- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Merhaba canımMerhabalar beni taniyanlar nasilsiniz bugun aklima dustunuz halinizi sormak istedim
Sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canımMerhabalar beni taniyanlar nasilsiniz bugun aklima dustunuz halinizi sormak istedim
Su an hastayim 4. Gün. Bu ay gelecek ay icin hazırlık yapacağım . Soğan kürü yapacağım inşallah
Su an 4.gunundeyim. regl bitince soğan kürü deneyecegim. Esim il dışında gelecek ay için hazırlık yapacağımOlur canım inşallah
Bat ne zaman
22 Şubat olarak girersen inşallah o zamana beklenti içinde olacağımGelecek adet günün nedir . .
Listeye ekleyeyim. .
22 Şubat olarak girersen inşallah o zamana beklenti içinde olacağım
Merhaba kızlar beni de listeye yazar mısınız 21 yaşındayım 2 senedir olmuyor bu ay tedavi görüyorum bat tahminen 16 ocak
Teşekkür ederim :)Hoşgeldin canım
Tabi ekliyorum
Rica ederimTeşekkür ederim :)
Sorunumuz yok canım sebepsiz diyorlar farklı doktorlara görünüm ama aynı şey söylendi 3 kere klomen kullandım sonra ara verdim ve arkadaş tavsiyesi ile bir doktora gittim hemen aşılama dedi ilaclarim bitti yarın kontrol var yumurta olmuş mu bakalım rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsinRica ederim
Canım sorun ne
Sorunumuz yok canım sebepsiz diyorlar farklı doktorlara görünüm ama aynı şey söylendi 3 kere klomen kullandım sonra ara verdim ve arkadaş tavsiyesi ile bir doktora gittim hemen aşılama dedi ilaclarim bitti yarın kontrol var yumurta olmuş mu bakalım rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin
Beni de ekle bugün nihayet adet oldum.. Bat31.ocak ..
Tamam canım
Bende oldum olcam bekliyorum
hamd olsun iyiyim bende sende bir degisiklik varmi tatlimMerhaba canım
Sen nasılsın
Herşey nasip kısmet canım benimBazen boşuna herşey diyorum var ya bunalimdayim..
Bir hafta kalmış olacaktı kızımı kucağıma almaya.. Hayatım değişecekti.
Ama şimdi yeni tup bebek merkezi ile varioksel ameliyatı arasında karar verme aşamasındayiz
hamd olsun iyiyim bende sende bir degisiklik varmi tatlim
Ben hasta oldum canım yazmaya fırsatım olmadı birdahaki bat 31.01.17