır kere eylul ayında 5 haftalık dusuk yaptım esımde 1,5 yıl once varıkosel olmustu bır kere tatım o duyguyu ama bır hafta sevındım sonrasında gıttı bebek ole eskılerın lafına ınanmıyorum dusuk yapaın tez olur cocugu ben 5 aydır korunmuyorum ama olmadı

Son düzenleme:
olmuyor ki word gibi degil cnm yapamadım ya ugrastım bayagaaa
nası yapcam acabaa
olur olur bebeğim zamanla baka baka olurrr tatlım benimmmm
her gün ayrı bi yenilik yapar eli alışınca canım renkli olsun bende renge taktım
aynen tatlımmmm
cookk saol liltyy,bende düzen var ama yapamadım

bebeğimm isimlerle batların arasına ** bu işret veya .. koysan simgeleride sona koysann değiştirmesi kolay olur bugun yarın bi hamiş olurr onun simgesini koyarsın hemen

tatlım sperm değerleriniz nasıl benim eşimde 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu. tatlım yanlış anlama ama allah kimseye yaşatmasın düşük falan ama en azından hamile kalabiliyormuşsun onu öğrendin. kaç aydır deniyorsunuz

birazcık olmusmu kızcelerimmmmmmmmm

tamam tatlım hemen seni pembişleştiriyorumm

pembe canım ya da açık mavi

tamam bebegim coook saollllllllllllllllllllll

aynen canım bende yeni evliyken hamila klamıştım hap olur dediler 5 yıl oldu tedavilerle bile olmadı beş aydır korunmut-yorsan daha erken canım

esımde cıft tarflı varıkosel abstinans:4 gün miktar:2.2cc renk:sarımtrak ph:8 vizkozite+++) likefaksiyon:60 dk frukotoz (+) 1 cc'deki spermatozoon:10.000.000 n:15.000.000 total spremmatozoon:22.000.000 n:39.000.000 ileri hareketli:%32 n:%32 yerinde hareketli: %21 t.motil:%40 hareketsiz:%47 vital boyama: %80 n:%58 lokosit:200.000/cc n:1.000.000 morfoloji değerlendirilen spermatozoa sayısı:100 adet normal yapı :%2 n:%4 anormal yapı:%98 baş defekti:%54 boyun defekti:%27 kuyruk defekti:%17

bu ameliyat oncesi sonuclarıydı ameliyat olalı agustosta 2 yıl olacak gıtmıyor test vermeye amelıyat sonrası 1 yıl sonra gebelık yasadım ıste oda dusukle sonuclandı ben evlenelı 3 yıl olacak mayısta hıc korunmadık 3 yıldır denıyoruz amelayta sonrası bır kere gebelık yasadım ya olması cok guzel ama dusukten 7 ay gectı nerdeyse gene olmuyor allahım herkeze saglıklı evlat nasıp etsın

inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…