- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
İnşallah olur canım hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok şuan kullanmıyorum kendi haline bırakmak istedik daha 4 gün var yapmadımŞuanda kullanmıyor musun ?
Adet belirtisi olabilir mi?
Gebelik testi yaptınız mı?
Amin canımİnşallah olur canım hepimizin
Bilmiyorum canımYok şuan kullanmıyorum kendi haline bırakmak istedik daha 4 gün var yapmadım
Sağol canımBilmiyorum canım
İnşallah bebiştirSağol canım
Hayırlısı canım büyük ihtimalle değildir de insan merak ediyor işteİnşallah bebiştir
Hayırlısı canım büyük ihtimalle değildir de insan merak ediyor işte
Yok canım olsa yapardım kesinGebelik testin varsa yapıver hemen
Yok canım olsa yapardım kesin
İnşallah canım ovulasyonda neden çift çizgi görenedinBen 50 tane almıştım
20 kadarı duruyor
Ovülasyon testi
Onda bile hiç çift çizgi görmedim
İnşallah bu sefer çift olur
İnşallah canım ovulasyonda neden çift çizgi görenedin
Bende göremiyordum ondan sordum şimdi yumurtlama tedavisi oluyorum çatlamayıp kist oluyorlarBilmiyorum
Bende göremiyordum ondan sordum şimdi yumurtlama tedavisi oluyorum çatlamayıp kist oluyorlar
Benimde çok düzenli adetlerim klomen kullandığım ay 5 tane yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi yapmadı doktor sonra 5 tane kistim olmuştuben de kist olmuyordu
Genelde adetlerim düzenli
tüm tahlillerim normal
Ama ultrasonda polikistik over diyor doktor
Benimde çok düzenli adetlerim klomen kullandığım ay 5 tane yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi yapmadı doktor sonra 5 tane kistim olmuştu
Benimde çok düzenli adetlerim klomen kullandığım ay 5 tane yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi yapmadı doktor sonra 5 tane kistim olmuştu
Bilmiyorum canım işte kafam çok karışık zaten bu konudaAma tüp bebekte ne kadar çok yumurta o kadar şans o kadar Kalite demek
Bilmiyorum canım işte kafam çok karışık zaten bu konuda
Ben 10.gün kan verdim sonra idrr yaptım evde ikinci çzgi cktı öğlen de aradılar 119 dediler pozitfdi ikinci 286 üçncü 650 işdeee inş senden de böyle qsel haber alırız kuzmmm...❤❤❤❤Mevlam yar ve yardımcımız olsun