infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Amin canım işte ben daha eşimi ikna etme çabasını yeni başardım gibi hala de emin değilim giderse yazarım
Bu ay çekildiğim hsg den dolayı umutluyum. Hsg sözde hamileliği arttırabiliyormuş bilemedim gerçi

Kız daha ne belirtisi olsun dur streslenme sessiz sessiz takılıyor o annesi :KK66:

Evet canım haklısın
Bakalım nasip bu işler

Hsg önemli demişti doktorum benim
Tüpler kapalıysa tedavi boşa olur
önce tetkik sonra tedavi demişti
Önce anlamamıştım
Ama burda okuduklarım oldu
Tüplerim kapalıymış boşuna
aşılama tüp oldum diyenleri
O yüzden erteleme derim cnm
Evenness Evenness

Amin canım işte ben daha eşimi ikna etme çabasını yeni başardım gibi hala de emin değilim giderse yazarım
Bu ay çekildiğim hsg den dolayı umutluyum. Hsg sözde hamileliği arttırabiliyormuş bilemedim gerçi

Kız daha ne belirtisi olsun dur streslenme sessiz sessiz takılıyor o annesi :KK66:
Benim bile yok kız belirtim düşün yani 14haftadayım bide yani

Canım tüp bebek için maddi olarak yeterli bütçemiz yok aşılama yaptırmayı düşünüyoruz eşim ürolojiye giderse şayet yoksa onu da yaptırmam. Bi sorun varsa şayet tedavi olmadan boş yere para gitmesini istemiyorum. Sorunu da anca tetkikle öğrenebileceğimiz için işte bekliyorum 6 şubata randevu aldım ona da bana da bende tekrar kan veririm belki ort. adetimin 3 gününe denk geliyor o zaman hem de eşim o gün izinli:işsiz:
Ben ankara gazide yaptrdım 1600 lt ttu kuzum

Merhaba; 4 yil once buralarda yatıp kalkıyordum neredeyse:) tüp bebek ile bir tane oglum oldu şuanda 3 yaşında. Şimdi de bir kardeş istiyoruz oglumuza, umarım bu defa onun günahsız ağzından ''Allahım bana kardeş ver'' duasının hatırına Rabbim bizi bekletmeden nasip eder. Bize de isteyen,hakeden herkese de...

Merhaba; 4 yil once buralarda yatıp kalkıyordum neredeyse:) tüp bebek ile bir tane oglum oldu şuanda 3 yaşında. Şimdi de bir kardeş istiyoruz oglumuza, umarım bu defa onun günahsız ağzından ''Allahım bana kardeş ver'' duasının hatırına Rabbim bizi bekletmeden nasip eder. Bize de isteyen,hakeden herkese de...
Rabbim bağışlasın canım amin.

Hsg önemli demişti doktorum benim
Tüpler kapalıysa tedavi boşa olur
önce tetkik sonra tedavi demişti
Önce anlamamıştım
Ama burda okuduklarım oldu
Tüplerim kapalıymış boşuna
aşılama tüp oldum diyenleri
O yüzden erteleme derim cnm
Evenness Evenness
Benim doktorum istememişti ben kendim istedim işte çekildim zaten 11 ocakta çok şükür bir sorun çıkmadı. Çekilirken de ağrım olmadı öyle fazla :) 6 şubat saat 14.00 de eşimin randevusu var 14.20 de de benim randevum var :KK70:

Benim doktorum istememişti ben kendim istedim işte çekildim zaten 11 ocakta çok şükür bir sorun çıkmadı. Çekilirken de ağrım olmadı öyle fazla :) 6 şubat saat 14.00 de eşimin randevusu var 14.20 de de benim randevum var :KK70:

Haydi inşallah canım

Hatırlıyorum canım seni
Çook sevindim
Nerede yaptırdın?
Darısı başıma inşallah
10 gün geçer mi ?

Hatırlıyorum canım seni
Çook sevindim
Nerede yaptırdın?
Darısı başıma inşallah
10 gün geçer mi ?
O zmanlar sen yeni yeni yaziordun buralara. Nasılsın? Tüp bebek mı yaptırdın? Problem neydi? Ben Eskişehir acibadem hastanesine yaptırdım.

Hayirlisiyla pozitif sonuç al. Deliksiz uykuların bitsin, yemekleri hep soğuk ye,çayı bebek emzirmekten ancak soğuyunca içebil,evlat kokusunu ciğerlerine kadar çek inşallah Al sana duanın hası

Aminnn inşallah
Çok duygulandım cnm
:KK1::dua:

X