- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 53
- 31
Soktora gitseydin keşke bakardı ultrasonla
Gttim.ama.doktorum.izinli baska bi doktora gttim oda kolmen basladi ama.kullnmadim ben.zaten.klomen kulladim sonrasinda menegon die bi igne.kulladim olmadi ama smdi tkrr tkrr klomen neden kullaniyim ki bende dedm ki kendi doktoruma.gdim o beni daha iyi taniyo carsambaya randewu aldim bakalim hayrlisi
İyi haberle gel inşallah canım hadi hayırlısı bakalım .....
Kizlar merhaba. Hayirli ramazanlar herkese oncelikler. Biz de 2.5 yildir bebek istiyoruz. 2 negatif tup denememiz var hatta biri kimyasal oldu. Esimin sperm sayisi dusuk oksidatif stres cok yuksek ve dna hasari da var. en son kaan aydosa gittik tedavi olmadan tup tutmaz dedi. 3. Ayimizdayiz. Bazen umutla bazen umutsuzlugun dibine vurarak bekliyorum. Yine bir regl once depresyonu yasiyorumsizlerin durumlari nedir ?tedaviyle sonuc alabilen var mi?
Bende 2.5 yillik evliyim 1 senedir isdioruz 4 kez asilama oldum tuutuu ama dustu 4 aylıkken smdi bardak cekme duydum onu yaptrdim dun bide aslan yakisi aldim halam yapio halamin eli iyidir 4 kisi bu yontemle hamile kalmis annemin halasi yani 80 yaşında dua falan okudu bakalim hayirlisi
Infertilitesi olan siz misiniz esiniz mi? Bardak cekmeyi kime yaptirdini yani?Bende 2.5 yillik evliyim 1 senedir isdioruz 4 kez asilama oldum tuutuu ama dustu 4 aylıkken smdi bardak cekme duydum onu yaptrdim dun bide aslan yakisi aldim halam yapio halamin eli iyidir 4 kisi bu yontemle hamile kalmis annemin halasi yani 80 yaşında dua falan okudu bakalim hayirlisi
Infertilitesi olan siz misiniz esiniz mi? Bardak cekmeyi kime yaptirdini yani?
Kızlar merhaba Bi sorum olucakti bende bu ay ilk kez Klomen kullandım günde 3 tane 9. Gün yumurtam 12 mm di 10. Gün gittiğimde 18 mm olmuş Dedi doktor Çatlatma iğnesi verdi dün aksam igneyi vuruldum ama anlamadığım kafama çok takılan bısey var bir günde yumurta 6 mm buyurmu :/
Bir buçuk yıllık evliyim 26 yasındayım evlendiğimden beride istiyoruz ama bu zamana kadar hic hamile kalamadımBuyur tatlim catlama ignesinden sonra duzenli iliskiye girin siz insallah 15-20 gun sonra kan testi ver ins olur kac yilllik evlisin bu arada yasin kac bide
Genetik test yaptirCanım yrn gidicem dr a. Ama sonuc ortada ya, bu saatten sonra düzelmeyecektir. İşte pozitifte yetmiyor, çok zor bir süreç olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi. Duaların için tşkler canım
Seni merak ettim seninle ilgili guzel haber yok mu hep dua ediyorum sizePolikistik over dendi canım
Eşimde sperm hareket hızı düşük
Kizlar ilk tup bebek denemem tuttu ilk kan 119 ikinci 286 ucuncu650 cuma kese ve kalp atsi duycaz hayrliysa allah kimsenin kucagini bos birakmassin 5.5 haftaligiz insallah allah olmayanada versin herkese dua ediyorum cokkk zor oldu ama pozitf oldu SükürLer olsunnn....
Aminnnn cumlemizin insalllah. Allah olmayanlarada versin bu qsel duyguyu yasatsin....Cok sevindimm :)) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahim
Hayırlı olsun nereye yaptırdınızKizlar ilk tup bebek denemem tuttu ilk kan 119 ikinci 286 ucuncu650 cuma kese ve kalp atsi duycaz hayrliysa allah kimsenin kucagini bos birakmassin 5.5 haftaligiz insallah allah olmayanada versin herkese dua ediyorum cokkk zor oldu ama pozitf oldu SükürLer olsunnn....
Seni merak ettim seninle ilgili guzel haber yok mu hep dua ediyorum size
Ankara gazi üniversitesi canimHayırlı olsun nereye yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?