• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Cnm bana antalyadaki doktourm demksti ki asilama erkehin spremini alip rahmine yerkestiriyouz normalden yani farksiz asilama ben taraftaro degilim demisti bosuna hormon yuklemesi yipranma ve psikolojinin yerle bir olmasi demksti

Evet oyle. Yani çatlatma ignesi vuruyorlar. İgneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor. O saate yakin aşılama oluyor normal iliskiden farksiz bi nevi. Yani sadece yumurtlama olayi garanti.

Bir dünya iğne yaptım göbekten kuzum
Büyümüşler
Birkaçı ölmüş
yeter heralde 1 tanesi sağ kalsa
Amin inşallah canım benim
Evet canim bende gonal f gobekten vuruyodum toplamadan once de catlatma ignesi 18 tane yumurta toplandi en son benden. 12 tane 3. Gune gelebildi 2 tane transfer edildi ama tutunamadilar bana :KK43:

Çok seviyorum doktorumu
Çok iyi bir doktor
çok memnum sağolsun
Güveniyorum
Önce Allah sonra Mehmet bey sayesinde
inşallah olacak

Insallah canim insallahhh hergun duani et eksik etme bende elimden geldigince etmeyecalisiyorum bes vakit namazimda ama buay 20 gun kanama geri kaldim malsef

Cnm bana antalyadaki doktourm demksti ki asilama erkehin spremini alip rahmine yerkestiriyouz normalden yani farksiz asilama ben taraftaro degilim demisti bosuna hormon yuklemesi yipranma ve psikolojinin yerle bir olmasi demksti

Bende ilişkiye tam giremeyenler için iyi bir tedavi gibi görüyorum
Bir defa denedim
inşallah tüp ile olur canım

Turp otu salatasi yaptim geldim esim 10 bicukta gelecek ya ona yemek yapiyorum

Back