- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 33
- 35
Ay inşallah hamilesindirselam kızlar. ben ne zamandır yazamadım. biliyorsunuz bu ay aşılama yaptıracaktım ama 2 yumurtam vardı bu yüzden doktor çatlatma iğnesi verdi ve kendimiz ilişki ile denedik. şimdi çatlama iğnemi ayın 29 unde vuruldum ve en geç bu ayın 17 sinde adet olmam lazımdı. bugun ise ayın 22 si. yani 22 gün oldu. benim adetim geç olduğu için normalde yarın kendi düzenime göre adet günüm. ama her yerde okuduğuma göre çatlama iğnesinden sonra en geç 17. gün adet olmak gerek. benim gecikti. idrar testi yapıyorum negatif çıktı. sizce kist olma ihtimali olabilir mi.? eğer adetim kendi düzenime göre de gecikirse yani iki gün sonra bir de kan testi yaptırcam.
belirti olarak midem bulanıyo ara ara ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. sivilcem oldu iki tane arka arkaya, göğüslerim adet olacakmışım gibi şiş ve hassas değil. ama akıntım geldi bu ay ara ara. bilemedim yorumlarsanız sevinirim arkdaşlar kis olmasın da inşallah hamileyimdir.
not:ilk gebeliğimde idrardan testte adetim geciktiğinde negatifti
Hemen yapacak mısınız ikinci tedaviyi ara vermek gerekmez miNegatf gene.ya canim adetin 3. Gunu tekrr gidicem bakalim sen naptin
Ankara gazi üniversitesi canim
kızlar hamile değilim. sanırım kist oluştu 44. günümdeyim ve hala adet olamadım. doktorum proluton depot 50 mg 1*3 iğne vuruldum. 10 güne kadar adet olmazsan gel dedi olursam da 3. günü gidicem. tüp bebek yapılcak kısmetse bu ay konuştum doktorla.
Ben hamileyim 2,5 aylik 119 ilk kan 289 ikinci 650 son kese kalp atisi gozuktu SükürLer olsun....rabbim.herkese yasatsin bu sevncii dualrim sizinleeeeSalı günü embriyo toplama var
Maşallah canım dualarını beklerizBen hamileyim 2,5 aylik 119 ilk kan 289 ikinci 650 son kese kalp atisi gozuktu SükürLer olsun....rabbim.herkese yasatsin bu sevncii dualrim sizinleeee
Insaallah sira sizdeee hadi bakalim.....Maşallah canım dualarını bekleriz
Sağlıcakla kucağına al inşallah
Nereye yapılacak canım ?
Bende başladım inşallah
Hadi hayrlisi bakalim kizlar ikinizede dualrim sizinleeee....özel bir klinikte yapılcak inşallah canım. mikroçipli tüp bebek olcak ama daha adet olamadım..
İnşallah canımInsaallah sira sizdeee hadi bakalim.....
özel bir klinikte yapılcak inşallah canım. mikroçipli tüp bebek olcak ama daha adet olamadım..
Benim 2.günü bugünözel bir klinikte yapılcak inşallah canım. mikroçipli tüp bebek olcak ama daha adet olamadım..
Allah yardimcin olsun canim bi.an once qsel haberlerle insallah ❤İnşallah canım
Gonal f ilkini oldum bile
Salı kontrol var tekrar
Kac kutuGonal f -
1.300 tl tuttu kızlar
Allah yardimcin olsun canim bi.an once qsel haberlerle insallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?