Allah razı olsun kardeşimBütün dualarim olmayan tüm isteyenlere İnsallah .cok sevindim olumlu olmasina gercekten kimyasal ilaclarla degil tam olarak bitkiselmis ve onca yil bosa heba etmisim diger ilaclarla gercekten.Gecenizn güzel olmasi dilegiyle aeo.
Eses07 canım 2 şubatta transfer oldum test tarihim 13 şubat heyecanla beklemediyim
Eses07 canım 2 şubatta transfer oldum test tarihim 13 şubat heyecanla beklemediyim
Evet canım tüp inşallah aminnMaşallah canım benim
Tüp mü denemiştin
İnşallah sonuç hayırlı olsun
Hormon testi icinmi canım tedaviyemi baslayacaksinBende bugün doktora gittim
Kan verdim bakalım neler olacak
Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah
Evet canım tüp inşallah aminn
tüp zor mu acabaHormon testi icinmi canım tedaviyemi baslayacaksin
Asilamayla kontrolleri aynı canım opu zor derler ondada anestezi alıyorsun zaten bir zorluğu yok bana sorarsan asilama vakit kaybı şansı çok düşük madem o kadar iğne kullanacaksin hormon alacaksın bari tüp yaptir şansı daha yüksektüp zor mu acaba
Evet canım benim
Asilamayla kontrolleri aynı canım opu zor derler ondada anestezi alıyorsun zaten bir zorluğu yok bana sorarsan asilama vakit kaybı şansı çok düşük madem o kadar iğne kullanacaksin hormon alacaksın bari tüp yaptir şansı daha yüksek
Yumurta toplama canım amin inşallah tüm isteyenlerinOpu nedir canım
İnşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Yumurta toplama canım amin inşallah tüm isteyenlerin
Evet kuzum özel klinikte yaptırdık hayırlı bakalımAnladım canım
özel bir hastanede mi ?
Evet kuzum özel klinikte yaptırdık hayırlı bakalım
Saol canım sende benim dualarimdasin tez zamanda bebeslerimize kavuşmak dileğiyleİnşallah canım
Dualarım seninle semacım
Saol canım sende benim dualarimdasin tez zamanda bebeslerimize kavuşmak dileğiyle
Slm kızlar benimde nedensiz infertile benden sizdenim beni kabul ediyomusunz
4 yıllık cnm 2 senedir istiyoruz olmuyor geçen ay klomen kullandım olmadı bu hafta aşılama yapilcakHoşgeldin canım aramıza
Kaç yıllık evlisiniz?
4 yıllık cnm 2 senedir istiyoruz olmuyor geçen ay klomen kullandım olmadı bu hafta aşılama yapilcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?