infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Duan çok güzeldi
Yapayalnız 7 yıldır sıkıldım
gelsin bebekler çay soğuk olsun

Hibor kan sulandırıcı iğne
Estrofem devam
Cironeno jel devam
7 yıl dile kolay... Çok çok zor seni öyle iyi anlıyorum ki,ne desen haklısın. Tüp bebek süreci de başlı başına zor. Hem hormonların değişiyor, hem sonuç ne olacak endişesi ,hem iğnelerin canını yakması. Ben progestan iğne de kullanıyordum inan yürüyemiyordum o iğne bacağımı çok ağrıyordu. Doğuma kadar ilk 3 ay her gün daha sonra haftada 1 kez kullandım+ kan sulandırıcı. Önce pozitifı görünce ucuyorsn sonrada kucağına o mucizeyi alınca sen başka bi diyara ucuyorsun ve bütüüün herşeyi iyiki onun için yapmışım diyorsun. Bu duyguları sende yaşayacaksın inşallah.

7 yıl dile kolay... Çok çok zor seni öyle iyi anlıyorum ki,ne desen haklısın. Tüp bebek süreci de başlı başına zor. Hem hormonların değişiyor, hem sonuç ne olacak endişesi ,hem iğnelerin canını yakması. Ben progestan iğne de kullanıyordum inan yürüyemiyordum o iğne bacağımı çok ağrıyordu. Doğuma kadar ilk 3 ay her gün daha sonra haftada 1 kez kullandım+ kan sulandırıcı. Önce pozitifı görünce ucuyorsn sonrada kucağına o mucizeyi alınca sen başka bi diyara ucuyorsun ve bütüüün herşeyi iyiki onun için yapmışım diyorsun. Bu duyguları sende yaşayacaksın inşallah.

Ayy inşallah canım benim
Kan sulandırıcı hibor yakıcı bir iğne
Gonal f öyle değildi
İnşallah bende yaşarım bu duyguları
Bizi bizim yaşadıklarımızı yaşayan anlıyor
Gerisi boş konuşuyor
Haklısın ne varsa bize bar
Allah razı olsun arkadaşım

Heyecan , korku , merak , stres , umut hepsi bir arada sabır gerektirir

Zeynep ,babasının süsü demek aynı zmanda cici kız anlamına gelir çok severim adimi:) benim oğlumun adı Ali Efe teyzesi:)
Çok severim zeynep ismini inşallah olur koyarım
Maşallah erkek olursa ali olabilir dedim ama doğsun da adı kolay canım ismiyle büyüsün inşallah

Eses benim sol kasıkta ağrım çok var .progestandan olabiliyormuş sanırım.sende durumlar nasıl ?

X