infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

O aşı ne için canım ?
Doktorunu seviyor ve güveniyorsan neden olmasın
Sonuçta doktor da bir vesile
Bagisiklik sistemimi guclendirmek icin canim. Bunyem embriyoyu kabul etmeyip hemen eritiyormus. Bunyemi alistirmak icin esimden kan alip bu asiyi yapip 3 ay ust uste vurdular.

Eses bi kaç gün dikkat etsen iyi olur .biri yardımcı olsun cnm.sonuçta o kadar emek verdik.gerçi sen şanslısın kaliteliymiş yumların ki dondurulmuş bile .benim hiç dondurulmadı .tek bi tane transfer olabildim☹️

Hiç öyle düşünme canım
Sadece çocuğa odaklanmak
Psikolojik de önemli diye
İş yapıyorum dediğim
Yürüyeyim diye evde dolaşıyorum
Kendime tabak alıyorum
Çay alıyorum
Lavaboya gidiyorum
Namaz kılıyorum
Ne guzel bi dua. Amin kuzum aminnnn kocaman hemde.
içimden geçen nacizane bir kul duası
Amin inşallah kabul olur
Her namazda dua ediyorum

Eses bi kaç gün dikkat etsen iyi olur .biri yardımcı olsun cnm.sonuçta o kadar emek verdik.gerçi sen şanslısın kaliteliymiş yumların ki dondurulmuş bile .benim hiç dondurulmadı .tek bi tane transfer olabildim☹️

Mevlam Meryem anamıza verdiği gibi
Zekeriya as. Nasip ettiği gibi
Bizlere de mucize versin inşallah
Evlatlarımızı bize bağışlasın

Hiç öyle düşünme canım
Sadece çocuğa odaklanmak
Psikolojik de önemli diye
İş yapıyorum dediğim
Yürüyeyim diye evde dolaşıyorum
Kendime tabak alıyorum
Çay alıyorum
Lavaboya gidiyorum
Namaz kılıyorum

içimden geçen nacizane bir kul duası
Amin inşallah kabul olur
Her namazda dua ediyorum
Namazi ayakta mi kiliyosun kuzum? Rabbim kabul etsin gonlune gore salihli evlatlar nasip etsin insallah.

Hayır normal kılmaya çalışıyorum
Oturarak kıldım 2 defa
Zararı olur mu ki ?
Lavabo zarar olmuyorsa bu da olmaz
Mevlam nasip edecekse olur diye düşünüyorum
Aynende oyle canim da ben yaptigimda cok fazla yere egilme yukari kalkma falan denilmisti. E yaptimda noldu koskoca bi hic. Rabbim nasip edince ne yapsanda oluyor zaten. Hersey bi bahane.

Eses07 Eses07 GURBET KUSU GURBET KUSU kızlar ikiniz içinde çok sevindim ama çok dikkat edin biliyorsunuz zor süreçler eses tabii namazını kıl ama oturarak kıl şimdilik ilerde içinde şüphe duyma benim gibi ben beş yıl önceki düşüğüm dört aylıkken düşştü ama düştüğü ay beraat kandiliydi her rekatta 10 ihlasla 100 rekat namaz kıldım bazen aklıma geliyor acabamı diye bir kısmını oturarak kıldım ama

Eses07 Eses07 GURBET KUSU GURBET KUSU kızlar ikiniz içinde çok sevindim ama çok dikkat edin biliyorsunuz zor süreçler eses tabii namazını kıl ama oturarak kıl şimdilik ilerde içinde şüphe duyma benim gibi ben beş yıl önceki düşüğüm dört aylıkken düşştü ama düştüğü ay beraat kandiliydi her rekatta 10 ihlasla 100 rekat namaz kıldım bazen aklıma geliyor acabamı diye bir kısmını oturarak kıldım ama

Merhaba canım hoşgeldin
Nasılsın
Dikkat edeceğim tamam canım
Sen naptın ?

X