- 30 Aralık 2012
- 1.273
- 485
Iyiyim cok sukur halen bekliyorum hasta olmayi e bekleyince de gecikir tabiiSağol canım
Dizim ağrıyor bacağım
Sen nasılsın kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim cok sukur halen bekliyorum hasta olmayi e bekleyince de gecikir tabiiSağol canım
Dizim ağrıyor bacağım
Sen nasılsın kuzum
Geçmiş olsun kızlar Allah korumuş gelmiş geçmiş olsun
Allah korusun kiz oyle deme kaza bela uzak olsun.
Iyiyim cok sukur halen bekliyorum hasta olmayi e bekleyince de gecikir tabii
17si ama hic gunu gunune olmuyorum pko yuzunden insallah fazla gecikmez.Bat ne zaman ki ?
17si ama hic gunu gunune olmuyorum pko yuzunden insallah fazla gecikmez.
Benim her zaman aksiyor 3-5 gun ilaclardandir senin erken olman hayirlisi olsun canim.Benim düzenliydi
bu ay erken oldu
Doktor normal dedi
Benim her zaman aksiyor 3-5 gun ilaclardandir senin erken olman hayirlisi olsun canim.
Benim her zaman aksiyor 3-5 gun ilaclardandir senin erken olman hayirlisi olsun canim.
Benden yumurta topladiklarinda hic kanama olmadi canim birde topladiklarinin ertesi gun arayip kac yumurta toplanmis dollenmis mi diye bilgilendirip toplamanin 3. Gunu de transfer edildi.Benim erken olmam toplama yüzünden canım
Insallah kuzum ya 3. Olacak artik madden ve manen cokmus durumdayiz.İnşallah olur da bir an evvel başlarsın canım
Benden yumurta topladiklarinda hic kanama olmadi canim birde topladiklarinin ertesi gun arayip kac yumurta toplanmis dollenmis mi diye bilgilendirip toplamanin 3. Gunu de transfer edildi.
Insallah kuzum ya 3. Olacak artik madden ve manen cokmus durumdayiz.
Evet canim ya Allah guc kuvvet versin her birimize. Birde olumsuz sonuc almaktan cok korkuyorum her defasinda zor toparlaniyorum zaten.Çok zor gerçekten
Ben 1.de pes etmek üzereyim
Git gel git gel
Maddi manevi güç istiyor
5. Gune kadar yasamiyor embriyolarim birde bunyem kabul etmiyormus virus gibi algilayip disari atiyormus o yuzden lenfosit asisi yapildi. Insallah o sifa olur en azindanYaşamıyor mu yoksa neden dondurulmuş transfer yapılmıyor ?
Evet canim ya Allah guc kuvvet versin her birimize. Birde olumsuz sonuc almaktan cok korkuyorum her defasinda zor toparlaniyorum zaten.
5. Gune kadar yasamiyor embriyolarim birde bunyem kabul etmiyormus virus gibi algilayip disari atiyormus o yuzden lenfosit asisi yapildi. Insallah o sifa olur en azindan
Elazig medikal park. Dondurulmasi icin 5. Gune gelmesi gerekiyor benim 3. Gunde kaliyorlar canim. Bide burda arastirma hastanesinde de yapiliyor ama ben pek guvenemedim baska sehirde yaptirma imkanimda yok.Canım nerde yaptırmıştın ?
Dondurulmuş neden denenmiyor?
Daha iyi ve şans yüksek ?
Merkezi mi değiştirsen
Insallah kuzum cok bisey istemiyoruz eli ayagi duzgun miniklerimiz olsun yuvamiz senlensin istiyoruz bu duamizda kabul olur insallah.İnşallah canım ya
Rabbim tez zamanda kavuştursun bizi bebeklerimize
Bes yil oncce cikolata kistlerim patlamisti acil ameliyata alindim iki sene once de evlendim. Rahim filmi cekildim tupler tikali rahimici yapisikliklar vardi. Bir yil sonra hidrosalpenksler olustu baya sorunluydu ureme organlarim. Allahim bizi iskender hocayla karsilastirdi ince eledi sık dokudu sagolsun bebise hazir hale getirdi rahmimiProbleminiz neydi canim? Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah