- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Doktoru tanıyor musunDogrudur cnm butun islemler icin o fiyat verildi bana sigortamizda yoktu
Mehmet öztürkmen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoru tanıyor musunDogrudur cnm butun islemler icin o fiyat verildi bana sigortamizda yoktu
İlaçlar 2 bin TL tuttu iğneler daha doğrusu
Dondurulmusu bilmiyorumda 5. Gun embriyosunun sansi Allahin izniyle cok yuksek. Benim 3. Gunde kaliyor hep soyle bakalim neler yaptinda 5. Gune geldiler ne yiyip ne ictin kuzum tuyo ver bakalim bizede
Canım hem genç
hem yeni evlisin
olur inşallah
Nerde tedavi görüyorsun ?
Herhangi bir sorun yoksa olur inş.
Dogrudur cnm bana da iki uc ay sonra tup bebek derse kredi cekecegiz mecbur
Bursa'da canim. Bende pko var sadece
Dogrudur cnm bana da iki uc ay sonra tup bebek derse kredi cekecegiz mecbur
Hepimizin belası pko
Olur inşallah canım
Aşılama önerdi mi doktor
Klomen ovitre mi deniyorsun
Evet taniyorum cnm yillarin doktoru o orada yeni degil orada pinar hnm vardi ben ona gidiyordum oda cikmis oradan aspendos anadoluya gecmis ama senin doktorun tup bebek doktoru uzmanlik alani yani hastanenin en iyi dr u oDoktoru tanıyor musun
Mehmet öztürkmen ?
Oyyy canım benim. Olacak olacak gerçekten ümitliyim ben. Eşinle mutluysan erken evlenmenin zorluğunu bir nebze yaşamazsınAbla diyeyim ben size simdi ben yazicam aMa beni kinamayin ben 26 yasindayim 10 yildir evliyiz son bes yildir ustune dusuyoruz ama olmuyor ahhh ahh gelinde bana sorun
Benim doktorum aşılama degilde. O evreye gelirsek direkt tup bebek diyor. Daha garanti diye. Benim tedavi gordugum yerde aşılama 2000 o yuzden bosa hem madden hem manevi açıdan hemde bedenen yorulma diyor.
Bu ay femara ve ovitrelle denedik canim.
Olabilir canim hadi sifa olsun insallah bebislerini getirsin sanaÖzellikle birşey yapmadım
Gonal f sırrı olabilir mi
Oyyy canım benim. Olacak olacak gerçekten ümitliyim ben. Eşinle mutluysan erken evlenmenin zorluğunu bir nebze yaşamazsın
Benim doktorum aşılama degilde. O evreye gelirsek direkt tup bebek diyor. Daha garanti diye. Benim tedavi gordugum yerde aşılama 2000 o yuzden bosa hem madden hem manevi açıdan hemde bedenen yorulma diyor.
Bu ay femara ve ovitrelle denedik canim.
Amin canim sagolHakkinda hayirlisi cnm insallah bekletmez rabbim benim gibi
Evet taniyorum cnm yillarin doktoru o orada yeni degil orada pinar hnm vardi ben ona gidiyordum oda cikmis oradan aspendos anadoluya gecmis ama senin doktorun tup bebek doktoru uzmanlik alani yani hastanenin en iyi dr u o
Bende öyle düşündüm
1 aşılamadan sonra
Bekledim
Şimdi tüp bebeğe başladı
Aşılama %10 şans tüp bebekte %50 %60
Olabilir canim hadi sifa olsun insallah bebislerini getirsin sana
Aynen canım. Banada daha mantıklı geldi. Ama bir kaç belki femarayla falan dener belki diye düşünüyorum
Bende öyle düşündüm
1 aşılamadan sonra
Bekledim
Şimdi tüp bebeğe başladı
Aşılama %10 şans tüp bebekte %50 %60