- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
İnşallah canimİnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canimİnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın cnm
İnşallah canim
Cnm bana antalyadaki doktourm demksti ki asilama erkehin spremini alip rahmine yerkestiriyouz normalden yani farksiz asilama ben taraftaro degilim demisti bosuna hormon yuklemesi yipranma ve psikolojinin yerle bir olmasi demksti
Evet canim bende gonal f gobekten vuruyodum toplamadan once de catlatma ignesi 18 tane yumurta toplandi en son benden. 12 tane 3. Gune gelebildi 2 tane transfer edildi ama tutunamadilar banaBir dünya iğne yaptım göbekten kuzum
Büyümüşler
Birkaçı ölmüş
yeter heralde 1 tanesi sağ kalsa
Amin inşallah canım benim
hoşgeldin canım. Ben de bursadayım :)Bursa'da canim. Bende pko var sadece
Çok seviyorum doktorumu
Çok iyi bir doktor
çok memnum sağolsun
Güveniyorum
Önce Allah sonra Mehmet bey sayesinde
inşallah olacak
hoşgeldin canım. Ben de bursadayım :)
Cnm bana antalyadaki doktourm demksti ki asilama erkehin spremini alip rahmine yerkestiriyouz normalden yani farksiz asilama ben taraftaro degilim demisti bosuna hormon yuklemesi yipranma ve psikolojinin yerle bir olmasi demksti
Insallah canim insallahhh hergun duani et eksik etme bende elimden geldigince etmeyecalisiyorum bes vakit namazimda ama buay 20 gun kanama geri kaldim malsef
Evet oyle. Yani çatlatma ignesi vuruyorlar. İgneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor. O saate yakin aşılama oluyor normal iliskiden farksiz bi nevi. Yani sadece yumurtlama olayi garanti.
Nilüferdeyim ben. İlk tedavimi acıbademde yaptırdım ikinci için istanbula gittik. Sen nerdesin nerde tedavi görüyorsunAa neresi ? Nerde tedavi oluyorsun
Bende ilişkiye tam giremeyenler için iyi bir tedavi gibi görüyorum
Bir defa denedim
inşallah tüp ile olur canım
Evet canim bende gonal f gobekten vuruyodum toplamadan once de catlatma ignesi 18 tane yumurta toplandi en son benden. 12 tane 3. Gune gelebildi 2 tane transfer edildi ama tutunamadilar bana
Insalllah canim insallah beklemekten dua etmekten baska bir caremiz yok
Nilüferdeyim ben. İlk tedavimi acıbademde yaptırdım ikinci için istanbula gittik. Sen nerdesin nerde tedavi görüyorsun
Yumurtlamayi zten ilac yapiyor oburune ne gerek var evde gerisi olur zaten dimi
Insallah canim her isteyene ve bize de nasip olur Rabbim daha fazla aratmasin insallah.Anladım canım
inşallah bu defa öyle olmaz
Tutunur
Amin inşallah canımInsallah canim her isteyene ve bize de nasip olur Rabbim daha fazla aratmasin insallah.
Turp otu salatasi yaptim geldim esim 10 bicukta gelecek ya ona yemek yapiyorum