• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Merhaba kızlar beni de listeye yazar mısınız 21 yaşındayım 2 senedir olmuyor bu ay tedavi görüyorum bat tahminen 16 ocak

Rica ederim
Canım sorun ne
Sorunumuz yok canım sebepsiz diyorlar farklı doktorlara görünüm ama aynı şey söylendi 3 kere klomen kullandım sonra ara verdim ve arkadaş tavsiyesi ile bir doktora gittim hemen aşılama dedi ilaclarim bitti yarın kontrol var yumurta olmuş mu bakalım rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin

Sorunumuz yok canım sebepsiz diyorlar farklı doktorlara görünüm ama aynı şey söylendi 3 kere klomen kullandım sonra ara verdim ve arkadaş tavsiyesi ile bir doktora gittim hemen aşılama dedi ilaclarim bitti yarın kontrol var yumurta olmuş mu bakalım rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin

Amin inşallah canım benim ❤

Bazen boşuna herşey diyorum var ya bunalimdayim..
Bir hafta kalmış olacaktı kızımı kucağıma almaya.. Hayatım değişecekti.
Ama şimdi yeni tup bebek merkezi ile varioksel ameliyatı arasında karar verme aşamasındayiz:KK42:

Bazen boşuna herşey diyorum var ya bunalimdayim..
Bir hafta kalmış olacaktı kızımı kucağıma almaya.. Hayatım değişecekti.
Ama şimdi yeni tup bebek merkezi ile varioksel ameliyatı arasında karar verme aşamasındayiz:KK42:
Herşey nasip kısmet canım benim

Back