infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insallah asılaman tutar tatlısım ..
bende temizlik,kahwaltı,camasırlar bogusuyorum ncm ..
sen nasılsın bakalımm

insallah asılaman tutar tatlısım ..
bende temizlik,kahwaltı,camasırlar bogusuyorum ncm ..
sen nasılsın bakalımm

hmm kolay gelsin şekerim amin inşallah tutar Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah bende napim yaa balkonda güneşleniyorum biliyide aldım kucağıma ama çok sancım var yaa niye bu kadar sancılanıyorum ben adetlerimde anlamıyorum yaaa kadın olmak ne zor

oohhh miss,burasıda güzel kardeşimle kahwaltı keyfiiii musmutluyum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hosgeldin cnm sefa getirirdin
kac yasındasın?kac yıllık evlisin anlatsana
insallah bizlerede kısmet olur anne olmakk

inşallah canımmmm 1 yıllık evliyim canım 10 naydır istiyoruz . ilk 3 ay istemdik sonra hep istedik ama olmadı. yazın doktora gitik ilk kez eşimin sperm hızı sorunlu çıktı doktor içimi kararttı 2 ay deneyin olmazsa aşılama sonrada tüp bebek dedi. o kadar umutsuzdum ki. keçiboynuzu önerdi kullandık eylülde tüm sorun çözüldü. başka bir doktora gittk hiç bir sıkıntımız kalmamış. şimdi gittiğim doktor olumsuz hiçbirşey görmüyor bizde. benm aklıma takılmasın diye rahim filmi çektirdim geçen ay. ondada hiçbir sourn çıkmadı doktor rahim filminden sonra 2 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. olmazsa yumurta takibi yapalım dedi ama biz vakit kaybetmek istemddik eşim 33 yaşında çünkü. zaman geçiyor ve bu ay resmen tedvaiye başladık 6 ay sürecekmiş ne olacak bilmiyorum doktor % 80 dedi. ilk ayda olabilir 6. ayda olabilir dedi.bekliyoruz bakalım...yumurta takibinde 3 yumurtam vardı 1 içatlamış 2 si çatlamak üzere dedi. % 50 şansım varmış bu ay. yumurtalar çok kaliteliymiş ama bilmiyorum artık rabbm nasip edecek mi?

Liste cok guzel olmus canim eline saglik ugurlu olsun ins hepimize

oo sen daha yeni evlisin cnm,insallah nasip edecek inanıyorummm

İnsallah canim ya ama sadece sag gogsum ici agriyo bu kas agrisi gibi sanki.beklemedeyim canim ama pek umudum yok yumurtam kucuktu gelismemisti.bakalim canim nasip

insallah canım dua ett bol bolll

bende 2,3 ay kadar yumurtalık takibi klomen&catlatma ignesi = asılama oldum tutmadı
insallah hamis kalırsın canımm doktorun tavsiyelerinee uyyyyyyyy

Kizlar ben onumuzdeki ay sogan kuru yapicam ve meryem suresini okumayi dusunuyorum.sogan kuru ile pcoslu bir arkadadim hamile kaldi.

oo sen daha yeni evlisin cnm,insallah nasip edecek inanıyorummm

insallah canım dua ett bol bolll

baya oldu tatlım ya :))) inşallah dua edelim birbirimize :) son 8 gün ((((belirtim yok aramıyorum da zaqten ama erken sanırım belirti için

baya oldu tatlım ya :))) inşallah dua edelim birbirimize :) son 8 gün ((((belirtim yok aramıyorum da zaqten ama erken sanırım belirti için

evet bazen hemen belirti olmazmıs ...
haydi hayırlısıı insallahhhhhhhhhhhhhh ...

bende 2,3 ay kadar yumurtalık takibi klomen&catlatma ignesi = asılama oldum tutmadı
insallah hamis kalırsın canımm doktorun tavsiyelerinee uyyyyyyyy

tüp bebk düşünüyor musun canım? ben 6 ay bunu denicem sonra aşılama 2 defa yapılacak en sonda tüp bebek vakit kaybetmek istemiyorum ben. eşim 33 yaşında zaten çok ta geç olmasın. ben 25 yaşındayım ama farketmiyor. aşılama da tutan az oluyor sanırım zaten ilkel bir yöntem diyorlar. doktor bize ilişki için günleri veriyor zaten. ama ödev gibi oluyor pek hoşnut değilim bu durumdan rabbm daha fazla aratmaz inşallah. meryem suresini okudum,şu udiğer dualrı okudum bekliyorum bakalım

direk tüp düşünmüyorum canım daha ben 23 eşim 28 yasında
bakalım vakit ne gösterir nasip insallah aratmazda olur hemencik

direk tüp düşünmüyorum canım daha ben 23 eşim 28 yasında
bakalım vakit ne gösterir nasip insallah aratmazda olur hemencik

23 ocakta olmustum asılama,tutmadıgını yani adetim 9 subattı

coook yıkıldım üzüldüm ama umudumu yitirmemem lazım,müslüman umudunu yitirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…