infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Merhaba canım
Sen neden korkuyorsun ?
Nerde oldun ?
İlk deneme mi?
Nerden yaş kaç
Çok sordum uşağumm
:rolleyes:
Ay ne bilim kanamasa iyi olur da zaten zar zor sahip olduk yavrusuma. Ilk denememiz ama cok uzun bir protokol uygulandi bana 12 aydir tedaviler ameliyatlar sonunda yavrusum transfer oldu bana ve hamd olsun tuttu. Ankarada prof. Iskender basere gittim ben teee anteplerden.

Ay ne bilim kanamasa iyi olur da zaten zar zor sahip olduk yavrusuma. Ilk denememiz ama cok uzun bir protokol uygulandi bana 12 aydir tedaviler ameliyatlar sonunda yavrusum transfer oldu bana ve hamd olsun tuttu. Ankarada prof. Iskender basere gittim ben teee anteplerden.

Sabrin sonu selamt iste cnm Allah im beriyor o gucu sukurler olsun rabbim kucaginna da almayi nasip etsin insallah canim

Hiç korkma
Bol bol dua et
Stresten uzak dur
Rabbime güven
İnşallah hiçbirşey olmaz

Simdi teledon ellerinde araba direksiyonund hic bakmadan basip gidiyorlar yaya varmi yokmu demek yok nebicim insalr var Allahim
Şikayet edeceksin aslında
Anlamıyorum
Bende araba kullanırım
Telefonla bile konuşmamaya gayret ederim
Dikkatim dağılmasın die
Ama teknoloji zararları
Elinde telefon gözü yolda değil insanlar
:KK12:

Bende eziliyordum az daha arabanın altında
Düştüm dizim parçalandı şuan topal gidiyorum
Çok ağrıyor
Aksilik ya geç kalacağız sandım panik yaptım sanırım
Çok ağrıyor

Sana da gecmis olsun canim Allah korumus seni de seytan dolanir acele ise malesef brnimde kalca kemigim aciyor

Bende eziliyordum az daha arabanın altında
Düştüm dizim parçalandı şuan topal gidiyorum
Çok ağrıyor
Aksilik ya geç kalacağız sandım panik yaptım sanırım
Çok ağrıyor
Sana da gecmis olsun canim diklatli olun ya Allah kazadan beladan korusun hepimizi.

X