infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insallah canım gelmesınler zaten gecen ay catlatma ıgnesı oldum bu ay bakalım ne dıyecek doktor lısteye ekledın ınsalalh ugurlu gelır bana ve herkeze

insallahh tatlımm aminn,mutlaka yaz tamam mı doktorun ne dicek?
insallah güzel haberler alırsın canımmm tek dileğimiz buu bliyosunn

canım lh yüksek çıkmış ve fsh danda yüksek çıkmış yani pko var gibi görünüyor..
yumurtlaması biraz yavaş yani ama çok aşırı yüksek değil değeri..
klomen gibi ilaçlarla hamile kalınabilir kuzucummm... benim bildiğim bu tatlım..

ebru ins.rabbim tez zamanda bizlerede evlat nasip eder cnm
sanada tesekkürler isyan123

yaaaaaaaaaaa sen beni nie unutuyon hep ((((((((((((( (((((((((((((((( eses07 yoksa benım için senındemi umudun yok listeye bile almıyon ya ((((((((((

29 şubat

günaydın herkese hayırlı cumalar Rabbim bugün hürmetine bizler de anne olmayı nasip etsin

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr +Ne olur biriniz ben hamileyim desin neolurrrrrrr çok ihtiyacım var bu morale siz kalınca ben kalmış gibi hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Mubarek Gün Allah (c.c) hu Dualarınızı kabul etsin İnşallah .. Şu topikde biri hamile kalsında bizlerede dua etsin hamiş kadının duası kabul olurmuş .. Sağlıcakla bebişlerinizle kalın İnşallah...

benide listeye al canım 3.tüp bebeği deneyeceğim günü dha belli değil sorun polikstik over

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın herkese hayırlı cumalar Rabbim bugün hürmetine bizler de anne olmayı nasip etsin

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

benide listeye al canım 3.tüp bebeği deneyeceğim günü dha belli değil sorun polikstik over

adet günün neydi cnm hemen ekleyeyim anotomi

canım ben daha bu ay denenedim 2.ciyi on gün önce aldım sonucu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…